Hjem og familieBørn

De varmeste vinter sko til børn. Anmeldelser af vinter sko til børn

Vinteren er på vej, og hylder med børnesko er allerede fuld af en bred vifte af produkter fra forskellige producenter. Men på trods af de mange forskellige arter, modeller, farver, vælge den perfekte vinter version - en forholdsvis nem opgave. Hvad er kvaliteten og de varmeste vinter sko til børn? For at finde svaret på dette presserende spørgsmål, er du nødt til at finde ud af, hvad der er de former for sko og opdage deres iboende egenskaber og karakteristika.

Kriterierne for udvælgelse

Kvalitet materialer, god isolering, skridsikker sål isoleret indersål, komfortabel model - alle disse egenskaber skal have de varmeste vinter sko til børn. Anmeldelser forældre af samme model af støvler identiske produkter er ofte ret modstridende. En mor bare glad på den vellykkede valg og anbefaler køb af forskellige kvinders fora, mens den anden stadig er yderst utilfredse. Hvorfor er forskellige meninger om de samme vinterstøvler? Det faktum, at du har brug for at vælge den rigtige størrelse, vælge den model og den type isolering, afhængigt af barnets aktivitet under gåtur og dets individuelle karakteristika. Ja, og nogle sorter af sko er iført deres hemmeligheder, og hvis de kender barnets fod forbliver varm. Lad os forstå hele ordren, evaluere styrker og svagheder.

Toddler i en klapvogn

Hvis krumme sidder det meste af tiden, eller ikke gå endnu, vil ikke hver type sko passer ham. De varmeste vinter sko til børn i en klapvogn, der ikke går - er pels støvletter eller støvler. For børn, der lige har startet, den bedste løsning - snoubutsy eller tekstil støvler med pelsfor og membran. Hvis der ikke er finansielle evne til at købe dem, kan du erstatte den klassiske version - lavet af ægte læder sko med pels. Køb små børn støvler eller sko fornuftige kun i begyndelsen af sæsonen. I denne alder, stopper den brat og hurtigt voksende, så det er vanskeligt at afgøre på forhånd af størrelsen.

Børn efter 2 år

På dette tidspunkt barnet allerede går perfekt, og støvler Valget afhænger af temperament rastløs, foretage en tur og den finansielle evne forældre. De varmeste vinter sko til børn på 2 år og ældre, der gerne aktivt bruge tid - en membran støvler. For små fashionistas og fashionistas, der elsker en slentretur på sneen, naturlige fit elegante sko lavet af læder og pels. Finske støvler bliver uundværlig i den tørre kølig gåtur, især hvis barnet er konstant slår næser sko. En ideel mulighed i denne alder - have mindst 2 par støvler: for kolde dage og perioder med slud og let frost.

Kjole sko "hud-pels"

I den seneste tid, når der ikke var andre alternativer, de varmeste vinter sko til børn var lavet af læder og pels. Denne klassiske version blev betragtet som den bedste og mest succesfulde kombination. I dag, mange mødre stoppede det også dit valg. Pels og hud tillader benene at "ånde", og er gemt inde i støvlen et sundt miljø fra synspunkt hygiejne af foden.

Når du vælger denne type skal være opmærksom på vægten af skoen, arbejdet i lyn, kvaliteten af skræddersy og stof øverst. Faktum er, at i dag kan du finde en masse modeller lavet af den såkaldte trykimprægneret hud, der er kunstigt. De involverer koste og visuelt næsten identiske med naturlige. Men det er absolut ikke huden ånder, fugten ophobes i bagagerummet, så benet sveder, og derefter fryser. Også i en kort tid på den kunstige sko vises i en ubehagelig lugt, og det er ofte revne under frostgrader. Vær opmærksom på, at den kunstige hud er kold at røre ved, selv om det er varmt i håndfladerne, forbliver kølig. Du kan kontrollere dette ved at se på snittet, for eksempel i nærheden af slottet. Hvis det fjernes fra tråden, den kunstige materiale.

Fordele og ulemper ved skoen "hud-pels"

Naturlige materialer (pels og læder), høj-slip såler, en certificeret producent, er ansvarlig for rigtigheden af oplysningerne på kassen - kun hvis disse parametre er klassiske støvler kan klassificeres som "varme vinter sko til børn." Anmeldelser forældre siger sådanne positive indtryk:

 • naturlige materialer;
 • godt udvalg af ortopædiske sko, som hjælper med at finde den rigtige løsning for børn med problematiske fødder (valgus eller varus fod, flade fødder);
 • et stort udvalg af farver og mønstre - du kan vælge en smuk model for enhver vinter kulør.

