SkønhedKosmetik

Læbestift "Rimmel": kundeanmeldelser

Det er svært at forestille sig moderne kvinde, der ikke har mindst en gang brugt en dekorativ kosmetik. Læbestift "Rimmel" var til smag af mange damer. Om dens karakteristika og sorter vil fortælle om.

Fordele ved denne stempel

Mange liking læbestift "Rimmel" for overlegen kvalitet og stabilitet, det besidder. Paletten er så bred, at alle kan finde en din yndlingsfarve. Fra lys, næsten beige og til mørk lilla - alle ét selskab. Hvis du kan lide at tage risici og prøv prangende farver, kan du købe en hot pink og blod rød farve. De nuancer er meget pigmenterede, farvemætning. I denne læbestift er ikke glider med tiden i hjørnerne af læber, som det sker med andre mærker.

En anden fordel ved det - fugtgivende. Ikke mere ubehag og tørhed! På grund af sin medlem særligt rosenolie til dine læber vil blive glædeligt fugtet. Det er dog ikke følt under påføring og ikke forstyrrer selv spiser.

Derudover har producenten taget sig af deres kvindelige kunder, og sættes til sammensætningen af vitamin E. Dens medicinske egenskaber har længe været kendt for anti-aging medicin.

arter

Der er flere linjer, der tilbyder læbestift "Rimmel".

Den første - Den eneste ene - fangede potrebitelnits tæthed og farve lysstyrke. Normalt produceres i mørkere nuancer.

For det andet - Fugt - lidt ringere end den første linje. Medlemmer bemærkede sin våde tekstur og lavere modstand. Men hun har en række af lyse og flotte farver.

Den seneste serie af de mest Keyt Moss. Hun blev over for selskabet. Hertil kommer, hun personligt deltaget i Varig-målstregen af udvikling. Dejlig tekstur og farver af læbestift kan ikke undgå at behage forbrugerne.

Hertil kommer, at værdien af dets forholdsvis lave omkostninger. For kvalitet, der ligner en luksus mærke, du giver omkring 250 rubler.

Selv efter snacking læbestift "Rimmel" vil ikke forlade de såkaldte skaldede pletter, og vil fast holde på dine læber.

resultat

For at købe produkter af dette mærke vil du være i stand til berømte kædebutikker af kosmetik.

Læbestift "Rimmel", anmeldelser, hvoraf de fleste af dem er meget gode, vil gøre dit billede attraktiv og lyse. Hertil kommer, at denne producent har anden kosmetik såsom fundament, for eksempel. Døm det som du vil være i stand kun ved brug af egne midler i selskabet. Forhåbentlig vil du ikke blive skuffet i dette mærke.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.