SundhedPræparater

Creme-paste "Vartoks": brugsanvisning og feedback

Lægemiddel "Vartoks" - en creme-pasta til fjernelse fodvorter. Den beskriver denne medicin guide. Sælges på apoteker uden særlig recept. Dens værdi er tilstrækkelig demokratisk. Et hætteglas med 20 ml koster ikke mere end 200 rubler. Forbrugere, der ønsker at købe dette produkt, skal først læse instruktionerne. Ligeledes vil du være interesseret i at lære om anmeldelse erfarne brugere, der nogensinde har købt dette værktøj. Alle vil fortælle dig dagens artikel.

produktegenskaber

Cremen indeholder et urinstof koncentration på 40%, samt glycyrrhizinsyre. De to komponenter supplerer hinanden. På grund af dette, er cremen-paste "Vartoks" anses for at være ganske effektiv i kampen mod vorter, Spitz, ligtorne og nedgroede callus.

Carbamid (urinstof) uden smerter og ubehag blødgør grov klud. Efter dette, kan du nemt fjerne det uden dannelse af ar og sår. Den anden komponent - glycyrrhizinsyre - besidder antiviral virkning. Dette stof er også effektivt over for humant papillomavirus, som fremmer væksten af vorter.

Creme-paste "Vartoks": brugsanvisning

Den medicin er kun beregnet til udvortes brug. Det er forbudt at tage det inde. Før du anvender makeup, forberede alle nødvendige. Du skal bruge en manicure sæt (præ-steriliseret), plastre og sterile vatpinde. Så udføre følgende manipulationer:

  1. Vask hænderne grundigt og damp ud det sted, hvor vorte.
  2. Saks eller en speciel manicure neglefil for at fjerne opbygningen overflade, så den er jævnet med sund hud.
  3. Påfør en lille mængde af lægemidlet på det beskadigede område. Creme-paste "Vartoks" på må krybe.
  4. Placer et stykke vat på toppen og dække gips. I løbet af dagen, kan dette design ikke fugtes. Efter 24 timer fjernes wrap.
  5. Endnu engang skære den opsvulmede vorte og gentag manipulation.

Creme-paste "Vartoks" applied gennemsnitligt fra 2 til 6 gange. Desuden kan stoffet bruges til at blødgøre ru hud på hælene før en pedicure. I dette tilfælde er der ingen grund til at gøre komprimerer. Bare smøre de nødvendige steder, og lad cremen i 10-15 minutter.

"Vartoks" (creme-paste): anmeldelser

Vejledning til brug af lægemidlet, du allerede er blevet kendt. Men det er nødvendigt også at vide om de anmeldelser. Hvilken side har vist sammensætning? Kan du fortælle om dens effektivitet? De fleste forbrugere, der har brugt cremen, er opfyldt. De siger, at i modsætning til mange andre, denne medicin er ikke dyrt. Grabs ham i lang tid. Hvis det er nødvendigt, kan medicinering gøre brug af flere familiemedlemmer. Det er vigtigt, at kun overholde aseptik.

Patienter rapporterer, at vorte fjernelse ikke vises igen. Denne virkning opnås ved tilstedeværelsen i sammensætningen af det antivirale komponent. Mange analoger af lægemidlet ikke indeholder det. Det viser sig, at de eliminere effekten, men ikke løser årsagen. Lægemiddel "Vartoks" kan kaldes en billig, effektiv og sikker. Du kan bruge det selv under graviditeten.

Læger advarer om, at lægemidlet ikke kan anvendes på sår eller slimhinder. Det er nødvendigt at undgå at få cremen i ansigtet. Personer, der ansøger pastaen at blødgøre ligtorne før pedicure, skal du først undersøge overfladen. Hvis der er en revne, kan det ikke give lægemidlet til dette område på ru hud. Må ikke rådgive læger til at fjerne Spitz og vorter hos børn. Hvis du finder et barn som vækster, så bør de kun behandles under lægelig anbefaling.

For at opsummere

Fra artiklen kan du lære om en billig og effektiv medicin "Vartoks". Fløde pasta, hvis pris er allerede kendt for dig, der anvendes til at blødgøre ru hud og vækster, samt at opnå en antiviral effekt. Trods al den ros og garanteret sikkerhed sammensætningen, bør det bruges meget omhyggeligt. Husk, at nogle vorter kan være farligt. For virkelig at sætte pris på alle de risici, bør du konsultere en læge og bestå nogle tests. Du gode resultater!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.