HobbyHåndarbejde

Hvordan til at sy Curtain tape og danner smukke folder i gardiner

For at få en smuk drapering på gardinerne, er det nødvendigt at kende de grundlæggende teknikker i , hvordan man kan sy Curtain tape. Gardin bånd - et bånd til fastgørelse kroge hængende fra tagskægget. Hun har ikke blot praktisk værdi og holder gardinerne, men også hjælper smukt drapering gardiner og gardinkapper. Produktet ligner en tekstil bælte med prodernutymi det snørebånd og sløjfer til krogene. Curtain tape er syet til den øverste kant af gardiner og snørebånd gennem det giver dig mulighed for at oprette forskellige typer af samlinger eller folder.

Typer af gardin bånd

Da de er opdelt i ensartede former og afhængig af typen folder. Ensartet, som navnet antyder, kan du oprette ordinære samling er ligeligt fordelt på tværs af bredden. Formede Curtain bånd bidrage til at gøre hele sammensætningen af folderne -. Blyant læg, hæk, tredobbelt, popkorn osv bantovye Braid til gardiner af polyester, således at efter vask ikke krymper, hvilket kan forvrænge stoffet. For gennemsigtige gardiner er bedst at bruge gennemsigtige tape. Indstillinger fastsættelse bånd, også er forskellige. Nogle gange er det ikke nødvendigt at sy den. Hvis de udvælges til gardiner tyndt let stof, kan gardin fletning fastgøres ved hjælp af velcro. Fremstillet som en smeltelig gardin tape, er det heller ikke nødvendigt at sy nok til at stryge et varmt strygejern ved på den øvre kant af gardiner. Men de fleste af gjorden er syet til stoffet, er det en mere pålidelig metode til fiksering. Det er også nødvendigt at tage hensyn til den slags anvendte materiale. Til tynde og lette stoffer vælge en smal fletning - fra 2 til 5 cm, til kraftige stoffer, bruge en bred - op til 10 centimeter.

Kom godt i gang

For at forstå, hvordan man kan sy gardin bånd   for de ønskede typen samlinger eller folder, er det nødvendigt at bestemme build-nummeret. På det afhænger forbruget af stoffet en meter af det færdige produkt. Hvis den forudsatte konventionel samling forhold på 1: 1,5. Wafer, folderne på sug ville kræve et forhold på 1: 2. Tredobbelt fold - 1: 3. Ved at vælge en passende løsning, der bestemmer, hvordan at sy Curtain tape og hvilken slags, beregne mængden af væv og længden af båndet. Så forberede rullegardiner af stof - den øverste kant af zigzag godbid eller bruge overlock, guf på den forkerte side, og derefter jern. Tuck den tynde stof kan fordobles og skrible. Gardin tape før syning bør underkastes våd-varme behandling. Vedhæfte sit ansigt op, afvige fra folden af væv på ca. 5 mm. Cleave stifter til bedre fiksering. Enderne af ledninger skal du forsigtigt trække og slips. Skær kant af gardin tape guf inde og baste. Sy toppen og bunden tape, pas på ikke at sy ledninger.

Hvis båndet er bred, lå midt i en ekstra linje parallelt med den øverste kant af gardiner. For et meget bredt bånd (over 10 cm) er det bedre at gøre fire linjer, eller at slå en grim væv overlap. Du kan nu trække i trådene, og enderne til at binde op og skjule den side. Dette er for at sikre, at ved at fjerne det færdige produkt at vaske, kan du sprede forsamlingen. Nu, ved at læse i et simpelt eksempel som syning Curtain tape ikke glemmer at tage på en mere sofistikeret versioner med formede folder. Dette vil give en unik smag til det indre af dit værelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.