HjemlighedGør det selv

Alternative energikilder til huset med sine egne hænder. Typer og problemer med alternative energikilder

Priser for den "klassiske" energi (gas, kul, gas, olie) hver dag har været støt stigende. Og det er forståeligt. Efter alt, menneskeheden har længe været traditionelt anvendt ikke-vedvarende energikilder. Og deres natur selv om mange, men stadig begrænset. Nogensinde kommer et tidspunkt, hvor de løber tør. Og du er nødt til at skifte, i det mindste på en privat niveau, til noget andet. Lav alternative energikilder til huset med sine hænder - den bedste mulighed for en privat erhvervsdrivende, ejer af en lille eller kompakt strukturen i produktionen, som ikke kræver enorme energi.

Prognoser af økonomer og forskere

Nogle forskere advarer om, at naturressourcer anvendes af menneskeheden, må ikke have været medlemmer af de levende generationer, for ikke at nævne efterkommere! Det anslås, at en almindelig familie i den nuværende situation bruger på løn lys, varme, benzin til bilen til 40 procent af sit budget. Og konservative økonomernes prognoser, kunne denne andel vokse til 70%! Derfor, for mange medlemmer af den såkaldte middelklasse (og ikke kun) alternative energikilder til huset, hans hænder i gang - en stor og yderst omkostningseffektiv vej ud af den nuværende situation.

mest populære

Faktisk kan næsten enhver fysisk faktor blive omdannet til energi. Fx vind, sol, vandkraft, opvarme Jordens indre, nedbrydning af biomasse. Den mest populære brug af alternative sol- og vindenergi. Imidlertid er dette spørgsmål ikke arbejdet tilstrækkeligt på det lovgivningsmæssige plan. Teoretisk set alle de ressourcer tilhører staten. Derfor bruger disse typer af alternative energikilder såsom vindkraft eller solindstråling, mest sandsynligt, du bliver nødt til at betale skat.

vind

Denne form for energi folk bruger i lang tid (et levende eksempel - vindmøller, der eksisterede i oldtiden). Omkring fyrre år siden, aktivt begyndte at bygge vindmølleparker. Alternative energikilder til huset, hans hænder begyndte (minivetrogeneratory), består normalt af særlige vinger til at fange vinden, kombineret med en generator direkte eller gennem en gearkasse. Det skal erindres, at en sådan anordning er kun effektiv i områder, hvor der er en konstant vind (for eksempel på kysten af havet). Det skal også huskes, at møllerne vil kun være effektiv, når masten højde på femten meter (der er problematisk i forhold til den private sektor).

arter

Der er lav hastighed vindmøller. De er konstrueret til vindhastigheder på op til seks meter i sekundet, og er kendetegnet ved at have en flerhed af blade (undertiden op til tredive). Sådanne støj enheder lave, og køre med en mild vind, men har en lav effektivitet ved relativt store sejl. High-speed vindmøller bruge vinden til femten meter i sekundet. De har tre eller fire blade, fungere ganske støjende og har en høj effektivitet. Af alle de arter, de er de mest almindelige i verden. Rotor vindmøller ligne tønder med lodrette blade. De kræver ikke orientering til vinden, men de har den laveste virkningsgrad.

Sådan bruger

Installer vindmøller som alternative energikilder med deres egne hænder forholdsvis enkle. Først skal du markere et sted i masten i gården eller i en bekvem beliggenhed på det sted, hvor vinden blæser konstant (ved at analysere placeringen tidligere). Nødvendig for at lægge et solidt fundament til høj (bedre - mere end 15 meter) mast holdes sikkert på jorden. Turbine (eller flere enheder) bør vælges flåde. Du kan købe i butikken, og for dem, der har hænderne "helt op" - for at få mest muligt ud af de relevante tegninger. Sådanne oplysninger er nu en hel del i medierne og litteratur.

Tips

Vælg den indstilling, der, i udtalelsen fra brugere, kan synes den mest pålidelige og muligt at betjene. På tidspunktet for den maskine, der forbinder, som erfaringen viser, er det bedre at kalde en professionel elektriker. Det var han sandsynligvis vil fortælle dig, hvordan din vindmølle er tilsluttet korrekt, selv om der er en tutorial og instruktioner. Og igen, for at være drevet af denne energi et par pærer og apparater (såsom tv eller computer), vil det være nødvendigt at installere flere vindmøller. Så tænk hvor meget du har råd til. Glem ikke om den vigtigste betingelse - tilstedeværelsen af konstant blæser vinden. Efter installation vindmøller i de dybe skove, som de siger, er spild af tid og penge. Men i virkeligheden, vindmøllerne som alternative energikilder til at gøre deres egne hænder og sat i et privat hjem er gennemførlig og økonomisk, og fysisk.

