SundhedPræparater

"Dekapeptil": brugsanvisninger, sammensætning, indikationer og kontraindikationer

Sådan anvender medicinen "Dekapeptil"? Instruktioner til brug af dette stof vil blive præsenteret nedenfor. Du vil også lære om de indikationer for brug af stoffet, dets analoger, og andre bivirkninger.

"Dekapeptil": beskrivelse af lægemidlet, dets sammensætning og form,

Vist medikament sælges som en klar og farveløs injektion uden at have nogen lugt og urenheder.

Den vigtigste komponent i dette stof er triptorelinacetat. Desuden indeholder bestanddele, såsom iseddikesyre, natriumchlorid og vand til injektion.

Købe opløsning "Dekapeptil" billede, der præsenteres i denne artikel kan være i sprøjter, hætteglas, komplet med en nål, der er pakket i kontur celler og papkasser hhv.

Virkningen af lægemidlet (farmakologisk)

Hvad er løsningen "Dekapeptil"? Brugsanvisninger rapporterer, at en syntetisk analog af GnRH, eller såkaldt gonadotropin-frigivende hormon.

Efter indgivelse af lægemidlet aktivstof det forårsager en stigning i niveauet af LH og FSH i blodet, hvilket i sidste ende fører til en forbigående stigning i koncentrationen af kønshormoner. Kontinuerlig stimulering af hypofyse (for eksempel ved regelmæssig anvendelse af lægemiddel) bidrager blokade gonadotrop drift. Resultatet af sådanne virkninger er en nedgang i antallet af hormoner (køn) menopausale eller postcastration. Disse effekter er reversible.

Undersøgelser på forsøgsdyr viste ingen mutagene eller teratogene virkninger anses medicin.

Farmakokinetikken af injektionslægemiddel

Hvad farmakokinetiske egenskaber karakteristiske for "Dekapeptil" løsning? Brugsanvisning hedder det i de første 50-90 minutter efter administration af lægemidlet i blodet når sit højdepunkt triptorelin. Yderligere koncentration af denne substans er markant reduceret (dagen).

Halveringstiden tid af hovedbestanddelene er 18,7 minutter. Ca. 4% af triptorelin vises i urinen i uændret form.

Det skal bemærkes, at farmakokinetikken af medikamentet blev udført i mennesker med en bekræftet diagnose af uterine fibromer eller endometriose, samt i raske frivillige forsøgspersoner og patienter med carcinom i prostata.

Indikationer for administration af en injicerbar opløsning

Til hvilket formål ordinerende læger "Dekapeptil"? Indikationer for brug af løsningen for kvinder er:

 • uterusfibromer;
 • infertilitet terapi under anvendelse reproduktive teknologier (fx embryo overførsel, IVF);
 • endometriose.

Som for mænd, er det et værktøj anbefales til symptomatisk behandling af hormonafhængig fremskreden carcinoma i prostata.

Forbyder indførelsen af lægemidlet til mænd og kvinder

I nogle tilfælde kan du ikke komme ind i løsningen "Dekapeptil"? Vejledning til brug indikerer, at dette stof er kontraindiceret til kvinder:

 • mens amning;
 • graviditet;
 • kliniske manifestationer og risikoen for knogleskørhed.

Det skal også bemærkes, at med forsigtighed det anvendte lægemiddel under udførelsen af programmet i IVF patienter med polycystiske ovarier (dvs. hvis antallet af follikler, som bestemmes ved hjælp af ultralyd, er mere end 10).

Til den stærke køn betragtes lægemiddel er kontraindiceret:

 • med kirurgisk kastration (kendt);
 • prostatacarcinom (hormon uafhængig).

Generelt forbud til destinationen af værktøjet er overfølsomhed over for triptorelin patient eller til andre komponenter af lægemidlet.

Løsningen "Dekapeptil": brugsanvisning

Denne medicin er beregnet til subkutan administration. I endometriose, er prostatakræft og livmoderkræft lægemiddel indgivet i en mængde på 0,5 mg / ml én gang om dagen i en uge. På den 8. dag passere til en vedligeholdelsesdosis på 0,1 mg / ml én gang om dagen.

Ved behandlingen af dette middel skal foretage ultralyd og skærm størrelser fibromer og endometriose foci.

Når IVF program medikamentet administreres ifølge protokoller (kan være kort eller ultrakort). For at forhindre reaktioner på injektionsstedet efter injektion hver gang ændring.

Hvornår skal du bruge løsningen "Dekapeptil Depot"? Brugsanvisning, at dette værktøj er vist under langvarig behandlingsforløb. Det er også administreres subkutant i maveregionen eller intramuskulært 1 gang i 30 dage.

