Hjem og familieHelligdage

Begivenheder i Ryazan på dagen for byen. Ryazan: By Day-2015

Mærkedage fejres ikke kun mennesker, men også hele byen. 2015 blev den første særlig dato i historien om Ryazan, blev grundlagt i 1095 i det, der nu Kirken af Den Hellige Ånd. Fra den lille by Pereyaslavl blev det hovedstad i storhertugdømmet Ryazan, og nu er det den største videnskabelige og industrielle centrum med mere end halvdelen af befolkningen. Pride - Ryazan Højere Airborne Command School, har trænet en galakse af disse forsvarere af deres hjemland. Airborne Capital traditionelt fejrer sin fødsel samtidig med faldskærmssoldater. På tærsklen til det nye mødested skal huske end tilfreds med borgerne 920 th Day of the City.

Ryazan: en tredobbelt fest

Om tusind store og små begivenheder er planlagt i tre dage: Fredag 31.07; Lørdag 01.08 og søndag 2015/08/02. En tre-dages fest - det var en reel gave til byens borgere, der var fri for at besøge konkurrencer, ture og koncerter, besøge festivalen af ballooning, kano konkurrencer, vand show og den endelige præsentation på Victory Square. Og selv om at deltage i en frivillig til gavn for byen.

Mens hovedprogrammet er en lørdag, der traditionelt beboere ventede på militære-sports festival. Efter alt, den uofficielle hymne af byen er sangen "Airborne Capital" i udførelsen af de "vingede infanteri". Som en belønning, senest den 2. august var dedikeret International Competition "Aviadarts-2015", der blev afholdt på det sted i Dubrovich.

Kulturelle begivenheder i Ryazan på By Day

Den centrale begivenhed var den musikalske festival "Podbelka-2015", vil gøre det muligt for gademusikanter at demonstrere deres talent på syv steder i den første dag i fejringen. Lokale grupper HotStaff, "mirakel" og "Parnassus" side om side med gæsterne fra St. Petersborg, der hjerteligt hilste Dag byen Ryazan.

Den fremtidige deltager i projektet "The Voice" (Sæson 4) foretrukne Ella Khrustalyova borgere, var tilfredse med deltagelsen i aften koncert i byens park. Børn venter på dukketeater, og elskere af Orthodox Culture -. "I den tynde kant af eksistens" Sofia Nikulin med programmet Unge mennesker var inviteret til en aften-view-film. For lydentusiaster, en messing bånd lavet en symfonisk koncert på det område af den Ryazan Kreml. Beboere ikke kun blev tilskuere af fantastiske begivenheder, men også medlemmer af mange amatør konkurrencer.

Militær og sportsprogram

District Diaghilev tog konkurrenter faldskærmsudspring og flod flodslette Pavlivka blev en platform for de tre-dages, den trettende i rækken, festivalen "russiske luftrum". Aldrig før havde han ikke gået så spektakulære, med glød af balloner i aften. "Flyvende Mennesker" Jet demonstreret på stranden svimlende stunts, der kulminerede i en spektakulær brand show.

2015 - året for den 85. årsdagen for Airborne. Central Sports Complex er traditionelt inviteret til podiet publikum en storslået militær-patriotiske ferie af faldskærmstropper med demonstration af militær kunst og modeller af udstyr. Som altid, det begyndte med et øjebliks stilhed, herunder pilot, der døde i byen Day. Ryazan farvel til en af deltagernes Avidartsa-2015. "

Borgerne kan blive ikke blot publikum, men også deltagere i de fleste sportsbegivenheder, hvor lov til at passere GTO standarder.

Fejringen af byen Ryazan i Victory Square

Smukke akkord var den sidste del af fejringen, tusindvis af mennesker samledes i Victory Park, hvor der før beboerne var lederne af byen Andrey Kashaev og Oleg Bulekov. Ferie festligheder startede med en koncert af "Majakovskij", og den nye sammensætning af gruppen "hænderne op". Gæstestjerne var sangeren Max, alle de sange, som Hall mødtes med bifald i kor sang skuespillerinde.

Seerne forventer en nat diskotek og fyrværkeri, den sidste dag i byen. Ryazan er forblevet tro mod sig selv: efter den fantastiske illuminationer lød foretrukne faldskærmstropper "Sineva".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.