HjemlighedHavearbejde

Shade frugtbuske til haven

Drømmen om hver sommer beboer er et område, som vil kompetent og effektivt fordelte træer og frugtbuske til haven, med en optimalt afstemt, komfortable landingsplads for hver af dem.

Det kan plantes i skyggen?

Den mest let at identificere på deres jord acres af lys-elskende kultur (hvoraf en overvældende mængde). Problemet opstår med skyggefulde områder, hvor der kan vokse, ikke alle frugt træer og buske til haven. Hertil kommer, at skyggen af skyggen af uenighed! Skyggen af træet er forskellig fra skyggen af den nordlige side af huset. Som du ved, i det andet tilfælde er det mere tæt. Skyggen af et træ ligner ikke de døde af skyggen skabt af en gruppe af planter. Det kan være midlertidig og nemt (og det normalt acceptere mange plantager), og kan være permanent og tæt, skaber et enormt problem med at finde et passende sted til svagt lys træ eller en busk.

Du kan prøve at sætte i et skyggefuldt sted lys-elskende frugtbuske til haven, men afkastet er sammenlignet med forventes at være det modsatte, fordi kulturen kun vil have tilpasse sig ugunstige forhold og forsøge at blot overleve i dem, for ikke at nævne deres høje udbytter.

Buske i skyggen som de dekorative elementer i haven

I skyggen anbefales det at plante skygge-elskende frugttræer og buske til haven. Af den måde, nogle af dem, overraskende, ikke udholde solen og kan få fra sine stråler forbrændinger.

Shade frugttræer og buske til haven vil genoplive sine blade skyggefulde steder, og ofte ikke tiltrække sig opmærksomhed fra deres blomster og blade: den oprindelige, diverse, hvilket giver dekorativt udseende. Faktorer som de mange former for blade (reniform, lappede, hjerteformede, lancetformede), deres usædvanlige teksturer (farvenuancer, prægede årer, pubertære) og endda placeringen på stilken (alternativ, ikke dækker eller obskure hinanden) er i stand til at malosolnechnom hjørne af haven skabe et attraktivt sammensætning også efterfølgende være i stand til at få en fremragende, høj kvalitet afgrøde.

Listen over anbefalede til plantning afgrøder i skyggen

Til plantning i skyggen er egnede skygge-tolerante frugttræer og buske til haven, såsom:

 • solbær rød, pink, hvid, sort, alpin;
 • hindbær;
 • brombær;
 • Sambucus nigra;
 • hassel;
 • kornel;
 • Viburnum;
 • Kaprifolium er spiselig;
 • berberis;
 • stikkelsbær;
 • Derain mand;
 • æbletræ.

Ribs vokser i solen og hjælpe til i skyggen

Naturligvis er det plantet i et solrigt sted Shade frugt buske til haven vil bære frugt er meget bedre, men i mangel af alternativer er den bedste kultur, er i stand til kvalitativt vokse i skyggen.

Currant - en af de stærkeste for væksten i skyggen af buske. Fordringsløs af pleje, er det i alle dens varianter, nemt og hurtigt ganger. Store bær glæde kompakte buske af højtydende sorter, som Pygmy, Havfrue, energisk.

Fjeld-Ribs repræsenterer smuk høj (ca. 2 meter) busk, kendetegnet yndefulde gule blomster og blade. Blomstringen sker i maj og i juli, kulturen er allerede i stand til at behage appetitlige røde bær, faktisk ret usmageligt. Currant er en vinterhårdfør plante, der kan henføres til fordelene ved en sådan kultur.

Shadow protektor: sort hyldebær

Almindelig hyld, ligesom andre skygge-frugtbuske til haven, er en perfekt dekoration til enhver sektion og desuden er i stand til effektivt at beskytte det mod skadedyr. I skyggen af hendes stærke vilje til at dyrke det er meget vanskeligt, vil delvis skygge plante bringe fred. Skinnende sorte frugter gemmes på buskene, selv efter løvfald. Helbredende egenskaber på grund af den unikke kemiske sammensætning, har bær, blomster, blade og bark af anlægget.

Busk liv - Honeysuckle

Selve navnet på den fortolkning af kulturen ( "liv" og "unge") angiver de enorme fordele af denne plante. Busk, hvis højde kan være op til 2,5 meter, har en gullig-brun bark og lysegrønne blade aflange. Ikke alle frugtbuske til haven kendetegnet ved en vitalitet; alder kaprifolium in vivo kan passere i hundrede år. Et sådant anlæg er netop anbefalet til dyrkning på det område af villaen på grund af dets potente anti-inflammatoriske egenskaber, choleretic og vanddrivende effekter af, samt beskyttende funktioner, især i tilfælde af forgiftning. Det er interessant, at den første afgrøde plante holdes i 5-7 år efter plantning på grund af sin meget langsom vækst. Med krat jord, som ligger i skyggen, kan blive en sand bær transportbånd, det vigtigste - at have tid til at indsamle en sprudlende høst!

