HjemlighedIndretning

Det moderne design af vinduet

Tilbage i de gamle dage med værtinden forsøgte hendes vinduer. Vi tager hensyn til nøjagtighed, æstetik og originalitet af kurset. Mistress syede gardiner selv, at en eller anden måde skiller sig ud og gøre en kasse elegant og ikke så som i alt. Til denne dag, jeg ønsker at bokse smukt og arrangere vindue udelukkende så de passer ind i den overordnede indvendige af huset, skabe den ønskede atmosfære. Men moderne husmødre vinduesdekoration bliver mere interessante, fordi det valg, vi har, er meget bredere: Det er moderne og foldegardiner og rullegardiner og selvfølgelig alle former for persienner (fra simple træ vandrette persienner til lodret med anvendelsen af barnets foretrukne tegneseriefigur). Valget af den optimale variant bliver vanskelig på grund af de mange forskellige tilbud.

Hvad er plisserede gardiner

Plisserede gardiner - er en nyhed på markedet af sol-beskyttelsessystemer. Dette er intet andet end en særlig slags skodder, der består af flere sektioner, og opskæring den plisserede klud. Ved design, disse gardiner ligne profil romerske gardin systemer eller konventionelle vandrette persienner.
Kæmpe udvalg af tekstiler, hvorfra de er lavet - hvad der gør dem så populære. Det kan være sarte stoffer næppe holder tilbage for strømmen af lys og kontrast, materiale uigennemtrængelig for ultraviolet lys, hvilket gør dem egnede selv til dekoration vinduer udestuer og endda drivhuse.
Ved hjælp af foldegardiner er let at fremhæve den individuelle stil af huset for at skabe en interessant og farverigt design. Interessant nye mode trend, som blev implementeret i selskab med Apollo i Samara (http://apollo-sun.ru deres hjemmeside) - installation af systemet "dag-nat", dvs. et vindue er forsynet med to knive - to forskellige farver løsninger samtidigt. I løbet af dagen, kan du lade et gennemsigtigt stof til optagelse af lys, og om natten for at sænke den anden mørkere nuance, og den mere tætte stof.
Bestemt, en af de største fordele ved denne udformning er, at vinduet, der Pliss gardiner er monteret på lysåbning helst form: rektangulær, trekantet, trapezformet, runde, kan monteres på de skrå vinduer.

persienner

En anden populær moderne version af den registrering vinduer - persienner. I udseende de ligner gardiner FPGA'er repræsenterer en frit hængende stof, der folder på akslen ved hjælp af en særlig mekanisme, kan det være en kæde eller motor.
Væv, hvorfra de er lavet, kan være meget forskellige. De varierer i tekstur, farver og vigtigst tæthed. Meget populær nu brugt væv fra tætte væv med 100% dæmpning, som ofte anvendes i stedet for en tynd forhæng på vinduet, indrettet i klassisk form, (hvilket gør dem har originale og overlegen funktionalitet) eller streng kontor interiør.

typer af persienner

Blinds - en velkendt version af vinduet dekoration. Men mange er ikke engang klar over deres artsdiversitet.
Som vi ved alle lamellerne er opdelt i lodret og vandret. En yderligere opdeling af typer af persienner er reduceret til det anvendte materiale og farver. Det kan være aluminium skodder, der er egnede til et strengt interiør eller faciliteter, der kræver hyppig desinfektion (fx til medicinske institutioner), træ - til design kontorer, private kontorer, det kan være alle former for rullegardiner af stof. Og så er der stadig et godt valg.
Nu er der en ny tendens: logoet tegning, mønster på stoffet lamelgardiner. Det ser det er altid individuel og original.

For mere information om registrering af vinduet kan læses på hjemmesiden http://apollo-sun.ru fabrikant af sol-beskyttelse

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.