HjemlighedHavearbejde

Beskæring blomme forår: tips og råd ordning

Da de fleste af territoriet i vores land på grund af klimatiske forhold, muligheden for voksende frugt stærkt begrænset, gartnere med særlig opmærksomhed og bæven er æble, pære, kirsebær og blommetræer. At de behagede god høst, de har brug for særlig pleje, herunder beskæring.

Hvorfor producere selektiv fjernelse af grene blomme

Med en naturlig vækst af disse træer er ofte observeret bivirkninger. Blandt dem:

 • dannelsen af en gaffel og afbrød store grene;
 • udseende på toppe unge træer inde i kronen, hvilket resulterer i frostskader træ stillads grene, hvilket resulterer i en for stor fortykkelse;
 • ophør af genoptagelsen af en ny frugt træ;
 • Tidlig eksponering af grene på grund af det faktum, at frugt grene er kortvarig og ofte fryse;
 • forekomsten af frost-revne i de spidse vinkler af divergens af store grene.

Beskæring ung blomme foråret

Ved en sådan bør indledes en procedure, så snart truslen om hård frost vil forsvinde. Korrekt trimning blomme fjeder skal udføres på tidspunktet for frøplante. Det faktum, at rødderne af blomme, uanset hvilken klasse, ganske hårdfør, så de hurtigt genvundet, og i det første år træer er trukket op og give en stærk forgrening. Således er svaret på spørgsmålet om, hvorvidt den trimning er tilladt blomme forår efter plantning bekræftende. Den eneste advarsel - skal være hærdet, fordi du kan fjerne de ønskede skud.

Hvordan man laver

Beskæring blomme fjeder (skema er vist på billedet, som er tilføjet nedenfor) på følgende måde:

 • den nedre gren afkortes til et niveau på god nyre, som afbrød toppen, hvor er umodne;
 • alle brancher, bortset fra dirigenten, skæres til niveauet for den nedre cut-off;
 • skåret tråd, så at han var omkring 25 cm højere end alle de andre grene, om nødvendigt til opnåelse kronen af en pyramideform eller under - for dannelsen af en spredning men sparse krone;
 • Dannelsen af skelettet af kronen, beskæring grene, der vokser i den forkerte retning, eller stærkere, eller vippe dem, så de tog poluskeletnoe position;
 • Gentag disse trin, indtil alle grene endnu ikke har dannet kronen blommetræ vil blive plantet.

Beskæring gammel blomme foråret

Udvælgelse af de vigtigste såkaldte stillads grene kan være afsluttet i 5-6 år. Dernæst skal du til at vente 2-3 år. Så er det nødvendigt at skære dirigenten på højden af 2-2,5 m over sidegren, men ofte denne gang han afviger naturligt. Fra dette tidspunkt bør gennemføres dannende beskæring er, at for at forhindre dannelsen af crown blomme gafler og fortykkelse. Til dette formål, skæres kun grene strækker i en lille vinkel, og i midten af træet holdes åben. Også med henblik på at begrænse blommetræ vækst i højden, lejlighedsvis blive oversat til lateral forgrening og dermed bidrage til væksten af kronen i bredden.

Som krone form afhængig af sorten

Beskæring blomme foråret bør tage hensyn til mange faktorer. Blandt dem er den kendsgerning, som klasse omfatter træ. Især dem, der bærer frugt i frugt korte grene (anspore) med tiden erhverve magtfulde krone. For eksempel "Zyuzinsky" blomme bør være dannet på tyndt-differentieret system forlader afstanden mellem grenene og giver mere underkastelse sekundærleder grene. Som for sorter sådanne Skorospelka rød, gnister eller Memory Timiryazeva der frugtsætning laterale knopper gevinster, er deres kroner formet af forbedret busket system. Det giver dig mulighed for at efterlade en mindre afstand mellem de to skelet grene. Skorospelka sorter af rød eller gnist eller et andet sådant behov afkortning lige intervaller over en længde på 70 cm. Dette gøres ved at trimme toppe med underudviklede nyrer.

Hvordan foryngende behandling af grenene på produktiviteten

Beskæring kan påvirke mængden af frugt vokser på vasken i løbet af sæsonen. Især de sorter og Stepnyachka Kulundinskaya modtaget fra Karzinskoy blomme, afkortning alle brancher ofte fører til et signifikant fald i udbytter. Men på samme tid, Chemalsky, hængende, Altai blomme jubilæum blev observeret af denne parameter.

