HjemlighedKøkken

Baggrundslys til LED kabinetter i køkkenet med hænderne

Hvordan til at bygge et hus indvendig belysning? Det er ingen hemmelighed, at lyset sammensætning er med til at give rummet en ubeskrivelig stemning og humør. Det er også med hjælp af lys kan opdeles rummet i zoner, som hver har sit eget formål. En succesfuld belysningsløsning til hver enkelt værelses lejligheder er udvalgt i henhold til den funktion, som udfører rummet, og efter personlige ønsker den person, der vil fortsætte med at leve i denne lejlighed. Måske er der nogle ændringer i lyset interiør en person ønsker at gøre, uden behov for større reparation zone. Belysning under køkkenskabe, spejle med særlig belysning i badeværelset, LED bånd i udsmykning soveværelse og stue - her er et par muligheder, at en person let kan gøres ved at give en bestemt stemning og atmosfære af interiøret.

belysning funktion i det indre

Fremhævning visse områder i køkkenet kan bære kun et dekorativt formål, men det er meget mere nyttigt at tænke forud for ekstra belysning layout for at sikre dens funktionalitet. Den nemmeste måde at gøre lys under skabene i køkkenet med hænderne. Den er udført med brug af LED strip, og dens vigtigste funktionelt formål - det belysning bordplader. Også LED bånd anvendes til belysning en zone inde i skuffe kasser og - for en bedre udnyttelse af rummet, og at bibringe et bestemt tegn køkken område, hvis lys monteret nær gulvniveau. Belysning under skabe i køkkenet - en af de mest almindelige løsninger til design af lokalerne, og ikke mindre end spektakulære udseende LED belysning gesims i køkkenet, fremhæver visse nicher, efterligning af baren i køkkenet.

Hvad er en LED strip?

LED strip - en relativt ny og yderst overkommelig udskiftning vanskeligt at installere belysningssystemer. Det er et fleksibelt bånd, hvorpå halvlederelementer er monteret i rækkefølge - lysdioder.
Anvendelse LED strip sikker: det er sprødt og indeholder ikke farlige elementer er forholdsvis enkel at installere og bruge, og længere giver den nødvendige standard for belysning og baggrundsbelysning. Det er grunden til at bruge det udføres under lysene for køkkenskabe. LED strip findes i forskellige former: den ensfarvede eller flerfarvede, ændring har beskyttelse mod fugt og støv, arter med forskellig størrelse og antal lysdioder, samt varianter trænger forskelligt elektrisk spænding og kører direkte fra lysnettet.

Når du vælger lysdioder til at belyse bør køkkenskab også være opmærksom på karakteristika såsom farven af basen tape, varmebestandigt og vandtæt kvalitet tape. Typisk LED bånd giver tilstrækkelig belysning til at fjerne skyggen af vægskabene.

De nuancer af LED bånd

Hvad er vigtigt at huske, når man arbejder med LED strimmel og dets montering, som fastsat under lysene i køkkenskabe? Det første bånd kan skæres og lodde kun i særligt afmærkede områder. På den single-rækken bælte, er disse områder ligger hver tre diode til dobbelt-række - hver seks. For at forbinde de sektioner af lygte, kan kræve særlige stik til installation af nogle typer af bånd kan kræve særlige strømforsyninger. De er nødvendige, fordi det er lavspændingsjævnstrøm til LED strips, når baggrundslyset er indstillet til køkkenet. Under kabinetter med roset dækkeevne forsyning, som senere vil blive forbundet med netværket. Strømforsyningsenheden vælges efter følgende beregninger:

Strømforsyningsdel bånd = længde * 1 meter power bånd + 20% som en strømforsyning.

Ved tilslutning af armaturet til strømforsyningen at huske om polaritet. Hvis du har brug for at installere flere store stykker LED strimmel, er det vigtigt at forberede sig til hver separat strømforsyning eller magt segmentet af det separat. Ved at forbinde disse segmenter i serie med hinanden, kan du støde på en sådan situation, hvor den efterfølgende segment vil give alt for dæmpet lys og hurtigt går ned.

Multi-Color LED Strip

Ved brug af flerfarvede LED strips kan også bruge controller med fjernbetjening, som gør det muligt at indstille programmet belysning, farven ændre, tilføje forskellige effekter, såsom flimmer.

Lys til køkkenskabe under: Fotos

Der er mange designmuligheder køkken arbejdsområde med en sådan belysning. Hans hænder kan sættes flerfarvede system, belysning, der kan variere afhængigt af den software, der er installeret på controlleren eller manuelt. Også LED streng kan diskret fastgøres under kabinetter, der opfylder en dekorativ funktion. Lys til køkkenskabe under LED vinkel kan indstilles ved hjælp af en speciel kantet aluminium profil, der sælges i byggemarkeder og supermarkeder.

Sådan installeres LED strips i køkkenet: de nødvendige forberedelser

For at installere den nødvendige LED strip (mest behagelige og afslappende en varm hvidt lys), strømforsyningen til lysdioderne, den forbindende ledninger og netledningen med en prop. Selv før købet af en sådan belysningsindretning er vigtigt at foretage de nødvendige målinger af det rum, hvori båndet er fastgjort, og afstanden til bordpladen. Dette vil gøre det muligt at vælge den rigtige længde og kapaciteten af enheden. Det sted, hvor lyset er installeret under skabene i køkkenet, er det ønskeligt at tørre med alkohol og vente en kort tid for den at fordampe - denne enkle procedure vil fjerne snavs og sikkert limet bånd i fremtiden. Hvis forureningen er for stærk, kan strukturen styrkes ved hjælp af forbindende klip eller du kan installere dem på en speciel alu-profil.

Sådan installeres LED strips i køkkenet fastsættelse

Lys til køkkenskabe under - LED strip - er fastgjort til den dobbeltklæbende tape, skal du kontrollere pålideligheden af fastgørelse det til båndet og overfladen af væggen eller skab. Efter montering af lygter skal du slutte den til strømforsyningen. Strimlen med polariteten er tilsluttet til strømforsyningen, og så er det forbundet til netværket. Det er vigtigt at huske, at efter dette arbejde ikke bør overlades udsat ledninger, og når den er tilsluttet til enheden må det ikke blive aktiveret. Efter den endelige samling struktur kan forbindes til netværket. Hvis alle handlinger blev foretaget korrekt, og polariteten er ikke vendes, vil båndet glød.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.