Hjem og familieBørn

I hvor mange måneder småbørn og hvordan man kan hjælpe deres barn tage de første skridt?

Første uafhængige trin i børnenes forældre, som regel venter med stor utålmodighed. Men hvis børnene kender allerede hårdt stomp rundt i huset, er der en logisk spørgsmål: "For hvor mange måneder småbørn, og hvis mit barn ikke sakke bagud i udviklingen?"

Dette sker normalt i en alder af omkring et år. Men vi bør ikke glemme, at hver barn er anderledes. Nogen får tidligt i benene og ved den tiende måned i livet er helt normalt at gå, og nogen forsøger at gøre det første gang i et år og to eller tre måneder. Og fordi ingen enkelt svar på spørgsmålet om, hvor mange måneder, børn begynder at gå, findes ikke.

Hvis dit barn ikke gå til et år eller to, skal vi ikke straks gå i panik. Nogle børn er naturligvis mere rolig, de overvejer verden til deres smag, mens du sidder, men i form af bevægelse er det ganske enkelt kravle. Nogle mennesker, efter at have lyttet til slægtninge og venner, tænke som den knægt, der ikke ønsker at gå, vil læring også tale med stor modvilje. Men dette er ikke tilfældet - der er børn, der kommer i kontakt med forældrene til den tale, som de 11-12 måneder og begynder at gå efter år. I et ord, her alle individuelt, men på grund af alle vurdere det samme mønster er simpelthen umuligt. Generelle børnelæger over hele verden i spørgsmålet om, hvor mange måneder, børn begynder at gå, så ring telefonnumre fra 9 til 15.

Sådan hjælper dit barn begynder at gå? Først og fremmest lad ham alene at mestre denne vigtige færdighed. Det er ikke nødvendigt at skræmme ham, farende til krummerne hver gang, så snart han falder. Barnet skal lære at overvinde vanskeligheder med at stige efter et fald, klatre på den lave overflade.

Rummet kan sættes rekvisitter, fastslog, at barnet vil være lettere at flytte (f.eks stole). Gradvist øge afstanden skal være mellem dem. For stimulus, kan du arrangere dine foretrukne legetøj krummer på de steder, hvor han ville have til at bryde væk fra støtte til at få dem. Du kan købe en speciel kørestol eller bil-tolokar: holde det tilbage, vil dit barn være i stand til at skubbe et stykke legetøj og bevæge sig. Men fra rollator bør opgives: de komplicerer gå læringsprocessen.

Du kan gøre massage til barnet begyndte at gå hurtigere. Sådan udføres en massage, kan du fortælle din børnelæge.

Men hvis der er et spørgsmål: "Hvad gør - at barnet ikke gå, og han var allerede 1,5 år?", Eller barnet, begyndte at gøre det første forsøg på at udforske verden, bevæger sig på benene, pludselig forlod dem - det er en sikker grund til at begynde at bekymre sig. Med hvad det kan tilsluttes?

  • fraværet af et miljø, der ville blive skubbet til barnet at bevæge sig uafhængigt ved hjælp af fødderne;
  • ensidig kost;
  • negative følelser, at barnet var, da han først forsøgte at gå;
  • brug af en bred vifte af vandrere (spædbørn, der er ved at blive brugt til at flytte, hvis der er en særlig støtte, ikke se behovet for at gøre det selv);
  • forlænget ophold i et begrænset rum (for eksempel i en arena);
  • genetisk disposition.

I alle disse tilfælde, det mest rimelige og logiske løsning er at søge bistand fra eksperter, som vil bidrage til at finde roden til problemet og løse det.

Nu hvor du ved, hvor mange måneder, børn begynder at gå, og du kan hjælpe dit barn hurtigt gøre deres første skridt i denne enorme verden!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.