Men foryngende beskæring er væsentlige sibiriske sorter, der vokser gamle i det syvende år, og deres udbytte er betydeligt reduceret.

Hvornår skal producere

Gartnere mener, at den mest effektive er blomme afgrøde i foråret. Dette bør ske så tidligt som muligt, i hvert fald før starten af saft flow. Men også skynde bør heller ikke have været frosset (under -10 grader) kan skade sår og har tendens til at svække træer i almindelighed. Nogle gange, på grund af omstændigheder afgrøde producere i sommeren eller efteråret. I det første tilfælde, bør du prøve at få proceduren blev gennemført senest i begyndelsen af juli, og den anden - senest ved udgangen af september. I dette tilfælde er den procedure kan efteråret saft fra træer, så det bør være at gøre efter samråd med eksperter. Om vinteren beskæring er forbudt, da det kan forårsage andet end skade.

Hvordan laver beskæring

Fjern uønskede skud af blommetræer i forskellige perioder af deres vækst har sine egne kendetegn, så man undgår fejl, bør det lytte til råd fra nogle erfarne gartnere:

 • når kronen er i den indledende fase af formationen, en stærk afgrøde af blommer i fjederen ikke anbefales, det er bedre at begrænse om hovedgrene;
 • sorter med svage branching skyder fjernede overskydende længde på 50 cm, og i kvaliteter med stærke - 60 cm;
 • Når træet begynder at bære frugt i sin helhed, skal blomme foråret beskæring ske ved "på en kvist" - i en højde på 3 meter;
 • den mest passende form til krone - en kop til modtagelse er det nødvendigt at vælge mellem dens flige 3 gren med en vinkel på 120 grader mellem to hosliggende og producere deres fjernelse trin cylinderen (ca. 50 cm).

Beskæring blomme kolonneformat

Nogle gange på størrelse med en have plot er ikke muligt at dyrke et træ med en spreder krone. I sådanne tilfælde vil en god løsning være at plante søjleformede blommer, hvor frugterne ikke vokser på grenene og langs løbet. Da der i dette tilfælde ikke bidrager til den sidegrene frugtsætning, de kan og skal skæres. Det sker på en særlig måde. I dette tilfælde skal du trykke på midten dirigent kan ikke anbefales. Den eneste undtagelse - når det ikke vokser meget godt. Derefter leder skæres til 2-3 knopper. Retfærdigvis skal det siges, at den blomme afgrøde i foråret, i tilfælde af søjleformede træ, næsten ikke finder anvendelse, da den sunde øverste nyre hvert år udvikler eneste større flugt, fortsatte dirigent. Der kan opstå problemer, hvis vinteren var brutale, og det er blevet beskadiget af frost. Så, med debut af varmere dage til at synke vælge 1-3 ekstra flugt. Gartnere nødt til at forlade den, der er den mest udviklede, og skære unødvendige. Dette bør ske ved en længde på 15-20 cm. Og smide disse kvalitet unge skud bør ikke være, fordi de kan bruges til podning.

sårheling

Alle beskæring blomme fjeder (foto proces er mindre informativ end kredsløbet) efterlader sår unge træer. Hvis de ikke dække op, vil det dæmme op for dræning af en større dybde eller måske endda begynde nederlag hvid rådne. Det lægger særlig vægt på behovet for at behandle træet, hvilket ikke er lang for denne har været udsat for stærke frost. Som putty egnede bitumen nedskæring, vaseline og nigrolovaya kit, som accelererer sår overvækst. Hvis du ikke tager sig af dem, vil det bemærkes GUMMOSIS. Denne ubehagelige patologi afløb ganske ofte lider på grund af nærheden af grundvand, med overskydende gødning, og hvis vokser i tørt sand eller magert overdrevent fugtige ler.

Nu hvor du ved, hvordan man producerer en afgrøde af blommer i foråret. Kørsel denne proces på forskellige stadier af udvikling af træet vist på fotografiet vist ovenfor. Ved hjælp af det, kan du uden problemer til at danne en krone form, hvilket vil bidrage til en bedre frugtsætning blomme og øge sin produktivitet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.