HjemlighedGør det selv

Hvordan man laver et fundament for et land hus eller et bad.

Hvis du har købt en byggegrund og er allerede planer om at bygge et komfortabelt hus med et bad og behovet for at bygge, skal du vide, hvordan man laver fundamentet. Det er høj kvalitet, produktion af dette design vil øge levetiden af enhver bygning, og du behøver ikke bruge ekstra penge på en global omstrukturering af bygningen eller den forestående eftersyn.

Hvad skal du vide, før du gør fundamentet på stedet? Hvis alt byggeri du agter at udføre på egen hånd, så er du nødt til at få oplysninger om placeringen af grundvand og jord frost i dit område. Det er nødvendigt at udarbejde et udkast til den fremtidige struktur og beregne design belastning per kvadratmeter af færdige kælder. Alt dette data vil hjælpe med at bestemme typen og mængden af grundlaget for det byggemateriale.

Selvstændigt indhente oplysninger om jord og vand? Simpelt nok. På den foreslåede byggepladsen skal grave et hul på mindst 1 meter dyb. I den proces, vil du se sammensætningen af jorden. I fravær af vand, er det sikkert at tale om den dybe placering af grundvand. Hvis den opgravede jord er lavet af sten, sand og grus, så er du helt passer en simpel strimmel fundament dybde på 50 centimeter. Hvis brønden er fyldt med vand, til dybden af renden fylde eller behøver at gøre bunker af 0,5 til 1,5 meter.

Hvordan fundamentet ret? Til at begynde, skal du være alle byggematerialer og placere dem ved siden af den fremtidige arbejdsplads. Med pind og holdbare snor mark del, som er mere på måleren på hver side end den forventede område af bygningen. Efter dette vil rydde området under opførelse, om nødvendigt, justering af topografien og fjerne jordlaget ikke er mindre end 15 centimeter. Før du foretager et fundament nødt til at fjerne fra stedet af buske og træer. Ellers vil unge skud og rodsystem af planter beskadige huset struktur og vil bidrage til ødelæggelsen af fundamentet.

På den forberedte site er markeret med placeringen og bredden af renden for fuger. På steder, hvor markup fjernes alle jorden til den ønskede dybde og bredde er større end væggen ved 20-30 cm. Ved bunden af renden fyldes hele tykt lag af sand og aligned. Hvad har du brug for at tage, før du foretager fundamentet til huset? Fremstilling forskalling af brædder, tage sig af tilstedeværelsen af armirovochnyh barer og imprægnering materialer. Efter alt det forberedende arbejde er afsluttet, er forskalling indstillet og fast, er det nødvendigt at foretage en forstærkende gitter af kviste. Limning dem sammen brug ved svejsning eller binde wire.

Til fyldning, bruge færdigblandet beton. Hvis en sådan mulighed, du ikke gør det, så kokken det selv. Dette ville kræve at blande 4 dele grus, 3 dele sand, 1 del cement og blandingen blev fortyndet med vand til en tyk tilstand. Den højeste koncentration af denne løsning vil give dit design for at være stærkere og hurtigere at få bugt fundament. Ved påfyldning af renden med en opløsning ikke glemme at indsætte rørsegmenter over hele bredden af fundamentet over jordoverfladen med 10 centimeter. De vil spille rollen som ventilationsåbninger.

Efter fuldstændig størkning af betonen, grave fundament forskalling og grundigt at fjerne promazhte væg varm bitumen med de ydre og indre sider, lad tørre jord og fylde hulrum. Luk altid færdige design med flere lag af tagdækningsmateriale, limning dem med varm bitumen med hinanden og fiksering på et fundament. På dette tidspunkt, er det nødvendigt at tilpasse overfladen med et niveau, bringer til mærket nul.

Er du bekymret over spørgsmålet om, hvordan man laver fundamentet til et bad? Fremstillingsprocessen er den samme som indretningen af en sådan konstruktion til hjemmet, med små forskelle på bygningen materialeforbrug og område.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.