SundhedPræparater

Drug "Baklosan": anmeldelser og instruktioner om brugen af

Drug "Baklosan" refererer til en gruppe af lægemidler mioreloksantov centrale handling.

Farmakologi "Baklosan" stof

Bedømmelser fagfolk giver oplysninger, der ved brug af lægemidlet falder ophidselse af endesektionen af følsomme afferente fibre undertrykkes mellemliggende neuroner, inhiberede mono- og polisinapticheskie transmissionen af nerveimpulser, reducerede pre-stress muskel spindler. Værktøjet påvirker ikke transmissionen af impulser i muskel og nerve synapser. Neurologiske sygdomme, som er ledsaget af spasticitet af skeletmuskulatur, stoffet svækker kloniske anfald og smertefulde spasmer. Medicin øger vifte af bevægelse i leddene, gør det lettere at føre aktiv og passiv kinesitherapy (massage, motion, manuel terapi).

Lægemiddel er lavet i form af tabletter (50 i pakken) med et indhold af aktivt princip af baclofen eller 25 til 10 mg.

Indikationer for brugen af "Baklosan" stof

Anmeldelser terapeuter vejlede om brugen af medicin. Midler ordineret til forøget muskeltonus, til behandling af multipel sklerose, rygmarv sygdomme, degenerative, traumatiske, infektiøs oprindelse, tumorer, traumer, motoriske nerver sygdom syringomyeli.

Det anvendte lægemiddel i slagtilfælde, meningitis, cerebral parese.

Medicinen hjælper med skader i kraniet, samt fjerne de affektive lidelser i alkoholisme.

Kontraindikationer til behandling narkotika "Baklosan"

Anmeldelser af læger og brugsanvisning tillader ikke brug af medicin til psykose, epilepsi, Parkinsons sygdom. Medicinen er ikke administreres med en tidligere krampeanfald, kronisk nyresvigt, samt øget følsomhed over for det aktive stof - baclofen. Vi anbefaler ikke brug af medicin under graviditet og mens amning en baby.

Doseringen og anvendelsesmetode "Baklosan" præparat

Anmeldelser giver patienter og læger oplysninger om følgende metode til behandling midler. Tablets "Baklosan" ordineret til voksne i en indledende dosis på 5 mg tre gange dagligt. Derefter hver 3. dag, den mængde lægemiddel øges, hvilket bringer den medicin til udviklingen af en positiv terapeutisk effekt (35-75 mg dagligt). Patienter, der har behov for at bruge højere doser af medicin opnåelse af tabletter på 25 mg, bør den daglige maksimale dosis ikke overstiger 100 milligram.

Bivirkninger, når man tager "Baklosan" stof

Anmeldelser af mennesker, der tog stoffet, efter forekomsten af døsighed, gangforstyrrelser, svimmelhed. Nervesystemet kommer også forvirring, øget træthed, observerede eufori, apati, paræstesi, depression, rystelser, ataksi. Derudover faldt beslaglæggelse tærskel kan manifestation nystagmus, hallucinationer, parese af indkvartering.

Fordøjelsessystemet reagerer på medicinen ved opkastning, kvalme, forstoppelse, mundtørhed og diarré, urin - urinretention, enuresis, dysuri. Langvarig brug kan forstyrre funktionen af nyrerne.

De negative manifestationer af hjerte og kredsløb omfatter trykreduktion kan observeres muskelsvaghed og myalgi.

Specifikke vejledere: de rådes til at foretage periodisk overvågning af liver transaminase aktivitet i behandlingen af patienter med diabetes og leversygdomme. Hertil kommer, behovet overvåge indholdet af glucose i blodet under behandling med 'Baklosan".

En analog af lægemidlet - en pille "Baclofen". Der er en anden medicin af de samme handlinger - "Liorezal intratekal."

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.