Mad og drikkevarerVin og spiritus

Vermouth delas - en byge af følelser og nye fornemmelser

Vermouth i sin oprindelse og anerkendelse betragtes som den mest internationale drinks. Have i sin biografi om den italienske, tyske, franske og græske rødder, er han lige så elsket og berolige Europa og hensynsløs Amerika, og selv i langt fra enhver form for "mode" i Australien.

Denne drik er blevet personificeringen af en bestemt livsstil - en stilfuld og afslappende, sofistikeret og lidt skødesløs, når nætterne er en kontinuerlig serie af farverige parter, og der er ingen tanke om i morgen ...

Historie vermouth går tilbage til tidspunktet for Hippokrates, der lagde mærke til, at forbindelsen af vin og vilde blomster giver en terapeutisk effekt. Særlig rolle i fremstillingen af vermouth spillede malurt, fordi, som han blev kaldt "malurt vin." På det tidspunkt, romerne tilføjede rosmarin i det, myrte, timian, selleri, og venetianerne - forskellige krydderier bragt fra Indien, Afrika og andre eksotiske lande på det tidspunkt.

Formuleringen af enhver vermouth holdt producenten er formentlig strengere end til tider en statshemmelighed. Men dette gælder for de enkelte komponenter og de vigtige nuancer og overordnede sammensætning er altid offentliggøres. Den første komponent - hvide tørre vine, den anden - et stort antal af ekstrakter af forskellige urter, der er tørrede, pulveriserede og sendt til trække i omkring tre uger. Denne periode er tilstrækkelig til harpikser, æteriske olier og andre stoffer opløses og kombineres i en ønsket sammensætning. En tredje komponent - er alkohol, der ikke giver de æteriske olier til at forsvinde og bevarer den unikke charme af vermouth.

Særlige niche blandt de raffinerede klasse vermouth drikkevarer værdigt indtager vermouth delas. Dens unikke smag og god smag er opnået gennem brug af naturlige vegetabilske ingredienser og høj kvalitet vin materialer Spanien.

Vermouth delas har sin oprindelige samling, hvor fire typer af denne ædle drik. Og hver af dem vundet priser og titler af professionelle konkurrencer, samt anerkendelse af fans af god smag.

Vermouth delas har følgende lyse individualitet i deres smag palet:

  • lys og legende bianco vermouth (Delasy Bianco). Det er kendetegnet ved en forfriskende smag og aroma forbindelser storslåede spansk vin med lime, citron og krydderplanter;

  • lidenskabelig og dyb vermouth rosso (rød Delasy Rosso) - en unik alliance af krydret bitterhed og mild sødme af granatæble;

  • vermouth fortryllende delikat blomstermotiver (Delasy Flowery) bedes sine fans tærte tør vin buket suppleret fløjl strejf af orkideer;

  • Elegant og behersket vermouth ekstrasuhoy (Delasy Extra Dry) inkorporerer den bedste banen krydret estragon, rosmarin, timian, og fed.

Vermouth delas vil for altid forblive i din hukommelse som en drink, der giver anledning uimodståeligt til ham og overhældt bølge lys aroma af urter og forfriskende smag.

Vermouth delas har en unik evne til samtidig at arbejde på alle fem menneskelige sanser, og dermed levere maksimal nydelse, hvilket medfører en byge af følelser og utrolige helt nye fornemmelser. Med denne drik kan du opdage nye facetter af verden.

En anden af de charmerende vermouth - Cinzano vermouth, historie, der stammer i solen og frugtbare Italien, mere præcist i den nordvestlige del, som er skabt til dyrkning af frugt og druer. Dette også nydt Cinzano familie, hvis navn blev senere døbt vermouth skabt af dem. vin opskrift kombinerer de bedste blandinger af druesorter i Italien, mere end 80 ekstrakter af urter, krydderier og rødder, sukker og ren ethylalkohol. Cinzano Vermouth produceret i hjertet af vin regionen Piemonte - Torino.

Om vermouth sige, at dette ikke er blot en drink, det er en særlig måde at leve på. Så nyd dens gode smag, som vil hjælpe dig med at bevæge sig væk fra hverdagens problemer og kaster sig ud i en blød og omsluttende verden af nydelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.