SkønhedNegle

Den mest forfærdelige manicure i verden. Forfærdelige negle

Modetindustrien dikterer sine uskrevne love. Vælg mellem en smuk og stilfuld manicure, damerne styres af sund fornuft. Foretrukken til fordel for den valgte stil er berettiget under visse betingelser for at opretholde billedet. Som de siger, bør manicure være i et emne for en garderobe og adfærd. Hvilke negle kan kaldes forfærdeligt, og det betyder horror for modekvinder - et kontroversielt spørgsmål. Det er imidlertid ikke vanskeligt at drage konklusioner.

Manicure fra horror film

Utroligt, men en frygtelig manicure i stil med film med spøgelser, monstre, blodige scener og døde er tilbage i mode. Ejere af en manicure med blodpletter eller ansigter af vampyrer, knogler og udskårne lemmer viste sig at være modeller og demonstrerede en samling tøj af designere Blonds. Overhead negle med effekten af rædsler, værdig Hitchcock, designerne dekoreret med Swarovski krystaller. Brun, rød, burgunderfarver med sorte og grønne imprægneringer skabte effekten af en nedbrydende krop. Ikke mindre effektive var sorte negle med en blodig indskrift "mord".

I hverdagen er den mest forfærdelige manicure i verden ikke værd at bære. Men hvis der er et ønske om at forkæle din appetit ved et bord i en restaurant eller skræmme en galning, kan du tage en chance. Det vigtigste er ikke at skræmme børnene. Imo-fans er imidlertid glade for sort spids manikyr, torner og ornamenter med kranier, så negle lige fra kødkværnen er sikker på at forsøge. Og hvis et sådant negle falder direkte ind i et glas champagne, så bliver der et rigtigt show.

Manicure stop

Neil-design i dårlige smagsmodelagere siger afgørende. I dag er det umuligt at bære generalomkostninger eller bygge store, rovende, skarpe, forfærdelige negle. Den rene mangel på smag er overflod af rhinestones og humørikoner, blonder og buer, især hvis sådanne dekorationer er på hver negleplade. Hvis det ønskes, er det tilladt at forlade en rhinestone eller diskret sammensætning på et negle. Overdragelse overskydende er altid modbydelig. Det samme kan siges om designet med oversættelse af farvepaletten. Careless manicure, ujævne kanter af neglepladen, splinter lak, perlemor lak af lilla toner, er det nødvendigt at sige stop.

Et manicure med skarpe tænder på kanten af neglepladen er ret originalt, men hvordan man ikke elsker dine negle for at desfigure dem. Overraske nogen med et sådant design er svært, hvis kun dig selv. Det samme kan siges om designet med ansigter eller mange blomster, sæler, biler, hunde og egne billeder.

Vinter eller sommer

Årets tid er også vigtig, når man vælger manicure. For eksempel lyse neontoner, hvis det er relevant, så kun om sommeren og ikke i forretningssfæren. På dacha, til sarafan og halmhatten - lige højre. Og tværtimod passer mørke, lilla toner til sommeren ikke. Efterår og vinter manicure bør se dyrere uanset pastel eller mættede farver. Den grå manicure er harmonisk kombineret med forskellige tøj. Det kan være passende som med en cocktail blå kjole og med en provokerende sarafan i polka dots af farvemokka. Grå manicure vil også være godt kombineret med en grøn silkebluse eller lilla kjole, velvalgte smykker og passende tilbehør. Den røde farve på dækningen er altid populær, men det ser godt ud til lejligheden. For hver dag er rolige farver på omslaget med et minimum af dekorationer velegnede.

Stjernerne er også forkerte

Stjerne kvinder har ret til at begå en fejltagelse. Det er ikke nemt at vedligeholde dit billede hver dag eller at søge nye løsninger til forbedring. En forfærdelig manicure af stjernerne blev demonstreret af Lily Allen, der viser verden tweed negle under en tweed jakke, og Georgien Maj Maj Jagger med neglesushi. Manicure Lily med det berømte mærke Chanel simpelthen chokerende vulgaritet og kræfter til at elske dette mærke mindre. Cathy Perry er klar til jul længe før arrangementet, som det fremgår af hendes pedicure med billedet af santa. Under farven på hendes lyserøde hår vælger hun Rihanna's negle. Men den mest kultne frygtelige manicure med farverige kister viste verdenen Kelly Osbourne. Det er ikke nemt for stjerner at vælge et design. Tilsyneladende, på jakt efter unikhed er det værd at kigge på ideen med fansens øjne og smil igen til din refleksion.

