SundhedMedicin

Græskarkerner fra orme

Bor i mennesker helminter (ellers - helminter eller parasitære orme) forårsager sygdomme, såsom helminthiasis. Børn smittet med almindelige indvoldsorm (flade eller runde orme), der oplever ernæringsmæssige mangler, der forhindrer vækst og udvikling af barnet, men også svækker dens evne til at lære. Årligt i verden omkring halvdelen dens indbyggere (ifølge WHO) inficeret med indvoldsorm. Dette fører til børneorm (børneorm smittet 1,2 milliarder mennesker), hageorm (900 millioner mennesker er smittet med de dermale larver rundorm) og trihotsefaleze (gastrointestinale organer ramt næsten 700 millioner mennesker). Drug behandling forårsager alvorlige bivirkninger i kroppen. Græskarkerner fra orme er uskadelige.

Infektion kan beskadiges ved kontakt gennem huden eller slimhinder (fx hageorm) eller fødevarer (indtagelse af larver eller helminth æg vaskes med syge eller forarbejdede fødevarer eller vand). Behandlingsprocessen er ikke let, for eksempel en kvindelig rundorm Ascaris dag lægger i tyndtarmen menneskets 200.000 æg. I det gamle Kina, folk brugte græskarkerner til orme, især såsom hageorm og spolorm. Børneorm lettere at bringe liget af græskarkerner, og rundorm er mere bange for lugten af hvidløg (det insistere på mælk), således at en regelmæssig indtagelse af selv en lille mængde af hvidløg er en god forebyggelse mod disse orme.

Græskarkerner kan spises friske eller ristet form det hjælper til at lindre symptomerne på indvoldsorme sygdomme. Græskarkerner fra orme, der skal tages i tilstrækkelige mængder til at opnå den ønskede virkning. Samtidigt kan spise omkring 800 behandlede frø, metoden er sikker og effektiv for den person at slippe af bændelorm. Anbefalet frø malet til mel, og derefter emulgere med vand og spise det. Det er nødvendigt at gøre en udrensning lavement at hjælpe udvise orme fra kroppen. En anden fremgangsmåde til behandling af: anvendelse af knust til støv food processor græskarkerner fra orme (200-400 g rå græskar frø) og blandet med mælk og honning til dejagtig konsistens. Taget på tom mave i to trin. En time eller to eller tre, drikke ricinusolie, der virker som et afføringsmiddel der hjælper udvise parasitter. Dette er især vigtigt, da græskarkerner ikke dræber det samme, men kun lamme bændelorm.

Behandling af græskarkerner af orme - det er ikke kun deres nyttige egenskaber. De indeholder også en stor mængde zink og omega-3 fedtsyrer. Behandlede frø er grønne, delikate konsistens og smag. At behandling mod parasitten at være effektiv, frøene brug for at spise regelmæssigt i forskellige former: rå eller ristede. Før anvendelse blev de vasket, fik lov til at lufttørre. Du kan stege i en tør pande eller i ovnen. Til dette formål er frø dyppet i olivenolie, salt og bagt ved 175 ° C i 20 minutter også brygge te: Hæld 2 spiseskefulde frøene 3 kopper kogende vand og insistere 30 minutter, sukker blev tilsat efter smag. Yderst velsmagende og sund blanding fremstilles ved at blande en kop rå pistacienødder (oprenset, usaltet) med 1 kop rå græskarkerner, gennemvædet 4 timer med en blanding af (1 spiseskefuld: citronsaft, chili pulver), derefter tørret ved 40 ° C h 6 og omrørt.

Hvis du spiser græskarkerner, nyttige egenskaber, som er indlysende, spise hvidløg, og endda drikke ordningen saft celandine (med stor forsigtighed for ikke at forgifte), men ikke udføre sådanne enkle regler som at vaske hænder, vaske grøntsager, frugter og bær, høj kvalitet varme behandling produkter (kød, fisk, fjerkræ), behandlingen vil ikke være effektiv. Derfor bør du altid overholde grundlæggende regler for hygiejne og sanitet, og drikker kun kogt vand, dække alle produkter fra de fluer, ikke forurener vand og jord fæces.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.