SundhedPræparater

Uddrag af grøn te - en brønd af nyttige værdifulde stoffer

Grøn teekstrakt er ikke kun berigende, men også antiinflammatorisk og også tonic, hvorved det er muligt at reducere kropsvægt for at styrke vitaliteten for at sikre normalisering af metabolisme. Det er meget vigtigt at bruge ekstrakten i nærværelse af øget mental belastning eller fysisk overbelastning.

Dette produkt fremstilles i to former - i form af tabletter og kapsler. Det er bemærkelsesværdigt, at ekstraktet af grøn te i tabletter skal absorberes i munden. Indvendigt tag kapslen, sluge fra en til tre stykker pr. Modtagelse. Det er vigtigt at drikke et tepreparat med rigeligt vand og tag medicinen direkte, mens du spiser. Det er også nødvendigt at tage højde for det faktum, at grønteekstrakten skal tages til middag, da den har en stærk toning effekt, som kan forhindre, at den falder i søvn.

Tabletter og kapsler af dette lægemiddel tages primært som en forebyggende foranstaltning. Men glem ikke nogle kontraindikationer at bruge. Brug ikke produktet med individuel intolerance af de komponenter, der udgør denne te. Gravide kvinder skal også nægte at tage stoffet til fordel for særlige kosttilskud, hvilket vil hjælpe med at genskabe kroppen og styrke immuniteten.

Særligt populært er uddraget af grøn te "Evalar". Anmeldelser om dette lægemiddel er positive. Så kvinderne, hvis figur har tabt form, siger, at afhjælpningen hjalp med at genoprette deres tidligere skønhed. Efter at have taget stoffet kan du fremskynde stofskiftet, fjerne slagge og overskydende vand fra kroppen, hjælper med at fjerne frie radikaler, styrke hudens og blodkarens tone.

Det naturlige ekstrakt af grøn te vil tillade at forblive i perfekt fysisk form. Nogle almindelige grøn te er ikke til din smag, men alle ved om fordelene. Det er ingen hemmelighed, at produktet lugter i vægtjustering, forbedrer tilstanden af kapillærer og kar, giver antioxidantbeskyttelse af kroppens celler og reducerer risikoen for alvorlige sygdomme. Indtagelsen af grøn teekstrakt giver dig mulighed for at drage fordel af drikken uden at lave te.

Biologisk aktive stoffer, der er indeholdt i ekstraktet af grøn te, er involveret i reguleringen af kulbrinte og lipidmetabolisme, deltager i syntesen af collagen, aktiveringen af enzymsystemer, understøtter bindevævets funktion.

En meget vigtig egenskab ved grøn te er neutraliseringen af frie radikaler, som er til stede i cellerne i kroppen i form af molekyler med fri elektron og har øget aktivitet mod oxidation. I tilfælde, hvor sådanne celler bliver for meget som et resultat af aldring, sygdomme, en ugunstig økologisk situation, øget oxidation provokerer ødelæggelsen af cellemembraner. Hvis blodlegemer celler dør, udvikler atherosclerose, hvis neuroner i hjernen er beskadiget, svækker opmærksomhed og hukommelse. Frie radikaler kan komme til DNA molekyler, og så kan konsekvenserne være meget mere alvorlige.

Udtrykket af grøn te er et lagerhus af vitaminer E og C. Det indeholder et kompleks af tanniner, alkaloider, phenol syrer, nicotinsyre, pantothensyre, koffein og analoger, vitaminer i gruppe B, K, P. Desuden indeholder sammensætningen essentielle olier indeholdende Mere end hundrede flygtige komponenter.

De teaktioxidante egenskaber af te er at beskytte celler mod skade gennem hele kroppen. Som følge heraf falder indskud i aterosklerotiske plaques af blodkar, metabolisme normaliseres, og patologiske processer i syge organer falder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.