Af teknologiElektronik

Multivarka Redmond anmeldelser og muligheder

De lokale supermarkeder et par år siden dukkede Multivarki. Disse enheder er annonceret som ved, hvordan man kokken alt. Så uanset om det rent faktisk hjælper afklare multivarka Redmond. Svar om det oftere positive end negative.

Hvad kan multivarka Redmond og hvor godt den gør sit arbejde, overveje eksempel på den populære model RMC-M4502.

Udviklerne hævder, at Redmond - multivarka, hvilket sparer plads i køkkenet, fordi det klarer plader funktioner og kan erstatte den damper, aerogrill, ovn, frituregryde, brød ovn og en anordning til at lave yoghurt. Hvad andet kan erstatte multivarka Redmond? Anmeldelser tyder på, at det ikke længere er nødvendigt at bruge selv sådanne fælles ting som pot, kedel og pande. For at verificere nøjagtigheden af disse påstande, lad os tage et kig på de komplette og RMC-M4502 funktioner.

Den vigtigste egenskab Multivarki er en fem-liters aftagelig belagt skål, der forhindrer brændt mad. Disse egenskaber er garanteret af firmaet Du Pont, i sin tid udviklede PTFE. Denne non-stick belægning at forsikre Redmond designere der monteret en sensor, der reagerer på en kritisk reduktion i væskeniveau. Hvis ristning stick-mode, der er en trussel, så sensoren udløses, multivarka stoppe madlavning og anmelde.

I en skål med en effektiv volumen på tre liter, kan du koge, stege, ragout og bage. Og alle disse operationer kræver ikke at blande komponenter - du bare dyppe dem i beholderen, lukke låget og starte et af programmerne på kontrolpanelet. Programmer kun 16, og de er beregnet til fremstilling af supper, korn, ris, kød, fisk, fjerkræ, side retter, pasta. Der er programmer til friturestegning, fondue, bagværk, yoghurt, marmelade, syltetøj, kompot og desserter. Afslutning af hvert program er støttet af et lydsignal.

Hvad kan multivarka Redmond? Anmeldelser indikerer, at takket være den komplette kurv kan hurtigt dampede grøntsager, fisk eller kød. I dette tilfælde fødevaren bevarer flere vitaminer og næringsstoffer, end når stegning, madlavning og forberedelse hurtigere. For eksempel Redmond fisk dampet på bare 10 minutter.

En af de interessante og nyttige egenskaber Redmond også kan kaldes evnen til at "stå tidligt op" og forberede morgenmad. forsinket start funktionen giver dig mulighed for at programmere multivarku aften at begynde at arbejde om morgenen. Hvis morgenmad er klar, og du har endnu ikke vågnet op, vil multivarka vente tålmodigt på værten ved hjælp avtopodogrev.

Ved indregning Multivarki værtinder siger steder ære, der tager på en kulinarisk fora er multivarka Redmond. Tilbagemeldingerne fra brugerne, udviklere tage hensyn til, når der oprettes nye modeller. Bevis for dette er det nye program Multipovar der tillader kokke til selvstændigt at ændre temperaturen og tilberedningstiden.

Uanset hvilken model og år for udstedelsen, enhver multivarka Redmond fortjener at indtage en hædersplads på ethvert køkken.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.