SundhedPræparater

"Flixonase" medicin. Vejledning til brug

Præparat "Fliksonaze" har anti-edematous, anti-effekt, med antiallergisk virkning. Tilgængelige medicin i form af en næsespray afmålt. Aktiv bestanddel - fluticasonpropionat.

vidnesbyrd

Betyder "Flixonase" (manuel, virkelige læger bekræfte dette) er effektiv til allergisk rhinitis, flerårige og sæsonbetonede typer. Lægemidlet anvendes til behandling og profylakse af disse tilstande.

Kontraindikationer

Medikamentet "Fliksonaze" brugerprogrammet tillader ikke til brug under amning under fødedygtige, overfølsomhed over for den aktive bestanddel eller et af hjælpestofferne i lægemidlet. Hvis det er nødvendigt, udføre terapi-fodring bør ophøre under amning.

"Flixonase" midler. Vejledning til brug. bivirkninger

På baggrund af brugen af lægemidlet kan opleve irritation eller tørhed i halsen, næsen, føler en ubehagelig smag og lugt, næseblod og hovedpine. I terapi betyder "Fliksonaze" (betjeningsvejledning indeholder sådanne oplysninger) sandsynlig overfølsomhedsreaktion. De manifesterer sig i form af hududslæt, hævelse af tunge og ansigt, bronkospasmer, anafylaktisk shock. Mulige negative virkninger af den lokale natur omfatter perforering af næseskillevæggen (især i kirurgiske indgreb i næsehulen historie), nasal eller brændende fornemmelse i næsen.

doseringsbehandlingsplan

Betyder "Flixonase" brugsanvisning giver mulighed for intranasal anvendelse. For patienter med tolv år i forebyggelse og behandling gives to injektioner. Vanding udføres i hvert næsebor en gang om dagen. Det er tilrådeligt at bruge et lægemiddel, "Flixonase" (brugsanvisning er bekræftet) om morgenen. Den samlede dosis på 200 mg / dag. Efter lindring af symptomer er reduceret antal injektioner til en i hvert næsebor (100 mcg / dag). I nogle tilfælde (i alvorlig patologi flow) udskylninger frekvensen øges til to gange dagligt (400 ug / dag). I en sådan dosis af lægemidlet er ordineret til en kort sigt for at lindre tilstanden. Efter forbedring af det kliniske billede af antallet af injektioner reduceres.

Drug "Flixonase". Vejledning til brug. yderligere oplysninger

Som praksis viser, intranasal anvendelse af 2 mg af lægemidlet to gange dagligt i syv dage (dosering, tyve gange højere end terapeutisk) har ingen negativ indvirkning på aktiviteten af hypothalamus-hypofyse-binyre-system. Med forbehold af kravene i læger overdosis er usandsynlig. Med udviklingen af bivirkninger som ikke er nævnt i resuméet, bør du se en specialist. Før du bruger stoffet bør konsultere en læge.

"Flixonase" medicin. pris

Udtalelser show høje effektivitet af lægemidlet, på trods af sin relativt høje pris - inden 700 rubler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.