De største ulemper børsnoterede mumier af børn, der bar disse støvler:

 • i ekstrem kulde, mange børn kolde fødder - egnet til en række forælder information til ca. -10 ..- 12 grader;
 • dårlig modstå temperatursvingninger, for eksempel efter et ophold af barnet i butikken eller klinik hans ben begynder at "damp", og når ind i luften ofte fryse;
 • På en varm vinter dag aktive børn i dem ofte bliver varm;
 • sokker temmelig hurtigt blive lurvet udseende;
 • fra forskellige reagenser og salte, som er drysset glatte vinterveje, hud forværres (aflejring af pletter, revner);
 • mellem mudder og smeltende sne støvler ofte forekomme.

Varemærker "Kotofey", "antilope", "ShagoVita" - en af de mest populære. Ifølge forældrene, denne varme vinter sko til børn. Anmeldelser i de fleste tilfælde understrege kvaliteten, komfort, varme og lethed af støvlen, der er udstedt af disse producenter. Køb disse sko kan være så lav som 1.500 rubler.

membran sko

Støvler eller sko, lavet med den nyeste teknologi, har inde i en særlig membran stofbeklædning. Takket være sin særlige struktur vandet ikke komme til benet, og luften er gået i begge retninger.

De fleste forældre børn i bevægelse hævder, at det er membranen støvler - de varmeste vinter sko til børn. Anmeldelser mødre, hvis børn er aktivt bruge tid under hele tur, i de fleste tilfælde, udsender en masse positive egenskaber:

 • fryser ikke benet;
 • letvægts sko;
 • lethed af at bære;
 • holdbarhed;
 • egnet til slush og frost;
 • bredt temperaturområde - fra 5 til -25 grader - hvilket gør støvler wearable fra begyndelsen af november til slutningen af marts.

Tips når du vælger en sko-membran

For nylig er der mange fabrikanter, der fremstiller en linje af sko med membranen. Du skal vide, at gode membran støvler - omkostningerne er relativt dyr løsning, og meninger om iført billige sko af denne art på vinterdage, som regel negativ. Ifølge de anmeldelser, mange af dem er kun egnet til lavsæsonen - fod vinteren fryse.

Varm vinter sko til børn i etiketten og etiketten har støvler GORE-TEX mærket, værre mulighed - det er en membran SIMPA-TEX. Men alle de andre membran væv ofte ikke har de nødvendige egenskaber, så når frostvejr baby i deres ben, sandsynligvis vil underafkøle.

Membran sko har nuancerne i brug. Jeg har brug for at bære strømpebukser under det, en del af dem - omkring halvdelen syntetisk. Sokker passer bedre specifik, med termosvoystvami. Ifølge de anmeldelser, hvis du bærer termonosochki, som en del af, hvor uld og syntetiske, børnenes fødder i de fleste tilfælde ikke fryse. Nogle mødre skriver, at disse sko er egnede til at bære kun ved temperaturer ned til -10 grader, mens andre insisterer på, at hvis du køber termostelku, kan den bruges ved en lavere temperatur. Denne gang afhænger af mobilitet for børnene og deres varme. Som regel hvis gaden til -5 grader, under de støvler er sat på en semi-tynde strømpebukser, og hvis det er koldt, det har at tilslutte termiske sokker, sætte nogle termostelku.

Analyse anmeldelser mødre, kan vi konkludere, at forbrugerne har vist sig Ecco mærker (pris på 6000-7000 rubler), Superfit (5000-6500 rubler). Udtalelser om støvlerne af disse virksomheder i den mest positive. På trods af den relativt høje pris, mødre sige, at dette er de varmeste vinter sko til børn. Anmeldelser siger det retfærdiggør sig selv, og generelt indeholde følgende karakteristika: let, varm, komfortabel, praktisk, smuk, "neubivaemaya", og er til at blive båret ved siden af barnet. Perfekt fidgets, men for langsomme ture ikke vil hjælpe dig.