sol

Hans energi er virkelig uudtømmelig. Og det er ganske lovende at bruge. Vi har alle set på TV europæisk varianter af "intelligente hus", hvor både opvarmning og belysning, og varmt vand er produceret ved brug af solenergi. Det er interessant, at på et år på overfladen af jorden og vandet bliver så meget sollys, at det (hvis fuldt udnyttet til at generere energi) ville være nok til hele menneskeheden i mange tusinde år! Det er fortsat, som sædvanlig, kun at tage, hvad "liggende" under deres fødder. Og det er ikke så let. Fangsten ligger i den relativt lave effektivitet af fotovoltaiske og solvarmesystemer, opfundet af menneskeheden. Men i denne retning er igangværende arbejde af forskere.

Solar systemer

Disse high-tech udstyr, såsom sol, alternative energikilder til hjem med deres egne hænder til at gøre, selvfølgelig, du kan (og bør). Bare at blive klar til det faktum, at dette ville sandsynligvis ikke være så nemt, og kan ikke undvære visse færdigheder eller professionel assistance!

At opvarme vandet

Den mest passende og let at bruge udstyr - til opvarmning af vand. Adskil direkte og indirekte opvarmning. At indbefatte en række direkte drivhus tanke til opvarmning vand i solen, drivhuse, glaserede altaner, verandaer, f.eks. Denne type opvarmning giver mulighed for at bruge den gratis solenergi til varme i enhver praktisk sted på taget, i en hvilken som helst åbne rum. Det flydende frostvæske (frostvæske) anvendes som kølemiddel, og den efterfølgende overførsel af energi forekommer i varmevekslere drev. Og nogle af dem og gjort udbetalinger til opvarmning og husstandens behov.

det er interessant

Af den måde, er der en børns designer "alternative energikilder" ( "Expert"), gør det muligt at bygge op til 130 projekter. Børn under en alder af fem år, og kan tilslutte sig etablering af vindmøller, en mekanisk, vand, solenergi til at generere elektricitet.

solpaneler

Udviklingen af alternative energikilder har ført til oprettelsen af solceller som den mest effektive måde at bruge solens stråler. Denne form for panel er en halvleder-system omdanner solenergi til elektricitet. Sådanne systemer giver jævn og pålidelig, omkostningseffektiv levering af elektricitet til private hjem. De er især effektiv i fjerntliggende områder. For eksempel, i bjergene, hvor en masse solskinsdage om året, og den "officielle" elforsyning mangler eller lider uregelmæssig. Eller i områder, hvor der er hyppige afbrydelser i forsyningen af elektrisk strøm fra den primære kilde.

fordele ved installation

Sådan installation har følgende fordele:

 • Det kræver ikke udlægningen af kablet til støtterne, som i væsentlig grad reducerer produktionsomkostningerne;
 • minimere omkostningerne til installation og vedligeholdelse af batterierne;
 • økologiske renhed af produceret energi;
 • letvægts solceller;
 • yderste noiselessness under drift;
 • temmelig lang tid brug.

mangler

Problemer af alternative energikilder såsom solpaneler, er:

 • en besværlig montage proces;
 • at de optager en masse plads;
 • følsomme overfor mekaniske skader og forurening;
 • fungerer ikke natten;
 • deres præstationer er meget afhængig af den solrige eller overskyet vejr.

montering

Alternative energikilder - Solpaneler - er monteret med visse færdigheder ganske nemt. Først skal du udføre valg af materialer, der er nødvendige til byggeri. Vi har brug for kvalitative fotoceller (blandt mono- eller polykrystallinsk silicium). Det er bedre at tage dem, hvis arbejde er effektiv og i overskyet vejr - polykrystallinske, let tilgængelige i sættet. Celler køber en af producenten, at alt er kompatible og indbyrdes udskiftelige. Også behov er tråde, der forbinder fotocellerne. Huset er fremstillet af aluminium dele. Dens dimensioner er bestemt af antallet af celler. For topcoats - plexiglas. Til montering på taget ved hjælp af skruerne. Til lodning tråd - almindelig lodning. Generelt noget "militære". Med hjælp fra god instruktion, som regel knyttet til sættet, kan du selv finde ud af. I ekstreme tilfælde, at invitere en nabo hjælpere til at vidne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.