Nyheder og SamfundBerømtheder

Kvachkov Vladimir: biografi og interessante fakta

Kvachkov Vladimir Vasilevich (billedet er i denne artikel) - Oberst af GRU af generalstaben af de russiske væbnede styrker. Han er i øjeblikket på pension. Hans militære karriere begyndte i den sovjetiske periode og fortsatte i russisk. Han anklaget for forsøg på Anatoly Chubais, men blev frikendt. Kvachkov - arrangøren af en militær mytteri.

familie

August 5, 1948 i den Primorsky Territory, Khasan distrikt i landsbyen Kraskino, født Kvachkov Vladimir. Hans familie er lille - kun forældre. Søstre og ingen brødre. Hans familie måtte flytte ofte, som faderen ville have en militær. Derfor barndom Vladimir afholdt i Ussuriysk. Der, hans far tjente. Nu Kvachkova mor bor i landsbyen Nakhabino i Moskva-regionen, Krasnogorsk distriktet.

formation

Kvachkov Vladimir eksamen fra high school og fortsatte sin uddannelse i Fjernøsten Suvorov Military School, hvor han dimitterede med en guldmedalje. Så gik jeg til Kiev universitet (Military Command School) på fakultetet for intelligens (også dimitterede med en guldmedalje). I 1978-1981 gg. Han deltog i Frunze militærakademi, som han også dimitterede med udmærkelse. Han fik titlen Militære Sciences i kandidaten.

militær karriere

Vladimir startede sin karriere i 1969 i Pskov. Det blev bestemt i den anden brigade af særlige formål GRU. Siden 1981 tjente han i Leningrad Military District i efterretningsdirektorat. Så - i Tyskland og Trans-Baikal District.

Vladimir Kvachkov - deltager i krigen i Afghanistan, Tadsjikistan og Aserbajdsjan. Fra 1986 til 1989. Han var i en position af stabschef af en brigade i Tyskland. Og i 1989 - den øverstbefalende for den 15. separate brigade af særlige formål GRU i Turkestan distriktet. Så er denne militær enhed blev overført til de væbnede styrker i Usbekistan. Brigaden har været under opsejling oprør, da mange ikke var enig i denne beslutning. Men Vladimir var i stand til at ræsonnere med deres underordnede.

Den mest berømte funktion, hvis udvikling deltog Kvachkov som chef for det 15. Brigade - "Garm Troopers" Siden 1994, Vladimir serveres i efterretningsdirektorat Main. Og i 1999 blev han en Fellow af Center for Militære Strategiske Studier af generalstaben. Han deltog i den arbejdsgruppe af Rusland og Hviderusland om harmonisering af lovgivning om forsvar.

politik

Oberst Kvachkov Vladimir Vasilevich anser sig selv russisk, Christian nationalist. Han er tilhænger af den ortodokse tilstand. I 2005 blev Vladimir kørt i Statsdumaen på 199-th valgkreds i Moskva. Men Kvachkova slog Sergei Shavrin. Som et resultat, Vladimir efter valget var kun på andenpladsen.

Han prøvede igen at køre for stedfortræder i 2009, Moscow City Dumaen i den sjette valgkreds i hovedstaden. Men han blev nægtet registrering. Fra 2005 til 2010. Vladimir ofte dukkede op i medierne, på blokaderne og stævner politzayavleniyami med højreekstremisme. Sammen med ligesindede (M. Kalashnikov og Yu Ekisheva) skabt "Couple Bellum" (social bevægelse). I 2009 - en uregistreret politisk organisation opkaldt efter Minin og Pozharsky "milits".

Forsøget på Chubais

I marts 2005 GRU oberst Vladimir Kvachkov anklaget for forsøg på Anatoly Chubais og blev sendt til fangelejren "Sailor Silence". I juni 2008 blev Moskva landsretten Vladimir frikendt. Juryen besluttede, at beviserne for skyld er ikke Kvachkova. Bortset fra ham, blev han frikendt og hans medarbejdere - A. Naydenov, R. Yashin og nogle militære Airborne.

Dagen efter frifindelsen Kvachkov talte om "Echo i Moskva" radio. Han direkte kaldte Chubais national forræder. Og han sagde, at Rusland besatte jøderne, og det er - ud fra kriminelle bander. Som et resultat, Rigsadvokaten af den offentlige Afdeling for Den Russiske Føderation sendt en anmodning om fornyet Kvachkova udsagn, som i hans ord var klart udtryk for ekstremisme, og sammen med revisionen af mordet sagen.

I august blev den russiske Rigsadvokaten andragende givet, det drejer sig om Vladimir Vasilyevich sætter sejl til en ny retssag. I oktober en høring fandt sted i den regionale Moskva domstol. I august 2010 juryen bekræftede sin udtalelse om Kvachkova uskyld i attentatforsøg på Chubais. I december, Højesteret uændret frifindelsen.

I august 2012 Moskva Tverskoy Retten anmodet Finansministeriet 450 000 rubler. til fordel for Vladimir Vasilyevich, krævende erstatning for tort (tilfældet med forsøget på Chubais) 50 millioner rubler.

Forberedelse til en militær opstand "tæpper"

På trods af at Kvachkov kaldes sag mod ham ved undertrykkelsen af myndighederne, årsagerne til hans afgifter er der stadig. Undersøgelsen, pensioneret oberst blev organisere en fuldskala militær mytteri.