Snoubutsy

Denne sko har en speciel udformning. Den øvre del af støvlen - tekstiler vandafvisende, og bunden - Co-formstøbt gummi ydersål at fabrikanter producerer høj kvalitet sko fremstillet af termisk styrke, bøjning og frostbestandige gummi. Isolerede snoubutsy uldfilt. I nogle typer af støvler lavet af uld er fjernet, så de er alsidige til al slags vejr.

Snoubutsy er budget- og bedre. I sidstnævnte udførelsesform er der en gennemsnitlig membranlag. Set fra mødre, denne form - temmelig varm vinter sko til børn. De er komfortable, praktisk, velegnet til podemistuyu ben. Budget udførelsesform kun sker på en tyk isolering - fåreskind, mangler det membranen stoflag. For eksempel, støvler Demar polske virksomheder, i henhold til deres forældre, helt varm, men tunge, har en dårlig pasform, så det er ikke det bedste valg til lange gåture.

Næsten alle fabrikanter anførte temperaturområde fra +5 til -25 eller endog -35 grader. Snoubutsov af de varmeste vinter sko til børn - Merrell, Columbia, Chicco, Kapika, Reima, Kotofey. Det har også membranlag. Meninger om dens anvendelse i den mest positive. Men Demar produkter, Mursu har en temmelig blandede anmeldelser.

Vinter støvler Merrell

Støvlerne i selskabet i mange modeller brugt en af de bedste isolering - let og varm Thinsulate. Ved afskærmning ejendom, er det ikke ringere kvalitet pels foring af naturlig oprindelse og er designet til vejrforholdene med temperaturer op til -20 grader. I modsætning til pels foring, er det lettere. Støvler tinsuleyte egnet til en aktiv fritid, såvel som for passiv gå.

Nogle mødre mener, at for lange gåture på en kold dag er velegnet til varme vinter støvler Merrell børn. Hun ikke bliver vådt, relativt holdbart og har en sål, som giver god trækkraft med overfladen. Omkostningerne - fra 2700 til 4000 rubler.

Vinter sko Mursu

Produkter Mursu finsk mærke lavet i Kina. Det snoubutsy og støvler med membran Mursu Tex. Omkostningerne i butikkerne er fra 1150 til 2000 rubler.

Kun en lille del af mødrene sagde at gode, varme vinter sko til børn - "Murcia". En del af forældrene skrev i kommentarerne, at dette er en billig løsning kun i lavsæsonen, men om vinteren, de næsten ingen rådgiver. Mange mødre udtrykte en negativ udtalelse: støvler hurtigt revet, gummi tå kommer i forfald, ujævne syninger og divergere.

Støvler og følte støvler

Vintage støvler er ved at forsvinde, og at erstatte dem, mange producenter tilbyder en raffineret og moderne variant - de følte støvler. De har en bølget skridsikker sål og syet fra valenochnye følte. Sådanne følte støvler er af forskellige farver, interessant design dekoration.

Der er filtede støvler med pels. De kan også tilskrives den kategori af "de varmeste vinter sko til børn." Kombinationen af pels og naturlig uld kan bære dem op til -30 grader under nul, selv stillesiddende børn. De er ikke kun varm, men også åndbar, så foden altid tør og varm. Der er en ulempe - en sådan mulighed vil ikke virke på de mudrede dage. Det bliver nødt til at købe flere sko snoubutsy eller membran.

Denne kategori af fodtøj kan findes i Kapika fabrikanter, "Kotofey", "ShagoVita". Købere mest tilfredse med deres kvalitet. De skriver, at disse støvler perfekt holde fødderne varme selv i det kolde vejr.

Vinter støvler "Cuomo"

Disse støvler kan betragtes som en selvstændig art. Ifølge producenten er de designet til ture når lufttemperaturen ned til -40 grader. Varm vinter sko til "Cuomo" af børn har en overflade, som afviser fugt, men at rykke det i pølen er stadig umuligt. Foret er lavet af imiteret pels, og tunge - polyurethan. Sko er lette og holdbare nok til at bære.

Sådanne støvler kan vaskes begge hænder, og i en vaskemaskine ved 40 °. Du kan bære dem som uld eller bomuld sokker, og de termiske sokker. Vær opmærksom på, at produkter af dette mærke kun produceres i Finland.

