ComputereUdstyr

Razer - Mus spiller: fotos, gennemgå de bedste modeller. Reparation mus Razer

Ikke alle producenter på markedet, er klar til at gøre sine produkter med fokus kun på én prissegment, fordi først og fremmest det kraftigt rammer virksomhedens budget. På den anden side, en sådan tilgang til kunden opfanger troværdigheden af brand. I denne artikel, læseren bekendt med fremragende produkt til gaming segment kaldet Razer. Mus spil vil aldrig indeholde forbrugernes hjælpematerialer - en anordning, hvor at falde i kærlighed ved første blik, men hvis du køber det en gang for alle.

For bedre at kunne identificere producenten produkter, bliver læseren får en lille udflugt ind i verden af spilteknologi: tekniske data, af ejerne, fotos, gennemgå de bedste modeller. Reparation Razer mus er også af interesse for mange potentielle købere, så denne artikel vil påvirke tidspunktet for alle elskere af udstedelse af spil.

Forførende stykke kage

Mætte spillemarkedet med deres produkter ønsket af alle repræsentanter for computerindustrien, men det viser sig, det er ikke alt, fordi fokus på overskud, mange ikke tager hensyn til de ønsker, som den fremtidige ejer, og det fortjener fordømmelse. Efter gaming segment manipulatorer kræver producent af høj pålidelighed, brugervenlighed og funktionalitet. Razer gaming mus, som på tastaturet, har hovedtelefoner og andre produkter fabrikanten erklærede de krav og er i stand til at opfylde de ønsker alle spillere.

I udtalelsen fra producenten, den eneste betydelige ulempe ved alle Razer produkter er den høje pris, som er flere gange prisen på tilsvarende produkter i budgettet segment. Men mange potentielle kunder har vænnet sig til det faktum, at du skal betale for kvalitet, så at spille positionen af klassen passe sig selv selv ønsker at gemme.

elite repræsentant

Spil computermus Razer Ouroboros Elite håndspecifik betragtes ikke kun den øverste ende repræsentant for virksomheden i spillemarkedet, men også den bedste køber i verden. Salg enhedsomkostninger på 15 000 rubler om året i de millioner, og mange af sine konkurrenter er begyndt at slå alarm, fordi ratingen af deres produkter er stærkt reduceret.

Det vigtigste træk ved dette produkt er evnen til at tilpasse formen på skroget.

I virkeligheden er denne konstruktør for alle spillere, der er picking up, behageligt greb ændre den fysiske form af musen. Som mange ejere i deres anmeldelser, denne mus er nem at sætte op som et barns håndflade, og under voksen hånd. Sættet af billeder manipulator Razer Ouroboros Elite ambidextrous medier fascinere brugere med deres udseende, men at mange mennesker ikke straks klar over, at de står over for et og samme produkt.

Mød på tøj

Skønhed, komfort og funktionalitet meget ofte er uden for producenter af computerudstyr, så når møde med mange købere af high-end Razer produkter vil helt sikkert er i tvivl om udførelsen af manipulator mus. Men producenten har noget at overraske selv de mest krævende bruger:

  • enheden har et dobbelt interface (kabel og trådløs), med muse-funktionalitet er den samme for begge driftstilstande;
  • Bedste Razer mus har to sensor generation 4G (laser og optisk);
  • beslutning læsesensoren er i området 400-8200 dpi og kan justeres ved hjælp af en særlig kontakt;
  • 11 knapper med øjeblikkelig respons er programmerbar (du kan endda tildele scripts).

Ud over de tekniske karakteristika for producenten af enheden tillader brugeren at opleve glæde sensation fra eksterne manipulator elite faciliteter. Det handler om to meter ledning interface, som er indesluttet i et nylon fletning. Dette kabel er ikke muligt at bryde eller male (som det sker i højværdiprodukter A4 Tech og Logitech).

