SundhedSund kost

Ingefær rod som et middel til vægttab

Ginger - navnet på den slægt af flerårige urteagtige planter, der hører til den ingefær familien. Det blev bragt fra Sydasien til Europa i middelalderen. Ingefær rod bruges ikke kun som et krydderi. Anlægget har fået ry som et effektivt middel til at hjælpe med at håndtere en lang række sygdomme.

Beskrivelse og egenskaber

Ingefær rod har form af intrikate sammenkoblede runde stykker og ligner hornene af hovdyr, hvilket afspejles i det latinske navn på planten. Zingiber ord dannet af en kombination af de sanskrit ord betyder "i form af horn." Specifik krydrede lugt af planten er forpligtet medlemsvirksomhederne organiske forbindelser - sesquiterpener. Rhizomer indeholder æteriske olier, vitaminer af gruppe B, vitamin C, essentielle aminosyrer, sporstoffer og harpiksholdige stoffer, der forårsager brændende smag krydderier.

Ingefær rod har mange nyttige egenskaber til organismen. Unik plante har længe været anvendt i medicin og i madlavning og i kosmetik. En af egenskaberne for den rod er især værdifuldt for folk, der er overvægtige, før der er et spørgsmål om, hvordan man kan tabe sig. Med ingefær slippe af med eventuelle overskydende kilo, fordi det har evnen til at normalisere og fremskynde fordøjelsesprocessen ( "sprede") stofskifte. færd med at erhverve en slank figur, vil imidlertid kræve tid og underlagt to vigtige betingelser. Ønsker at erhverve sin tidligere bør harmoni:

  • huske betydningen af motion og ikke forsømme dem;
  • spise rigtigt.

Hvis kosten indføres rod ingefær, kosten bør ikke undergår væsentlige ændringer. Stien til en slank figur vil fortsætte med at ligge gennem indtagelse af fødevarer rige på plantefibre. I dette tilfælde bør den daglige menu indeholder højt kalorieindhold fødevarer i et stærkt begrænset antal fuldt udelukkes kager og slik.

Som anvendt ingefær til vægttab

Den kemiske sammensætning af tørt produkt og frisk rod har nogle forskelle. Med henblik på vægttab er bedst at bruge friske rod, da dens egenskaber er mere fokuserede på at løse problemerne i fordøjelsessystemet.

Det er nyttigt at regelmæssigt i løbet af dagen til at drikke ingefær te, lavet af stykker af jordstængler 4-5 centimeter lange. Root gnides på et rivejern, hæld liter vand og koges i 10 minutter ved lav varme. Bouillon stammen, køligt og tilsæt citronsaft i det. Det anbefales at tilføje lidt honning til at forbedre smagen af drikken. Du kan ikke koge ingefær, og hæld en liter kogende vand og trække i omkring en time. Vægttab er også observeret i den regelmæssig indtagelse af grøn te med tilføjelse af en knivspids pulveriseret ingefær.

I de faste dage, ernæringseksperter anbefaler en salat med ingefær. For at koge det, du har brug for:

  • 1 del ingefær og selleri, appelsinskal;
  • 2 dele roe- eller ispechonnoy kogt i ovnen, og citron;
  • 3 dele frisk gulerod;
  • vegetabilsk olie.

Før brug slankende omfatter ingefær, er det nødvendigt at sikre fravær af sygdomme, hvor dette krydderi er kontraindiceret til anvendelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.