SkønhedKosmetik

Fløde "Olay" (Olay): beskrivelse, anmeldelser, ratings. omsorgsfulde kosmetik

Høj kvalitet pleje til huden på celleniveau tilbyder alle kvinder Olay mærke. Kosmetik løser mange problemer i huden. Denne hydrering, ernæring, anti-aging og rynker, for at opretholde ungdom og skønhed. Fløde "Olay" blev skabt med de nyeste innovative teknologier. Det er valgt af tusindvis af kvinder i verden til at passe sig selv.

Oprindelsen af mærket Olay

Mærket "Olay" dukkede op i Sydafrika. Det blev skabt af Graham Wulff. Med hensyn til dannelsen af en kemiker, han og hans kone Dina beskæftiger sig med produktion af kosmetik til apoteker.

Huden af afrikanske kvinder på det tidspunkt var der lider af varmen, og cremer, der var på salg, ikke giver den ønskede fugtighed. De var fedt og ikke egnet til daglig pleje. I 1952 blev Olay fugtgivende emulsion produceret. Det mætter huden med fugt og tilbageholdt hende i cellerne i overhuden. Fløde "Olay" absorberes godt, han har en let konsistens og beskyttet mod sollys.

Fra det øjeblik Dr. Wolfe og begyndte kommerciel produktion af sine produkter. Jeg lavede en aftale med den mest succesfulde på det tidspunkt, reklame agent Jack Adam Lowe. Og sammen har de skabt en fast Adams National Industries, der producerer kosmetik og fremtid. Emulsion Olay har haft stor succes i Sydafrika. Det har bidraget til dette godt organiseret reklamekampagne. I slutningen af 50-erne af produkter er blevet kendt i udlandet. England var det første land til at tilbyde dette produkt til damerne.

Siden 60'erne Olay cremer og erobre andre lande. I løbet af disse år, Mr. Wolfe åbnede sin egen fabrik til produktion af kosmetik. Siden 1985 hører til bekymring Olay Procter & Gamble.

produktsortiment

Range af forarbejdede varer under "Olay" varemærke er omfattende. Ranking vigtigste serie af midler til hudpleje er som følger:

 1. Blide rensemidler. Kosmetik, der er designet til forsigtigt at rense dermis. Sammensætningen indeholder ekstrakter af aloe og agurk. Må ikke tørre huden. Det giver en følelse af friskhed og komfort.
 2. Hudkomfort. Rensemidler til normal til tør hud. Fjern omhyggeligt alt snavs med det. Omsorg for huden. Nærer og fugter. Giv en følelse af friskhed og komfort. Forbered huden i fløde buffs.
 3. Hud Adapt. Produkter til at rense kombination hudtype. Lov om de fede områder og ikke tør, tør. Gør huden mere sunde, rene og niveau. Gendan fugtbalance. Indeholder ekstrakter af salvie, grøn te, aloe og E-vitamin
 4. Aktiv Hydrating. Denne fugtgivende linje er repræsenteret ved tre midler: fuld kosmetik til normal og følsom hud, natcreme "Olya". Betyder fugter dermis i 24 timer. Som et resultat, bliver det elastisk, glat og smidig. Nat creme nærer, fugter og beskytter det gennem natten. Huden i morgen ser blød, frisk og udhvilet.
 5. Komplet. Virkningen af disse midler er baseret på en tredobbelt effekt - det hydrering, ernæring og beskyttelse. Dette koncept er med til at holde ungdom og skønhed. Linjen omfatter dag og nat cremer. Supplerer den særlige ernæringsmæssig pleje serum.
 6. Alder Defying. Det bekæmper de første tegn på ældning. Det forynger, fugter og nærer huden med næringsstoffer. Udjævner de første rynker. Som en del af den nuværende ceramider, vitaminer B3 og E, provitamin B5, grøn te, agurk og troldhassel.
 7. Total Effects. "35+" linje for damerne. Bevarer den ungdommelighed og skønhed af huden. Fights med syv tegn på ældning. Det indeholder de aktive ingredienser af langtidsvirkende. Shea smør og kokosolie nærer og fugter dermis. Kompleks B-hydroxy stimulerer vævsregenerering. Vitami E og grøn te-ekstrakt bekæmpe frie radikaler. UV-filtre beskytter mod solen.
 8. Regenerist. Anti-aging serie, genskaber fading og svækket hud. Det er lidt mikroskulptor ansigt. Det genopliver dermis, remodels sin skadede og meget svag zone.