Shadow planter til sundhed

Kalina - en smuk busk, der nyder en fornøjelse på alle tider af året. Sommer plante tiltalende udseende attraktive kugleformede eller paraply blomsterstande har svagt lyserøde eller hvide blomster. Efterårsløv glæde er skåret spille forskellige nuancer hængende på bær grene fra orange til saftig mættet lilla rød. Viburnum frugt kan hænge op til snefald, drage fordel af denne periode meget populære hos fugle. Nyttige egenskaber af denne kultur er med held blevet brugt i folkemedicinen. Frugt buske til haven, såsom Viburnum, bare dekorere forstadsområde, giver det et strejf af aristokratisk adel og ornamental skønhed.

Hyben (de fleste sorter) - også en skygge-elskende plante. I løbet af sommeren, skal du duftende lyse farver og en sværm af humlebier som er nyttige til haven; efteråret plante vil give en fremragende høst af nyttige bær, som i tørret form vil danne grundlag for mange terapeutiske lægemiddelformuleringer.

Hindbær - velsmagende og flavorful, elskede bær voksne og børn, hvis anvendelse er kendt for alle. Som skygge tolerance, hun er meget krævende på jorden, som vokser. Plot afsat til sin landing skal være moderat fugtige og lukkes ved gevindskæring vind. De fleste er tilpasset til at vokse i skyggen sorter - Turner, Marlborough, Crimson MAMMUT. Kompatibilitet af frugttræer og buske i haven bør overvejes, når plantning i nærheden af en hindbær og æble. Dette kvarter er både urentabel. De hurtigtvoksende rodsystem hindbær, som ligger tæt på overfladen, tager fra jorden alle de næringsstoffer, hvilket dooming frugt nabo på en tom tilværelse. Apple, til gengæld under den aktive udvikling, som falder sammen med blomstring og frugtsætning hindbær, generøst deler med den nyeste til rådighed af skadedyr, som ødelæggelse ved sprøjtning bestemme indgangsknuder giftstoffer på modne hindbær.

Dogwood og hassel: nyttig og smuk

Kornel er mindre fælles kultur, men dette forringer ikke sine medicinske og industrielle egenskaber. Indførelse af en busk eller et træ, hvis højde er omkring 2,5 meter, har et godt grøn, kompakt krone, fastgørelse stykke hvor den vokser, pæn og velplejet udseende. Smagen er sød saftig frugt aroma, med nogle behagelig syrlighed. Til jorden plante nekaprizno men optimale frugtsætning på godt befrugtede lette jorder. Udbytter forøges stigende: i en alder på 5-10 år, anlægget er i stand til at producere op til 25 kg af frugt i 15-20 år - fra 40 til 60 kg, i 25-40 år - op til 100 kg smukke høj kvalitet bær.

Fælles hassel, er blevet stadig mere populært blandt gartnere på grund af de lækre frugter, er veltolereret skygge og vokser op til 5 meter høj. Blomstrende tidligt, før blomstrende løv, danner i enderne af skud elegante øreringe, når man ser på det løftede stemningen i forventning om påbegyndelsen af de længe ventede varme dage.

Berberis til dekoration

Berberis, forgrenet tornet busk, kendetegnet ved høje, men mest efterspurgte blandt gartnere sin dværg sort, komfortable ved høst og virkningsfuldt som et dekorativt hække. Kultur har høj vinter hårdførhed. Sour bær er mest almindeligt anvendt i industrien. Berberis foretrækker neutral jord, kendetegnet ved let justering og hurtig vækst. Der er behov for periodisk beskæring. Hvis vi tager hensyn til foreneligheden af frugtsætning træer og buske i haven, er det berberis optimalt kombineret med hindbær og kan nemt vokse med hende i nabolaget.

Berry buske til skyggefulde områder

Stikkelsbær, moderat krævende til jorden, vokser godt i skyggen, kendetegnet ved vinter hårdførhed, høje udbytter. Bær er rige på mange næringsstoffer.

Brombær, samt den røde rose, indtil da, blev betragtet som det eneste lys-elskende planter. Denne påstand blev modbevist af erfaring: afgrøder stor frugt i poluzatenennyh steder, glæde forbrugerne for sine lækre og sunde frugter. Frugttræer og buske i haven (foto dem kan du se i dette papir), anbefales det at vælge, styret af ikke blot deres agronomiske egenskaber, men også ved hjælp af hans egen fantasi, der tager sigte på at skabe et smukt efterår sammensætning, der vil spille en bred vifte af maling: grøn, orange, gul, lilla. Bright del vil behage sin kontrastforhold, hvilket giver producenten en god stemning og inspiration til fremtidige mesterværker.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.