FormationFAQ uddannelse og skole

Hvordan at komme op med en signatur?

Autograph kan fortælle en masse om karakteren og tilbøjeligheder sin ejer. Ved at underskrive eyeing potentielle arbejdsgivere, bevæbnet med moderne viden om graphology, hvilket betyder, at det skal repræsentere ansøgeren i et gunstigt lys. En signatur placeret på vigtige dokumenter, skal opfylde den maksimale slaglængde af passet, hvilket betyder, at det ikke bør være for komplicerede mønstre. Samtidig bør underskrivelsen ikke være alt for simpelt ikke at være i stand til falske skurke. Hvordan at komme op med en signatur? Lad os undersøge.

Sådan opfinde signatur: bogstavkombinationer

Du kan bruge forskellige kombinationer af bogstaver i navnet og efternavn. Du kan sætte hætter navn og efternavn før eller efter dit navn. De fleste mennesker skrive de tre første bogstaver i efternavnet og færdiggøre sammensætningen fed streg.

Ugifte piger kan engagere sig i signaturen kun bogstaver til navnet, så når du ændre navnene , de behøver ikke at opfinde en ny signatur.

Hvis du ikke kan tænke på enhver undertegnelse i passet vil ledsage dig for livet, skrive dit navn på et stykke papir og se på bogstaverne.

I dit efternavn har bogstaverne "E", "O", "C"? Fremragende! Du kan skære omkring dem de andre bogstaver, placere et bogstav til et andet brev, vedlægge hele signatur i "skyen".

Eller måske dit navn danne et "T", "G", "B", "P"? Derefter kan du dække billedteksten over en lige vandret linie.

Bogstavet "W", "w", "C" er muligt at understrege bunden.

Forlader et bogstav kan anvendes som det næste bogstav. For eksempel navnet Ivanteevo begynder med bogstaverne "I" og "B", kan den sidste lodrette stang fungere som det første bogstav og holde sig til det andet bogstav.

Hvis dit navn er en kombination af bogstaverne "shi", "Do", "E", "Chez", "IU" og lignende, kan du skrive dem i den overdrevne stil at ligne afrundede hegn, efterhånden ved at blive en enkel linje.

Sådan opfinde signatur: krøller og dekorative elementer

"Chips" signaturer kan blive krøller navivaemy på bogstavet "o", "a", "th", "s" på det punkt, hvor fra bogstav til bogstav forlader forbindelsesledning.

Ved afslutningen af signaturen kan anvendes bølgede linjer, sinusoider, krøller. Tekst i brev til en ven , kan være mere "avanceret". Hvorfor kommer du ikke op og "festlig" version af maleriet?

Hvordan at komme med en signatur, der vil appellere til interviewet?

Det vides ikke, hvem og til hvilket formål vil undersøge din signatur, så det giver mening at tænke igennem alle detaljer. Må ikke krydse ud af navnet, så du står en frygtsom mand, tilbøjelige til en fornægtelse af dig selv.

Hvis du sætter en underskrift på slutpunktet - grafologer sige, at du er en konsekvent person, der kan lide at bringe det begyndte at afslutte.

Og her er det punkt i starten af signaturen - er "ikke på Feng Shui." Ja, eksperter i feng shui sige, at et punkt foran initialer som blokere adgangen held i erhvervslivet. Hvor gjorde bestræbelse, i begyndelsen som stenen kommer i vejen fedt punkt?

Prøv at ende maleri linje søgte, det taler for en optimistisk holdning, og på den anden side, krøller, der strækker sig ned til at repræsentere dig som en bekræftet pessimist.

Hvis du allerede har fundet svaret på spørgsmålet om, hvordan man kommer op med en signatur ispishite hans nye autografer et par ark papir.

Lad hånden selv strækker skrive et maleri, der er blevet velkendt og kære. Så vil du ikke være smertefuldt at huske, hvad det tegn, du nødt til at gentage, at få penge, billetter eller dokumenter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.