Hver serie har sine egne midler til pleje orientering. Den indeholder effektive ingredienser, der tager sig af huden og fjerne dens mangler.

innovative komponenter

Hver af cremen "Olga" er rig på både naturlige og innovative materialer, der løser specifikke problemer i huden. Disse kosmetik omfatter komponenter, såsom:

 • Hyaluronsyre. Den stærke fugtighedsbevarende middel. Det styrker dermis. Det forbinder vandmolekylet bevarer dem i cellerne. Det gør huden smidig og glat. Aktiverer collagensyntese.
 • Nicotinamid (vitamin B3). Modstår ældning af celler. Det øger virkningen af de foryngende ingredienser. Normaliserer vand-lipidmetabolisme. Det stimulerer syntesen af kollagen partikler. Forbedrer hudens elasticitet og styrker det. Aktiverer de processer af fornyelse. Strammer porerne og helbreder sår.
 • Vaselin (vaseline). Det forhindrer tørhed og følelse af trykken for huden. Det nærer og blødgør. Regenererer det skadede område af epidermis.
 • Peptider. Repræsentere en protein i form af et antal aminosyrer. Øge hudens fasthed og elasticitet. Stow rynker, opdateringshastighed, forbedre udseendet af dermis. Reducere inflammation og stimulere regenerering, syntesen af glycosaminoglycaner. Normalisere blodcirkulationen. Øg antioxidant beskyttelse.

Cremen kan beriges elastin, keratin eller collagen. Det tilføjet mere naturlige olier og planteekstrakter, samt komponenter, positivt at påvirke hudens tilstand.

Fordele kosmetik

Hver creme "Olga" har en blid en flydende konsistens. Det absorberer hurtigt og efterlader ingen fedtet hinde. Den indeholder højtydende komponenter. Alle produkter lever op til internationale kvalitetsstandarder og fremstillet af innovative teknologier. Før du opretter noget eller andre midler, virksomheden udfører omfattende forskning, der forklarer den produktive konsekvenser af kosmetik på dermis. Kosmetik "Olga" er rettet mod at løse forskellige problemer i huden. Det er mangesidet. Hvor du kan vælge huden selv komplet pleje pige, kvinde, "35+" og en dame af avancerede år.

Anti-Aging

Et træk ved anti-aging kosmetik er et præparat. Her gælder mere koncentreret aktive ingredienser. Disse er forskellige vitamin og antioxidant komplekser, algeekstrakter, retinol, collagen, hyaluronsyre og frugt. Især populære peptider. De arbejder på celleniveau, normalisere niveauet af kollagen.

Det indeholder et kompleks med amino-peptider, påbegyndelse af processen med regenerering, midlerne til at bekæmpe fading af huden - Regenerist fra "Olay". Anti-aging creme beriget med vitaminer B3, B5 og E. Den indeholder grøn te-ekstrakt og dipeptid dipeptidcarnosin. Kosmetik af denne linje fugter og nærer huden. Forbedrer sin struktur. Øger beskyttende funktion. Udglatter og blødgør overhuden. Det reducerer virkningerne af frie radikaler og styrker blodkarrene. Den beskytter proteinstruktur af huden mod skader.

Den Regenerist omfatter:

 • Serum-koncentrat. Aktivt fugter og nærer huden. Den indeholder den største koncentration af amino-peptider.
 • Day Cream aktiv. Forbedrer indre hudstruktur og udglatter rynker. Beskyttelse mod sollys.
 • Natcreme. Fugter epidermis natten over. Fylder den med alle de nødvendige næringsstoffer.
 • Fugtighedscreme emulsion med SPF15. Den beskytter dermis fra solen. Det nærer og fugter.
 • Serum-koncentrat til øjet. En positiv effekt på øjenlåget hud. Reducerer ødem og hævelse. Det fjerner den "kragetæer".
 • Termo-aktiv afskalning. Det varmer op i dermis betyder forvandler huden på få minutter. Fjerner døde hudceller. Starter opdateringen.

Anti-aging retsmidler for "Olga" bidrage til foryngelse af dermis, er aktive i kampen mod ældning af celler, stimulerer stofskiftet. Giv imponerende resultater.

