SundhedSund kost

Tips hudlæge 6 produkter til en lækker hud

Du kan bruge de dyreste cremer i verden, trylledrikke og cremer, men når det kommer til fremragende hud mad - din mest magtfulde allierede (selvom det kan være den værste fjende - hello kulhydrater!).

Bare spørg eksperterne. Vi høres med en hudlæge for at finde ud af, hvilke produkter der er bedst egnet til hydrat, nærer huden, anti-aging og hyperpigmentering. Ifølge dem, kan nogle produkter endnu dulme eksem og psoriasis. Her er en liste.

avocado

Enhver hudlæge vil fortælle dig, at du har brug for en uge for at spise mindst én avocado. Denne frugt giver kroppen enkeltumættet fedt, der understøtter turgor cellemembraner og hjælper huden forblive smidig og glat. Avocadoer er rige på fytokemikalier, som er stærke antioxidanter og beskytter huden mod for tidlig ældning, C-vitamin og mineraler, der hjælper til hurtigt at gendanne en beskadiget dækning.

hørfrø

Ved regelmæssig brug af hørfrø (alternativ ville være at olie) hud bare skinner med sundhed. Dette er en glimrende måde at bekæmpe betændelse og akne, og til behandling af hudsygdomme som psoriasis og eksem. Hørfrøolie renser kroppen af toksiner og fastlægger tarm.

tofu

Tofu kaldes også "tofu". Dette produkt er godt beskytter huden mod de skadelige virkninger af UV-stråler, forebygge pigmentering. Soja indeholder phytoestrogen forbindelser kaldet isoflavoner. At de er i stand til at opretholde cellens stofskifte, hjælper huden udseende "på 100"!

chokolade

De gode nyheder er, at chokolade er godt for din hud. Kakao indeholder flavanoler, som forbedrer hudens struktur, bekæmpelse tørhed, forbedre blodcirkulationen, så huden effektivt beriget med næringsstoffer og ilt. Dermatologer rådes til at spise 50 gram mørk chokolade om dagen.

grapefrugt

Hvis du spiser dagligt halvdel gruypfruta til middag, huden bliver glat, fast og ungdommelig. Også denne Citrus fremmer stabilisering vægt.

mandler

Almond har en fremragende anti-inflammatorisk virkning og hjælper huden til at forblive sunde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.