Nogle mødre siger, at de varmeste vinter sko til børn - "Cuomo" De mener, at disse støvler optimale med hensyn til pris og kvalitet. Fod på dem de fleste børn ikke fryse. Men denne sko har sine ulemper. For eksempel har nogle forældre siger, at mager ben med en lille stigning, de passer dårligt, og du er nødt til at tilslutte nogle sokker. Ortopædiske egenskaber af disse støvler næsten ingen.

En del af mødre fra deres egen erfaring fortæller os, at disse sko til tørre sne om vinteren vil blive en uundværlig løsning, men når smeltende sne, medmindre en længere gåtur, kan blive våd. Derfor gør det med den første frost indtil foråret er usandsynligt, medmindre barnet er omhyggeligt omgå en pøl rundt.

Nogle af pigernes forældre tror, at udformningen af disse støvler monotone og kedelige, så en stilfuld vinter kulør, der kan lide at bære små fashionistas, vil de ikke arbejde, som mere kombineret med et sporty stil. Omkostningerne ved deres relativt demokratiske - 3000-3500 rubler.

Støvler b / y

Ikke altid familien har råd til at købe nye støvler af god kvalitet. Der er to måder at løse problemet: at komme til den tilsigtede mængde af billige støvler obskure og tvivlsomme produkter eller til at købe kvalitet, men at bære støvler. I de fleste vælger mor en anden fornuftig løsning. Billige Vinter Sko, varme og kvalitative - er yderst sjældent. Merznuschie ben eller ødelagt efter en måneds sokker sømme, sokker, lynlås - det er ikke noget, der gerne vil se. Derfor er en del af forældrene køber sko eller støvler, som ifølge anmeldelser, klassificeres som "meget varme vinter sko til børn." Kuoma b / y, ECCO b / y, Merrell b / y, Columbia b / en har en pris 2-3 gange lavere end de nye støvler i disse mærker. Takket være den gode kvalitet af sko i lang tid forbliver i perfekt stand. Før mødet for at forsøge specificere følgende parametre: hvad er længden af indersålen, fylden af benene på den sidste ejer, tilstedeværelsen af mangler, og hvor mange var.

Årsagen til frysning børns fødder

Selv de smukkeste og kvalitet sko ikke opfylder omsorgsfuld mor, når barnet kolde fødder favorit efter en anden gang. Hvorfor er foden nogle børn, der er i nutidens støvler, så velegnet til mange børn, forbliver iskolde. De vigtigste årsager til frysning:

 • Sko røv - fingre er uden bevægelse og fryse;
 • Støvler 2-3 størrelser større end du har brug for - der er ingen effekt af varme bevarelse;
 • alt for varme strømpebukser, sokker - sveden, ben køler hurtigt ned og bliver cool;
 • eller dårligt blodomløb dystoni;
 • Membran støvler matchede stillesiddende for barnet;
 • strømpebukser, sokker, der består af ren bomuld eller uld, under iført fodtøj med membranen - bomuld og uld absorberer fugtighed, hvorved stop fryser.

Korrekt valgt, og de varmeste vinter sko til børn - én hvor når vender tilbage fra en tur er ved stuetemperatur under frostvejr ben.

Kold hud på fødder og ovenstående betyder, at barnet er koldt. Men alt for varme og våde fødder - alt for dårlig figur: varmt barn i de valgte støvler og forkert termoregulering og overophedning bly til forstyrrelser i sved, som vil bringe i fremtiden sundhed af foden.

nyttige tips

Efter at have defineret producenten og visninger, kan du gå til butikken. Flere af anbefalingerne vil hjælpe dig med at vælge den perfekte løsning for de vinterstøvler:

 • prioriterer høj kvalitet varer;
 • Sko købte ikke Butt;
 • til små børn har brug for at vælge en model, hvor god fiksering af fødder i foden, underben og 2-3 spænder eller velcro;
 • såler skal være skridsikre, fleksibel og god bøje, ellers er du nødt til at gå for at udøve en stor indsats, så barnet bare træt;
 • Både boot skal være identiske, flade, defekter, rynker og andre defekter (især vigtigt for fiskale udførelsesform sko);
 • støvler skal være let og robust;
 • hvis skoen højde når næsten knæ, vil det være vanskeligt at gå;
 • Børn skal vælge modeller med en vandtæt og vandafvisende egenskaber;
 • give fortrinsret til de støvler, der er nemme at sætte på og tage af.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.