ComputereComputerspil

Koder på "The Sims 3" for de penge: hvordan man får rig uden problemer?

Koder på "The Sims 3" for penge er meget vigtig. Især i de tilfælde, hvor du ønsker at opleve spiloplevelsen i al sin pragt. Ja, og for en meget kort periode. Plus, nogle gange de forkerte taktik i spillet fører til det faktum, at dine simmere vil begynde at opleve en krise. En rigtig mand kan golodvat, men ikke virtuelle. Han dør hurtigt. Og for at undgå sådanne situationer, snyde kode du kan bruge pengene i "The Sims 3". Det skal bemærkes straks: et par scenarier. Efter alt, er der mindst 3 kode, som kan hjælpe spilleren med en vanskelig økonomisk situation.

konsol

Men først er det at forstå en ting, nemlig den måde, hvorpå generel måde kan aktiveres i "The Sims", denne eller hin hemmelighed. Dette gælder ikke kun for "The Sims 3". Sådan indtaste koder for pengene? Dette spørgsmål er af interesse for alle spillere i en række "sims". Og svaret her er indlysende - med hjælp af konsollen.

Men det skal være i stand til at forårsage. Og så passer kun én måde, eller rettere, en kombination. I spillet skal du trykke på Ctrl + Shift + C. Som et resultat, den øverste del af skærmen vil der være en lang, men smal fatning. Dette er vores konsol. Her vil det være nødvendigt at indtaste snydekoder (koder) på "The Sims 3" for pengene, humør, og andre nyttige funktioner. Efter hele kombinationen er ringet, tryk på "Enter", og glæde sig med resultatet. Men hvad koderne til "The Sims 3" på de penge, du har brug for at vide?

ekkoer fra fortiden

Faktisk da vi har at gøre med en hel linje af The Sims, du bør være forberedt på, hvad der plejede at være velkendt for en kombination. Den første, som vi kender - det er ikke den bedste tilgang til at løse de økonomiske problemer i spillet. , Det hjælper snarere at overleve i kritiske situationer.

Vores snyde kode for pengene i "The Sims 3" tilføjer alle 1000 simoleoner. Og det er skrevet som en "Rosebud". I mange specialiserede sites indikerede ikke. Dette skyldes, at koden har været kendt siden den første "Sims". I de nye versioner, arbejder han gennem tiden. Stadig værd at prøve. Under alle omstændigheder, er en sådan metode ikke mulighed for at vokse uforskammet og smide et spørgsmål om at opbygge en karriere.

Som det er blevet klart, denne kombination er ikke nødvendigt for at blive rig hurtigt. Men nogle ekstreme atleter er klar til tusind gange for at indtaste den samme kode for at opnå multi-million dollar tilstand. I princippet beslutningen af hver. Men hvis du tvivler på, at "Rosebud" vil arbejde for dig, kan du udforske andre koder på "The Sims 3" for pengene. Hvilke? En af dem er den mest populære. Men den anden - det er lidt for frelse Sims-afdelinger fra sult eller besøge fogeder i forbindelse med manglende betaling af regninger for huset. Og undersøgelsen heraf, vi nu vende.

Ikke for rigdom

Koder på "The Sims 3" for de penge - er, at nogle gange hjælper det at overleve. Og hvis du ikke kan lide "Rosebud", kan du ty til andre kombinationer. Med sit skridt, det er ikke anderledes end den forrige adgangskode. Hun tilføjer også til scoren for den valgte familien af 1000 simoleoner i 1 gang. Ikke det bedste valg for at blive rig. Men Sim redde fra at sulte ihjel som muligt.

For at gøre dette, skal du blot ringe til spillekonsol og skrive i den nyoprettede linje "Kaching". Tryk derefter på "Enter" og se på resultatet. Alle bør arbejde. Det er denne kombination er bedst egnet til frelse for dine simmere fra sult. Den indeholder alle de specialiserede databaser, der afsættes til spillet. Ja, i modsætning til den "Rosebud", snyde kode arbejder med 100% sandsynlighed. Ikke desto mindre, "Kaching" stadig ikke forårsager meget spænding blandt spillerne. Vedaerne, som gentagne gange er blevet bemærket, at vi ikke beskæftiger sig med den hurtige berigelse, som er til tider så interessant, og du har brug for spillere. Derfor er der også en sådan kombination, som tiltrækker næsten alle. Og takket være hende, kan du glemme, at en sådan underskud af penge fra Sims.

Du - en millionær

Koder på "The Sims 3" på de penge, som du kan se, kan være anderledes. Vi præsenterer nu en kombination, som du kan blive rig hurtigt uden problemer. For at gennemføre ideen, bliver nødt til at ringe til spillekonsol og skrive i en linje af "Motherlode". Denne snyde øjeblikkeligt føje til den samlede mængde af penge i Sim 50.000 simoleoner. Et par minutter gentage processen - og du er en millionær. Du kan bygge en drøm hjem, bruger hele spiloplevelsen, og endda at glemme alt om arbejde.

Dog kan interesse i spillet være så helt tabt. Men mange vælger denne kode for at få pengene i "The Sims 3". Hurtigt, effektivt og pålideligt. De vigtigste ting - ikke har tillid til nogen tredjepartsprogrammer og applikationer, der lover dig hurtig kontant berigelse i spillet. Disse hjælpeprogrammer simpelthen ikke har. Dette er den mest almindelige virus. Hvis du bruger snyder, betyder det så kun autoriserede metoder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.