Sådan bruger cremen i vinteren

Dag og nat creme "Winter Care" fra "Olga" blev en reel gave til kvinderne i forventning om vinteren. De effektivt nærer og fugter huden i den kolde årstid. Normalisere metaboliske processer og genoprette fugt balance. Opretholde en sund hud hele vinteren.

Day Cream forebygger vinter dehydrering, øger immun funktioner i huden, indeholder SPF 15, der beskytter mod UV-stråler. Night fylder fugt mangel, nærer. Forbereder epidermis til mødet med lave temperaturer.

Hvad creme til brug om vinteren, enhver kvinde beslutter sig for sig selv, men et middel til "Olga" er førende inden for vinteren hudpleje.

Fugtighedscreme pleje Aktiv Hydrating hud

Vores hud har brug for hydrering 24 timer i døgnet. For at sikre, at det blev en serie af Aktive Hydrating fugtgivende stoffer etableret. Dette omfatter tre produkter "Olga": en nat fløde, fugtgivende dagcreme og fugtgivende dagcreme til følsom hud.

natlig dæmpningsorgan handler i lang tid. Det nærer huden. Returnerer dag tabt fugt og bevarer det i de dybe lag af epidermis. Efter en nat creme hud ser forynget, blød, frisk og udhvilet.

Day cremer giver kontinuerlig hydrering hele dagen. Bevar den naturlige fugtniveau. Må ikke indeholde duftstoffer og farvestoffer. Indeholder som en del af et meget fugtgivende kompleks Olay. Huden efter ansøgning bliver fast, elastisk, blød og silkeagtig. Cremer effektivt at beskytte dermis fra UV-stråler, tørhed og afskalning. Fugter og genskaber.

Hvis fugten fra disse midler ikke er tilstrækkelige, så skal du bruge en ekstra speciel serum Total Effects. Det intensivt nærer huden med fugt og normaliserer fugtbalance i epidermis væv.

Foundations of Olay

Hverken sæt farve kosmetik er ikke uden fundament. Olay at tilpasse tonen ansigt giver to værktøjer er:

 • "Instant Wrinkle Corrector», Regenerist linje;
 • "Smooth Tone" -serien Complete;
 • CC Cream, Total Effects linje.

Hver af disse cremer dygtigt skjuler skønhedsfejl. Skjuler rynker og folder. Det nærer og fugter dermis. Stimulerer regenereringsprocesserne. På grund af sin effektivitet, de ofte fylder et sæt makeup til kvinder.

Produkt rating "Olay"

Cremer "Oley" erobrede hjerterne hos mange kvinder. På en skala fra vurdering varierer fra 5,5 til 10. De er blandt de ti bedste og mest populære middel er beregnet til daglig hudpleje.

udgifter til

Meget tilgængelig ved dens værdi Cream "Olay". Pris afhængig af de midler, spænder fra 200 til 1500 rubler. Ofte i store butikker, såsom "Letual", "Rive Gauche" eller "Ile de Beauté", arrangere en række arrangementer. For eksempel kan du købe to cremer fra "Olga" til prisen for én.

Fløde "Olay": anmeldelser

Raves rejst midler "Olya". Kære fejre den fine konsistens af cremer. De siger, at de hurtigt absorberes og ikke efterlade en fedtet hinde. Teint efter deres brug blev mere glat og frisk, og huden - elastisk, glat. Glat de nasolabiale folder og rynker.

Bemærk, at sæbe grundigt renser huden, ikke tør og ikke trække sig sammen. Det har en god trup. Strammer porerne og fjerner inflammation. Gel for huden omkring øjnene fjerner hævelse, opfrisker og fugter. Fløde "Olay Total" efter tre måneders regelmæssig brug forvandler huden. Nogle kvinder har endda holdt op med at bruge de tonale ressourcer, da alle de fejl er forsvundet.

Men ikke kun på den positive side har det vist sig Cream "Olay". Anmeldelser siger det betyder, at natten er ikke nok hudpleje. Hun ser om morgenen, selvom fugtig, men ikke afslappet, sløv. Nogle kvinder siger, at efter tonic er der et ønske om at vaske. Hvad han efterlader en klæbrig og fedtet mærker. Der er klager, at øjencreme ikke fungerer.

Betyder "Olga", på trods af modstridende meninger om dem hver dag hjælpe kvinder holde unge, skønhed og sund hud.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.