HjemlighedHavearbejde

Korrekt vanding orkideer - vejen til succes

Blot nogle få årtier siden voksende orkideer derhjemme virkede meget vanskeligt eller endda umuligt. I dag findes forskellige typer af orkideer i enhver blomsterbutik, de pryder mange et hjem. Da det viste sig, orkideer er ikke så kræsne og føle sig godt i vores lejligheder. Omsorg for disse planter er ikke svært, men det har nogle funktioner, hvis overholdelse er garanteret at bringe succes, og orkideer vil længes efter at behage deres voldelige blomstring. Særlig vigtigt i behandling af vanding orkideer, som adskiller sig fra de fleste vanding potteplanter.

Orkideer tilhører en gruppe af epifytiske planter. Feature dem er, at de vokser på andre planter, for det meste træer og buske, bruge dem som en støtte, men ikke en parasit. Epiphytes rodsystem består af et stort antal luftrødder, der absorberer planter, ligesom filterpapir, vand og næringsstoffer. Ved de luftrødder af orkideer har brug for konstant adgang til frisk luft.

Fremgangsmåder til vanding orkideer

Overdreven fugt til orkideer er endnu farligere end den mangel på samme. At sikre, at rødderne af tilstrømningen af luft, orkideer plantet i en særlig løst underlag, der hovedsagelig består af bark. Når vandingsvand let trænger ind i bark stykker, men overdreven vanding urtepotte væske akkumuleres i en beholder, som kan forårsage rodbrand. Derfor er den konventionelle metode, der er egnet til indendørs planter til orkideer uacceptable. De skal vandes i en tynd strøm af vand på kanten af potten, forsøger ikke at falde ind i midten af anlægget, hvor den voksende punkt. Så er du nødt til at tømme alt indsamlet i sumpen vand. Hvis vandet kom til det punkt af vækst, er det nødvendigt at forsigtigt at fjerne vævet.

Det er bedre at udføre vanding orkideer nedsænkning metode. Denne metode er især god til orkideer vokser i kurve eller potter. Kurven med anlægget blev nedsænket i vand i et par minutter, og derefter lov til at dræne og vende tilbage til stedet.

To eller tre gange om måneden er muligt at arrangere orkideer svømning, er meget godt påvirke deres generelle tilstand, stimulere væksten. Badning planter kan være under den varme jet bruser. Til hårdt ledningsvand strømmer videre til rødderne, kan potten anbringes i en plasticpose. Efter at have taget et brusebad, anlægget i nogen tid tilbage i badeværelset for at udtørre vandglas og blade. Sådan afløser svømning vanding orkideer og godt renset plante fra akkumulering af støv, mikroorganismer og skadedyr.

Vandet kræves til kunstvanding

Vanding orkideer bør ske om morgenen. Til dette formål er en veletableret, vand ved stuetemperatur. Disse planter kan ikke tåle hårdt vand, da der i naturen med en blød regn. Reduceret stivhed opnås ved kogende vand, efterfulgt af bundfældning. Nogle destilleret vand blev anvendt, men det indeholder ikke nogen salte og orkideer af vanding vand kan kun udføres efter tilsætning del tilsætning almindelig tap eller speciel gødning.

For orkideer er meget vigtige for regelmæssig vanding var, uden lange tørre perioder. Selvfølgelig kan planterne tåle den manglende vanding i et par dage, men det vil uundgåeligt påvirke væksten af planter.

Skal nævnes af intensiteten af vanding i forskellige faser af plantevækst. Under hele tiden vanding skal være ca lige i intensitet, med en frekvens på en gang hver anden - tre dage. Adskillige stigning vanding orkideer under blomstring, da planter kræver store mængder af næringsstoffer. Omplantning orkideer under blomstring er uønsket, og kan kun udføres for nogle presserende indikationer. Under resten planter reducere vanding til en gang om ugen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.