Nyheder og SamfundBerømtheder

Angelina Jolies stil i hverdagen: beskrivelse og funktioner

Angelina Jolies stil har undergået mange ændringer over tid. Den gradvise fremkomst af billedet tillod skuespillerinden at se perfekt og bare i hverdagen. Street style Angelina Jolie er værd at efterligne, da det kombinerer de enkle ting i de mest gunstige ensembler.

stylist

Mange stjerner vender til store navne stylister at skabe et billede. Dette sker normalt før en vigtig begivenhed med tilstedeværelsen af den røde løber. Derfor ved festivalen, de altid ser godt ud. Alle tøj til dem vælger en kvalificeret ekspert, der kan skabe sofistikeret outfit med alle funktionerne i en stjerneform. Men sjældent lægger stor vægt på deres udseende uden for kameraer og projektører. Af denne grund er det ofte paparazzi fanget sjusket og smagløst klædt berømtheder som en overraskelse hvor som helst på gaden eller i en butik. De retfærdiggør ofte deres udseende valgfrihed og bekvemmelighed, samt resten af make-up og film kostumer. Men afslappet Angelina Jolie er forskellig fra mange andre top berømtheder. Hun var vant til altid at være på toppen. Hendes stylist - Dzhennifer Reyd, som er berømt for sine forskellige syn på modeverdenen.

ædel Alder

Det menes, at de præferencer i tøj til kvinder 35-40 år til at danne. I 2015 den verdensberømte skuespiller Andzheline Dzholi var 40 år. På dette tidspunkt havde hun allerede opnået meget i sit liv, og var i stand til at finde din perfekte stil. Evolution transformation tog mere end et årti, fordi billedet af stjernen er i høj grad afhængig af de foreslåede roller og personlige præferencer. På forskellige tidspunkter, kan det ses i gotisk tøj eller overdreven sprængning med seksuelle billeder. Jolie kan ikke bebrejdes for overdreven patos, men hendes arbejde er at henlede opmærksomheden. Sladder og rygter - men bagsiden af popularitet. Det er værd at bemærke, at skuespillerinden aldrig har tøvet med at kigge efter deres følelser. Med dette talent, kunne hun præsentere absolut ethvert outfit med kongelig værdighed.

God smag og stil evolution

Ændring af værdier og ønsker spillet en rolle og påvirket stil med Angelina Jolie. Med fremkomsten af en familie og børn er det radikalt ændret sit syn på udseende og begyndte at vælge en mere diskret model. På grund af den naturlige skønhed og korrekt samlet op tøj stjerne altid ser fejlfri. Hun nåede toppen af sin udvikling i valget af garderobe. Det er indlysende, at en alder af den ædle og elegante billede af kvindelighed - den mest vindende tandem for et vellykket liv. Ingen dikkedarer, bare et minimalistisk chik og tid-testet. Måske skulle det se ud som en kvinde, der har nået en vis alder.

Andzhelina Dzholi: tøjstil

Populær skuespiller absolut sympatisere med det synspunkt, at udseendet har en betydelig indvirkning på opfattelsen af individet i samfundet. Personlig kommunikation er også vigtigt at se anstændigt for en tilstrækkelig vurdering fra siden. Disse overbevisninger, kombineret med en smuk ualmindeligt udseende til at hjælpe stjernen til at skille sig ud fra mængden, fordi den stil af Angelina Jolie kan ses en sømil væk. I det almindelige liv, hun foretrækker at dirigere "casual" og "Total Black". Men det bruger stilen er ikke i sin oprindelige betydning som en strakt T-shirts og jakker dimensionsløse. Hun foretrækker almindeligt koncise modeller, der let kan kombineres med hinanden. Favorit garderobe elementer: ponchoer, jeans, cardigans og trøjer. Vælg et farveskema med en overvægt af sorte og grå farver.

En uundværlig tilbehør - taske

Angelina Jolies stil i hverdagen afhænger af arten af dens aktiviteter i deres fritid. Oftest hun tilbringer det med sine børn. Som mor til mange børn, hun ved, at barnet kan have brug for en tur, så medbringe legetøj, mad at spise og hygiejneartikler, indsamle alt, hvad du har brug for i en stor pose. Storskrald model er absolut ikke ødelægge udseendet af berømtheder, som alle hendes tasker er lavet af høj kvalitet læder eller tekstil. Det har en samling af forskellige muligheder, der er udvalgt til at matche skoene.

Solbriller, ure og tørklæder

Solbriller til medierne personen er nødvendigt, da luft. Så stil med Angelina Jolie på gaden er altid suppleres denne mode tilbehør. Hun foretrækker voluminøse firkantet eller sarte dråbeformet facon.

Også billedet af skuespillerinden altid suppleret timer. Dette er en af hendes foretrukne tilbehør. Foretrækker modeller med den mest enkle design.

Stræk og bløde tørklæder, hyggelig omfavne skuldre - en enkelt svaghed Angelina. Hun tilføjer dette tilbehør ved enhver lejlighed. Også rart og hyggeligt tørklæde sparer fra vejr og vind.

Canons af klassikere i hverdagen

På den røde løber Angelina elsker at dukke op i strenge slank linje kjoler, dragter eller bander. I det almindelige liv, bruger den samme klassiske model, men med vægt på komfort. Ting til gåture mere enkel og kedeligt, men i forbindelse med tilbehør, de spiller på en ny måde. Lad os se på den model, der er Andzhelina Dzholi. Style af livet af skuespillerinden - er:

  • pants-rør kraftigt indsnævret, denne model kan se anderledes afhængigt af farve og tekstur af stoffet, de mest vindende nuancer: naturlige denim, hvid, sort, grå;
  • Dress-box - til hverdagen, er det vigtigt at vælge en gratis model, som ikke vil være kritisk pasform og levere ubehag, Angelina foretrækker mørke farver, der supplerer billedet af tilbehør om frigivelse;
  • tragtformet nederdel - perfekt med nem charme af kvindelighed, kan være af enhver pastelfarver;
  • jumper - er en væsentlig ting, der kommer til nederdele, kjoler, bukser, kan skabe et nyt billede hver gang, afhængigt af farven Anzhdelina;
  • Tops - grundlæggende ting, der er perfekt egnet som supplement til den grundlæggende billedelement, Jolie normalt bærer sort;
  • jakker - på trods af den stil, ikke lægges til den daglige måde formelle tone, Angelina vælger farven på jakken mod resten af farven arrangement med ting.

materialer

Hvis du ønsker at forlade den højtidelige skinne i silke og satin, den berømthed foretrækker enkle naturmaterialer til hverdagen. Typisk er denne uld og bomuld. Ingen raffinement, kun en sund komfort.

sko

I det almindelige liv, Andzhelina Dzholi bærer sko ligesom hæle, og uden det. For aktive ture med børn vælger praktiske mokkasiner eller flip flops. For lange ture foretrækker ballet lejligheder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.