Hvid polsk manicure

Kjolen i ærter kom til os fra Frankrig fra det attende århundrede. Siden da er de glædelige ærter altid på højden af mode. Brugen af ærter i neglernes design introducerer nyhed i billedet. Hvid polsk manicure ser luksuriøs ud. Det er lige så godt om sommeren og om vinteren. På en hvid baggrund kan de korrekte geometriske former i en cirkel have et andet fantasy ornament. Elementer grupperes for at danne nye former. Det vigtigste er en følelse af proportioner. Hver negleplade bør ikke være dekoreret med en kompleks sammensætning. Bryllup hvid manicure i polka dots giver billedet af bruden en slags glæde. Cirkler kan have forskellige farver, men ideelt vil blive kombineret med en hvid base med sorte ærter. Du kan fortynde det lidt med guld eller sølv. Sammensætningen er fastgjort med en gennemsigtig belægning. Men vær forsigtig. I det mindste den mindste busting du kan få bare en forfærdelig manicure.

Børns manicure

Små damer i særlige tilfælde har også brug for manicure. Sandt nok skal forældrene være særligt selektive, når de vælger en lak til børn. En sådan lak skal være så mild som muligt uden acetone i sammensætningen og ingen gel. Fjern dækslet med forsigtige midler. På alle helligdage i børnehaven med et fantasy design på neglene vil en lille dame føle sig som en rigtig prinsesse. På fødselsdagen bør en delikat gennemsigtig eller tyndrosa lak dekoreres med en sammensætning med blomster, geometri eller stjerner.

Nail and hand hudpleje derhjemme

Forfærdelige negle kan opnås med en grundlæggende mangel på pleje for dem. For at holde ømme hænder så længe som muligt unge, først og fremmest, skal alle lektier med brug af husholdningskemikalier udføres i gummihandsker.

Sundhed i indre organer, balance mellem vitaminer og mineraler påvirker også huden af hænder og negle. For eksempel taler lagdelte negle om calciummangel i kroppen. Problemer med lever og galdekanaler er manifesterede pigmenterede pletter. Hvis du udfører regelmæssige rengøringsprocedurer, vises ikke nye pigmenteringspunkter, og de eksisterende bliver mindre udtalte. Pigmenterede pletter taler også om en kvindes alder, som regel over fyrre, så mange damer vil ikke give deres alder.

I hjemmet hjælper citronsaft meget fra pigmentering og blødgør huden - et bad på daisy. For at styrke neglene er det vigtigt at spise rigtigt, berigende din kost med calcium og protein: appelsiner, cottage cheese, æg, mælk, ost. Saltbad vil hjælpe med lamination af negle for at styrke pladen.

Salonpleje

Negle bør være velplejede ved påføring af belægningen. Behandlet krybdyr, poleret den rigtige form af neglepladen - først og fremmest. Hudenes hud skal have et sundt udseende uden rynker og pigmentpletter, forbrændinger og udskæringer. Det er muligt at slippe af med pigmentpletter gennem laser resurfacing.

Under salonens betingelser er negle og hænder ikke byrdefulde. Afslappende bade og dygtige handlinger fra mesteren vil bidrage til at fjerne stress, for at sætte orden på kutiklen. Foryngende masker til hændernes hud er ønskelige efter proceduren med manicure. I dag er trenden sundhed og ungdom. Manikyr af enhver stil ser bedre ud på velplejede unge hænder. I voksenalderen er det nødvendigt at kæmpe for udvidelsen af ungdommen, men alle kvinder er værdige til det. Moderne teknologier og materialer gør det muligt at minimere den skadelige virkning af belægningssammensætningen på neglene.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.