Den fremstillede opløsning blev anvendt øjeblikkeligt. Endometriose og livmodermyom terapi begynder i de første dage af cyklussen. Denne behandling skal vare ca 3-6 måneder. Når prostatacancerbehandling udføres også i lang tid.

Når IVF narkotika "Dekapeptil Depot" administreret én gang på bestemte dage i cyklussen.

Fænomener efter tegn

Hvilket forårsager bivirkninger "Dekapeptil" løsning? Instruktioner har anmeldelser rapporteret, at de bivirkninger, som optrådte på baggrund af anvendelsen af dette stof på grund af et fald i antallet af kønshormoner i blodet, hvilket i sidste ende kan føre til udvikling af symptomer som depression, humør labilitet, hyppig hovedpine, svækkelse af libido, søvnforstyrrelser , hedeture, vægtøgning og øget svedtendens. Desuden er der observeret følgende ændringer hos nogle patienter:

 • obstruktion af urinvejene, paræstesi, smerter under samleje;
 • sløret syn, rygsmerter, muskelsvaghed;
 • kvinder - blødning fra livmoderen og vaginal tørhed;
 • mænd - gynækomasti, reduceret potens og reducere størrelsen af testiklerne;
 • kvalme, rødmen, appetitløshed, kløe;
 • feber, hyperkolesterolæmi, knogle smerter forårsaget af metastaser;
 • myalgi, rygmarv kompression, anafylaksi;
 • artralgi, smerter på injektionsstedet lægemiddel, knogledemineralisering (med langvarig brug);
 • lymfeknudeforstørrelse, tromboflebitis, hævede fødder;
 • tab af hår på ben, bryst og arme, hvilket reducerer skægvækst.

Det skal bemærkes, at alle disse bivirkninger forsvinder umiddelbart efter afslutningen af behandlingen.

Lægemiddelinteraktioner, overdoser

Overdoser betragtes lægemiddel blev observeret. Med udviklingen af eventuelle negative tegn på baggrund af de overskydende doser af medicin bør udføres symptomatisk behandling.

Lægemiddelinteraktioner "Dekapeptil" er ikke blevet etableret med andre midler.

Specifik information til patienter

behandlingslægemiddel "Dekapeptil" bør være under streng kontrol af niveauet af kønshormoner i blodet.

Kvinder bør gennemføre en undersøgelse for at undgå en mulig graviditet. Under anvendelse af stoffer er uacceptabelt at bruge hormonale præventionsmidler, såvel som præparater, der indeholder østrogener i sig selv.

Patienten skal informeres om, at i løbet af behandlingen overvejes menstruation lægemiddel vil være fraværende.

Brugen af dette værktøj hos mænd kan føre til en midlertidig forværring af deres tilstand. bør straks se en læge ved forekomst af negative symptomer.

lignende stoffer

Hvad kan erstatte den medicinske løsning "Dekapeptil"? Analoger til dette stof er ganske vanskeligt at finde, så en lignende procedure bør beskæftige sig kun en erfaren læge.

Ifølge opgørelser af nogle eksperter, kan den medicin anses for at være erstattet af følgende måder:. 'Zoladex', 'Buserelin Depot '' Diferelin '' triptorelin "

Anmeldelser af injektion løsning

I øjeblikket til terapi af endometriose, reproduktionssystem og andre sygdomme mest effektive er agonister af gonadotropinfrigørende hormon. Disse omfatter stoffer som "Dekapeptil", "Diferelin '' Zoladex 'og andre. Dog skal det bemærkes, at de høje omkostninger ved sådanne midler ikke tillader dem at være almindeligt anvendt i medicinsk praksis. I denne henseende kommentarer på deres ansøgning, er der ikke meget.

Ifølge rapporterne fra eksperter, stoffet "Dekapeptil" oftest ordineret til behandling af uterine fibromer (varighed 5-6 måneder). En sådan anvendelse af medikamentet, hvilket resulterer i en reduktion i volumen uterin og størrelserne af knuder. Næste udførte kirurgi. Således blev behandling "Dekapeptilom" ordineret som en præoperativ forberedelse.

Mange patienter siger, at efter indførelsen af løsningen er de ofte observeret ved injektionsstedet smerte, kløe og rødme. Også hovedpine, hedeture, søvnløshed og træthed.

Positive rapporter om dette værktøj forlade ofte kvinder ved hjælp af "Dekapeptil" IVF protokol. Takket være dette stof i de fleste tilfælde den procedure implementering af embryoet i livmoderen ender med succes. Af bivirkningerne nævnt mere retfærdig sex hedeture og svedeture.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.