Siddende i sin lejlighed i Moskva, Kvachkov Vladimir planlagt at erobre byen Ivanovo og Vladimir, at blokere dem alle de veje, der fører til Moskva, og på vegne af de mennesker, fremsatte kravet til Kreml til et regeringsskifte, som han angiveligt anser korrupt og konkurs.

Den første skulle ankomme til byen militær under dække af fiskere og fangere, slog tre lejre. Inden for et par dage til ham skulle de slutte sig til andre militære grupper, og få bemærket, under dække af turister. De blev leveret til lejrens rationer, telte, skovle sappers og militære brændeovne.

Indsamling i midlertidige lejre planlagt den 20.-24 juli 2010 En 24 til 25 oprørere var at gribe by ovenfor. Først Kovrovskaya Panzer (læring) depoter artilleri missil arsenal. Så i pansrede køretøjer til at fortsætte første til Vladimir, og derefter i Ivanovo. I første omgang, oberst Vladimir Kvachkov planlagt at gribe opbygningen af politiet og FSB, så - alle militære enheder. Rapport "Comprador regering" antaget af medierne.

Svigt af oprør

I en af hans lejligheder sat Kvachkov enheden til at oprette radiointerferens, for at undgå aflytning. Han var overbevist om, at efter beskyldninger om forsøgt Anatoly Chubais er under tilsyn af myndighederne. Derfor udarbejdelse af oprøret førte meget omhyggeligt.

Denne ene holdt et møde med lederne af grupper af "folkets milits" (kort NOMP) og chefer for de militære grupper. Han indsamlede data om, hvor mange mennesker vil falde under the gun, han gav instruktioner.

Efter møder bragt Kvachkov i computerens kaldesignaler chefer. Jeg gav dem nyt SIM for cellulær at formidle ordrer under planlagte operationer. De, der var ansvarlig for transport, forberedt sig mobil. Efter offentliggørelse af den planlagte opstand i Kvachkova lejlighed blev lavet en søgning. I hans computer forberedt planer, kort og cirka 30 kaldesignaler chefer er blevet fundet, den militære gruppe, der bestod af 15-25 frivillige.

Efterretningstjenester har lært af oprør og besluttede at gribe de påståede fiskere og fangere i begyndelsen af operationen indtil hovedkræfterne med våben. Som et resultat, mændene "Alpha" tidligt om morgenen tog de alle de falske fiskere og fangere falske. det endte således før det selv begyndte, operationen "tæpper".

Kvachkova er blevet indkøbt og en top-hemmelig plan "B" i tilfælde af svigt af den første. Men sikkerhedsstyrker arresterede ham, at sætte i Lefortovo fængsel.

Den anden straffesag

Som et resultat, efter december 22, 2010 Højesteret blev lavet en undskyldning for Chubais tilfælde blev den næste dag Kvachkov Vladimir anholdt igen. På dette tidspunkt, for at organisere den militære mytteri. Vladimir FSB officerer tilbageholdt og taget til Lefortovo domstol.

Ifølge den mest Kvachkova, var han ikke involveret i dette, og gebyret var udelukkende baseret på vidneudsagn Petra Galkina, lederen af en af de grene af "folkets milits". Og han til gengæld fortalte FSB til at etablere et kampenheder for at styrte magt i Kreml. Kvachkov overbevise retten om, at Galkin med venner bare gik til skoven for at øve midlertidige lejre i skyderiet.

Ikke desto mindre Kvachkova skyld var fuldt bevist, og februar 8, 2013 Moskva byret idømte ham 13 års fængsel skal forkyndes i en streng ordning koloni. Også straffet og led mange af hans kolleger. I sommeren samme år, Højesteret nedsatte straffen Kvachkov til 8 år. Men i 2014 brød han reglerne for isolation, forsøger at tale på hans celle, og straffen blev forøget igen ved 9 måneder. I 2015 Vladimir Vasilyevich har mulighed for at søge om prøveløsladelse. Men på grund af de gentagne overtrædelser af ordningen for ham, tværtimod, vi har strammet indespærring.

dobbeltliv

To år som Kvachkov Vladimir gå fri (mellem stints i fængsel), rejste han rundt i landet, hvilket skaber NOMP gruppe. Dette lykkedes det ham at gøre i mere end 40 russiske regioner. Vladimir begyndte en guerillakrig mod regeringen og mente, at han handlede i den bageste. Jeg var nødt til at føre et dobbeltliv underjordisk arbejdstager.

Han husker hundredvis af passwords og kaldesignal, klar til signalet til at starte en opstand og for at forlade stedet til den aftalte transaktion. Kvachkov endda gjort for sig selv Federal Register, hvor der er personer "forårsaget skader på sikkerhed og uafhængighed Rusland" og officerer nægtede at udføre "ordre fra den nye regering" (og dermed forrædere).

Personlige liv

Kvachkov Vladimir Vasilevich gift Nadezhda Mikhailovna. De fik fire børn - to døtre og to sønner. Alexander blev født i juni 1975 i DDR. Siden 2005 blev han ønskede. Cyril (yngste søn) er uddannet fra gymnasiet i 2005 og indskrevet på universitetet.

Anna - den ældste datter, var den kandidat af videnskaber. Han blev gift og havde en søn Ivan og datter Maria. Elena, yngste datter Vladimir Vasilievich, handicappede grupper I (ICP). Dog er hun studerer på Moskva Humanitær-Økonomisk High School (Institut for Psykologi og sociologi).

udmærkelse

GRU oberst (pensioneret) Vladimir Kvachkov, modtog 15 battle hædersbevisninger. Han tildelte 2 i bekendtgørelse af Courage og en af de røde stjerne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.