ComputereUdstyr

Processor clock frekvens - det er den vigtigste indikator for effektivitet

At købe en centralenhed eller blot en processor alene, mange forsøger så vidt muligt at købe en mere kraftfuld model. Hvordan defineres det, og hvad er dens grundlag? Svaret er ganske simpelt - at vælge den mest effektive model, skal du først se på, hvad CPU clock-hastighed. Det er lidt af et udgangspunkt og vores nuværende genstand for diskussion.

Hvad er det?

Den taktfrekvens på processoren - et mål for sin præstation, som er det tal, som viser, hvor mange operationer per sekund den kan udføre. Generelt processoren er centrum for hele computeren, fordi den er ansvarlig for behandlingen af koden samtlige operationer og handlinger. Den udfører sin hovedaktivitet på pc'en. Lavet og udstedt af de processorer i form af en stor chip, med andre ord - chippen (mindst - blokke, elektroniske boards). Dette moderne enhed indeholder flere millioner transistorer, bliver intet mere end en high-tech elektronisk enhed. Processor Speed - en foranstaltning, der bestemmer den mindste tidsinterval hvorunder enheden er i stand til at udføre elementære operationer. Den måles i megahertz, og fungerer som den primære indikator for kvantitativ ydeevne. Jo højere værdi, jo hurtigere processoren behandle transaktionen, jo mere af dem i stand til at optræde for et bestemt tidsrum.

maksimal kapacitet

Uret frekvens af processoren - det er den vigtigste indikator for dens ydeevne. Han er meget vigtig for arbejdskraftintensive processer, såsom en grafik editor eller spiller computerspil, hvor den maksimale potentielle CPU ressource involveret. Så skulle du prøve at købe modellen med den højeste frekvens af drift. For eksempel vil en processor med en frekvens på 900 MHz operere 3 gange langsommere end enheden fra 2700 MHz. Processor clock hastighed - det er kun den ene side af mønten. Andre ligger i antallet af kerner. I dag er der flere model kan levere transcendente ydeevne.

Én meget interessant ting - en processor, der har til deres rådighed flere kerner og lavere klokfrekvens end konkurrenten med en enkelt kerne, vil overgå det i alle testene. Derfor er en masse popularitet blandt forbrugerne retmæssigt fortjent lineup Intel Core i3, i5 og i7. De indeholder en ganske god sats og et stort antal kerner, både virtuelt og fysisk. For eksempel i i3 2 viser fysisk og virtuel 2, i i5 - 4 Fysisk og i7 - 4 4 Fysisk og virtuel (virtuel kerne - funktion HyperThreading).

Processor clock frekvens - dette er det vigtigste element, som bør man være opmærksom på ved køb af systemet enhed eller enhed alene, fordi det ville afhænge af hendes samlede systemets ydeevne. manglende hastighed vil blive udtrykt i lockups og fryser, langsigtede behandlingen. Dette er især relevant spørgsmål for gamere, der gerne fisk vand, du har brug for en høj CPU klokfrekvens.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.