Sport og FitnessVægttab

Æteriske olier til vægttab

For at være sund og uimodståelig er drømmen om enhver kvinde, som hun stræber efter at realisere ved alle tilgængelige metoder. Ved at besøge en kosmetolog hjælper frisør, makeup-kunstner hende til at se velplejede hver dag, men al denne skønhed kan falme i et blunk mod baggrunden af de manifesterede fedtstoffer og cellulitter, der hovedsageligt findes på hofter, mave og skinker.

I den vanskelige kamp mod overvægt er hovedassistenterne svær træning i fitness klubben og udmattende kostvaner, som hurtigt nedbryder kroppen. Men i et så spændt regime kan få mennesker holde fast, og mange damer sætter sig simpelthen af med deres masse "almindelig bbw". Men for at opnå resultater uden problemer, med sundhedsmæssige fordele og mental komfort kan være, hvis du bruger æteriske olier til vægttab.

Der er mange forskellige æteriske olier, der har en bred vifte af effekter på kroppen. Nogle af dem kan hjælpe med at klare stress og berolige nervesystemet. Andre æteriske olier til vægttab bidrager til fjernelse af overskydende væske fra kroppen (hvilket også ofte er årsag til overskydende vægt). Den tredje forbedrede metabolisme bidrager til forbedringen af tarmen. Derfor, før du går til apoteket for en sådan mirakelbehandling, skal du vide præcis hvilke æteriske olier der bidrager til vægttab.

Typer af olier med vægttab effekt

Rosemaryolie har en fremragende tonic effekt, stabiliserer metabolismen, stimulerer og forbedrer hjernen, forbedrer hukommelsen betydeligt. Effekten af at tabe en sådan olie kan også have, da det har en positiv virkning på huden. Hvis det er til stede i kroppen lotion, vil et sådant middel hæmme processen med at forvirre det og hjælpe glatte ud fine rynker.

  • For at lave te med rosmarin og bjergtmi til vægttab, bland 1 tsk rosmarin og timian, hæld derefter kogende vand i 15 minutter og kog over en lille ild. Kødet bør lov at afkøles, og derefter spændes gennem en sil. Spis en tredjedel af et glas om dagen før et måltid.

Fennikelolie renser forsigtigt og forsigtigt kroppen, forbedrer fordøjelsen. Det bemærkes, at tygge frø af fennikel reducerer appetit og sult.

  • For at lave te med fennikel skal du sætte 1 tsk produktfrø og 2 tsk ungnet, efter at du har hældt 3 kopper kogende vand. Kog i en lille flamme i ca. 15 minutter under et dækket låg. Stamme, cool, drik tre gange om dagen til 1 glas bouillon.

Virkningen af ingefær olie er rettet mod at forbedre blodcirkulationen, hvilket væsentligt fremskynder de metaboliske processer i kroppen.

  • For at lave te fra ingefær er det nødvendigt at skære roden af ingefær, helst strimler, tilsæt honning sammen med citronsaft, og hæld vand. Alt dette skal koges, koges i 15 minutter, lad det køle af, efter filtrering og op til 2 liter infusion per dag.

Kardemommeolie, som mange andre æteriske olier til vægttab, bidrager til et garanteret vægttab.

  • Kardemommeolie (ca. 8 dråber) skal dryppes i mælk eller kefir. Du kan tilføje det til badet vand. Vandtemperaturen må ikke være over 38 grader.

Hjælper perfekt med at tabe sort peber. Dens evne til at nedbryde fedtcellemembranen hjælper med at forbrænde fedt og nedsætte insulinindholdet.

Også perfekt bevist i processen med at tabe grapefrugt, og derfor kan grapefrugt æterisk olie bruges til dette formål. En gang i kroppen nedsætter det også insulinniveauerne, hvilket reducerer appetitten.

  • Spis en halv grapefrugt eller drik 150 ml grapefrugtsaft under hvert måltid, og efter 2 uger vil vægttabet være ca. 2 kg. Hvis du ikke kan lide smagen af grapefrugt, skal dens nektar fortyndes med appelsin / citronsaft. Disse citruses er også perfekt anvendelige i kampen mod kilo.

Forskellige æteriske olier til vægttab eliminerer ikke kun overskydende vægt, men også gør en kvinde sund. Fennikel, rosmarin, sort peber, ingefær, citron, kardemomme og grapefrugt er ikke kun de vigtigste "fedtbrændere", men også en rig kilde til vitaminer. Uanset hvor nyttige stoffer fra disse olier kommer ind i kroppen sammen med mad eller ved påføring på overfladen af huden, vil fordelene fra dem være uundværlige. Mange bruger æteriske olier til massage, for eksempel anti-cellulite, i forbindelse med deres indtag, mens effekten af at tabe sig kommer meget hurtigere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.