Den mest præcise mus i verden

Sensor med en opløsning på 16.000 dpi i Gamecontroller ligner noget fantastisk, fordi gennemførelsen af en sådan en præcis positionering af selv svært at forestille sig. Men man kan Razer mus, et foto af hvilken findes i enhver gaming magasin, i stand til sådan. Dette refererer til Mamba 16000. manipulator af følsomheden af producenten sensoren har ikke stoppet og tilbød at brugerens egen vision af controlleren til en gaming computer - knap mekanisme med justerbar anslag.

Producenter af HVAC-udstyr og mange møbeldesignere har længe brugt virkningerne af den kontrolleret belysning i deres produkter, fordi farven kan justere stemningen i enhver person. Razer teknologi, virksomheden kom også til den konklusion, at brugeren skal være indstillet korrekt på spillet, så Manipulator Mamba 16000 er udstyret med et system af lysdioder, som ikke alene kan gengive 16 millioner farver, men også for at skabe alle mulige effekter. Og de er alle tilpasses, og mange ligne et stroboskop, som kan kontrolleres fuldt ud.

tilbagemeldinger

Når medierne det kommer til Razer produkter Mamba mus 16000 er i rampelyset. Men de fleste af de anmeldelser om det er negative. Den omstændighed, at producenten introduceret på markedet på tidspunktet for præsentation af Microsofts nye Windows styresystem. Hastigt samlet chauffør arm og skabte et negativt kommer fra brugerne. Ifølge mange ejere, svævende musemarkøren via luften er forårsaget af softwaren udstyr.

Udviklere har løst problemet, men sedimentet forblev mange købere, fordi meget ubehageligt at se den ikke-funktionelle enhed på 15 tusind rubler. En anden negativ faktor, som har Razer mus, en kort rækkevidde trådløs manipulator - bare halvanden meter i linje af syne. Ingen ændring af chauffør eller andre tricks vil ikke hjælpe ejeren til at nyde spillet sidder i en behagelig stol foran en kæmpe tv-skærm.

kreativ mus

Gamepad udviklet teknologien af Razer og for fans af Apple-produkter, som kendte globalt brand ikke travlt med at give deres brugere med funktionelle kontroller. Naturligvis i produktionen af krystal var involveret-hvid plast, til en eller anden måde matcher enhedens status for kreativitet og business. Gaming mus Razer Taipan White har et rigt sæt af funktioner:

  • der er en 4. generation optisk sensor med høj opløsning - op til 6400 dpi;
  • enheden har et symmetrisk greb;
  • integreret intelligent system gemme de indstillinger, som automatisk registrerer indstillingerne for hvert spil eller program (for dette, skal brugeren manuelt gøre forudindstillinger).

Vedligeholdelse af bærbare enheder

Razer produkter selskaber er interesseret i ikke kun ejerne af personlige computere, der bruges til at sidde i timevis for en yndlingslegetøj. Mærket tiltrukket sig opmærksomhed fra mange købere fra det mobile segment, fordi de også ønsker til en bærbar enhed var udstyret med en attraktiv styresystem. Og det er ligegyldigt, funktionaliteten vil blive brugt eller ej. I virkeligheden er det helt forkert tilgang, men det var ham, der bringer ekstra gevinst til producenten.

I en gennemgang af Razer mus i medierne og udlægning af billeder af produkter, mange eksperter undlader at nævne, at manipulatorer af lille størrelse enheder såsom Razer Krait, Razer Taipan Black og The Diamondback Razer designet til børn. De er designet til børns håndflade, men ikke for dekorationer forretningsmand laptop eller gadget det er en smuk pige. Muligheden for at bruge musen til andre formål er simpelthen tabt.

begrænset oplag

Ligegyldigt hvad produktet markedsføres under varemærket Razer: en musemåtte, headset eller tastatur - de er alle unikke, opdage uovertrufne, og har en serie begrænset udgivelse. Hertil kommer, at producenten indført en interessant tradition, at alle kan lide at potentielle købere. Fra år til år, sammen med en multi-million dollar serie, producenten tilbyder offentligheden en begrænset parti af varer, der ikke kun er beregnet til et bestemt spil, men også nødt til at fuldføre en behagelig overraskelse.

