HjemlighedGør det selv

Hvordan man laver en seng af paller? Tips og tricks

Du har brug for endnu en seng, men der er nogle økonomiske vanskeligheder, og køb af nye møbler udskudt på ubestemt tid igen? Vi tilbyder at gøre sengen fra paller - de er et godt alternativ til fabrikken af møbler. Vores artikel vil fortælle dig om nogle af de muligheder.

Ved fremstillingen af strøelse bakker kan tjene som en base. Fra et økonomisk synspunkt, vil denne mulighed være meget gavnligt - færdige fabrik rammer er væsentligt større. Du kan købe nye paller, og kan købes allerede var i brug. I sidstnævnte udførelsesform, udgifter til materiale, med en vellykket scenarie, kan være rent symbolsk.

Mulighed for dovne

Sengen af bakkerne i den enkleste udførelsesform kan bestå af fire identiske præfabrikerede "scaffolds", som er nødvendig for at tætne mellem dem. Separat anskaffet madras passende størrelse. Sådanne senge kan være både enkelt og dobbelt. Du kan bygge paller med en passende pude. Det skal passe til bredden på de vigtigste seng.

Seng med madras kanal

Du kan hente sengen af paller ved montering af en kasse, der er placeret en madras passende størrelse. Til dette er det nødvendigt at vende den træpalle og præcist at save sekundær støtte. Så lave den udskårne del mellem de to sider, så der dannes bogstavet "P". Det samme bør ske med den anden bakke. Når de er klar både "halvdele" af fremtiden "ramme" seng, forbinde dem med egnede stropper. Klar "kasse" skal være installeret på to paller, komponeret og fast sammen.

lille seng

Installation og cementering sammen de to paller kan let konstruere en enkelt seng eller barneseng. Du kan male det eller male smukt dekoreret med en klud eller kunstlæder. Du skal blot sætte oven på den rigtige størrelse madras og lægge sit sengetøj.

En interessant mulighed ville være smukke indretning fremhæve din nye seng. Vi viser dig, hvordan du gør det selv.

Lys til senge

Opnå udvidelse af passende længde i to sokler (han må komme op fra sengen stikkontakten). Behov Rope (lysende ledning, kan købes i butikker, der sælger lysarmaturer.) - to stykker 185 cm Køb en passende fastgørelse (undertiden gå lige komplet med reb lys) og små skruer. Bed af paller baggrundsbelyst få æren, hvis korrekt sat en glødende snor. Hvordan man gør det?

instruktion

  1. Slut med duralights stub. Alle kontakter skal gå dybt i de kanaler, hvorigennem passerer ledninger.
  2. Sæt hætten på den frie ende af den glødende glødetråd.
  3. Knyttet til hvert stykke af ledningen forberedt Rope.
  4. Tjek de færdige stykker, der forbinder dem til lysnettet.
  5. Derefter kan du fastgøre Rope til slagtekrop omkreds (langs siderne). Du skal have en afstand på 25 cm.
  6. Fastgør stramt ledningen lukninger.
  7. Tjek anlægsarbejdet forbinde stykker Rope netværk.
  8. Erstatte madrassen.

Som du kan se, hæve sengen af bakkerne med deres egne hænder er et snuptag.

Mange af dem, der planlægger at gøre en seng ud af pallen, se hende "one-historie." Men du kan bygge det og "multi-etagers". Af den måde, "gulve" kan tjene som en praktisk hylde, hvorpå der kan placere deres yndlingsbøger og andre gode "små ting".

Interessant og praktisk løsning er at sætte sengen på hjul. Med hjælp fra dem, vil du være i stand til nemt at flytte deres soveplads i ethvert sted. Husk, at vægten af en seng stor nok, så du bør anskaffe en kraftfuld hjul, der er designet til tunge belastninger for designet.

For at forlænge levetiden på din nye møbler anbefales at male produktet maling eller lak. Det er tilrådeligt at dække seng med to eller tre lag. Afhængig af din smag, kan du variere farverne. For eksempel, at den hvide farve af møblerne blive mindet om en fjern Skandinavien, og blød grå - for Belgien.

Nogle mennesker foretrækker den naturlige farve af træet og ikke ønsker at male bakker. Imidlertid bør det erindres, at ikke vaske eller maling kan kun være helt nye paller. Efter alt, er det ikke kendt, hvad gods transporteres på disse paller kan være til rådighed senere i træet vil begynde at nedbryde organisk materiale og udsender en dårlig lugt. Dette kan undgås ved omhyggeligt håndtere træ med specielle desinfektionsmidler, såsom chlor.

Nu hvor du ved hvordan man laver en seng ud af paller, du bare nødt til at købe paller og materiel op på det nødvendige værktøj. Vælg den relevante valgmulighed, opfinde deres eget originale design og begynde at handle!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.