Fans af spillet World of Tanks var heldig nok til at få en gave til musen Razer Død adder ikke kun en enestående akvarium Pz. Kpfw. IV hydrostat, og guld, og 500 enheder med premium 3 dage. Fans af StarCraft II spil at dømme efter de anmeldelser, var heldigere - nøglen til spillet på internettet var i stand til at få en gave på 50 millioner brugere, sammenlignet med 18 tusinde soldater ..

Puzzle spil for gamere

En integreret del af at eje et spil manipulator for alle brugere er at konfigurere funktionaliteten af museknapperne. Producenten anbefaler, at du downloader fra den officielle hjemmeside opdateret software og installere det på din computer. Før du konfigurerer Razer mus, ejeren stadig nødt til at stifte bekendtskab med indholdet af vejledningen, som producenten ikke har fundet det nødvendigt at sikre, at softwaren del af indretningen, intelligente assistent.

I sin anmeldelse af Razer-produkter, ofte mange ejere nævne funktionaliteten kaldet Synapse. Dette program giver dig mulighed for ikke blot at skabe individuelle indstillinger for hvert spil, men også til at overføre lagrede data til en anden computer. Denne funktionalitet bør anvendes af alle spillere ved hjælp af gaming klar scripts.

Ulempen

Mange brugere mus Razer reparation forårsager intens frygt og ubehag, fordi direkte på enheden emballagen præsentere en advarsel fra producenten at fratage garanti på at forstyrre forseglingen, uden fjernelsen af en mus fra støvet ikke renset. Der er ingen muligheder: enten vente til slutningen af driftsperioden toårige eller bryder forseglingen og demontere enheden. Mange spillere anbefale den anden mulighed, fordi armen skal forblive funktionelle.

Med hensyn til rengøring, er det nødvendigt for enhver enhed, der har en høj præcision optik og beskyttet mod støv kappe. I musen Razer sensoren er let tilstoppet med støv og snavs, der kommer ind gennem rullehjulet. For at slippe af med snavs, skru monteringsskruerne, fjerne armen dækslet og blæse de interne komponenter i en gaming-enhed. Hvorefter musen går i bakgear.

kirurgisk indgreb

Som et resultat, langvarig brug, mange ejere er opmærksomme på forværringen af den aktive drift af museknapperne. Grundlæggende er det en valgtast, som er placeret under pegefinger. I sådanne tilfælde er rengøring ikke virker, kræver fysiske indgreb, som kræver, at brugeren til at pleje og udholdenhed. I medierne, en masse råd om , hvordan man kan adskille en mus Razer dog få aktier hendes erfaring om knappen reparation kontrol.

Den nemmeste måde - er blot et lodning controllere, der erstatter ikke-arbejdende element i en af enhedens knapper inaktive. Ved den tid, denne procedure tager kun 10 minutter, men at nødvendige færdigheder arbejde med en loddekolbe. Alternativt ville brugeren nødt til at åbne selv controllere (de er sammenklappelige) dog nødt til at gøre det meget nøje, da den fine detaljer tendens til at sprede til siderne rundt i lokalet.

Som konklusion

Undersøgelsens resultater er forudsigelige og næsten selvforklarende - et mærke af spændende, funktionel og meget populær blandt fans af spillet og folks kreativitet. Forvirrer kun prisen på produkterne Razer. Musen, som koster dyrere end nogen smartphone eller en EON tablet gådefuldt på forsiden af mange potentielle købere. Men for kvaliteten altid kommer på en pris. Men nogle gange, de påståede dyder er ikke så høj, som vi gerne vil (det er Razer Mamba produkt 16000), men hvert mærke på markedet er en "skelet i skabet." Derfor er opmærksomme på sådan en bagatel er ikke det værd, fordi resten af produkterne er absolut kvalitet og positive tilbagemeldinger fra de millioner af brugere over hele verden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.