Mad og drikkevarerMadlavning Tips

Lækker shawarma: hvordan man gør det derhjemme?

Lækker snack - dette er en meget vigtig del af spisebordet. Lær at lave mad så behageligt supplement til de vigtigste retter, er du sikker på at erobre og hjem, og gæster. Vær opmærksom på en meget interessant appetitvækker kaldet "shawarma". Hvordan at gøre det velsmagende og tilfredsstillende måltid derhjemme? Faktisk opskriften er til rådighed for alle, der ønsker at behage sin familie.

For at forberede hjem Shawarma, skal du købe det næste sæt af ingredienser:

  • pitabrød;
  • kylling eller lam (fortrinsvis sidstnævnte);
  • agurk;
  • tomat;
  • mayonnaise;
  • hvidløg;
  • ketchup;
  • peber og salt.

Alle produkter kan blandes i vilkårlige proportioner, slutresultatet kom til at smage dig. Så hvordan man kan gøre hjemmelavet shawarma? Det er ret simpelt. Følg disse retningslinjer.

Shawarma - er et glimrende eksempel på nationale køkken retter, så streng opskrift for sin forberedelse du vil ikke finde. Der er kun generelle retningslinjer og råd fra erfarne kokke. Til at begynde, skære kødet i små stykker. Steg det i en lille mængde af vegetabilsk olie. Kød bør ikke være i stand til at tørre, så vil du have en saftig, mørt og meget velsmagende shawarma. Bemærk de mange forskellige krydderier. De vil være meget malplaceret i dette tilfælde. selv kalkun eller svinekød kan om ønsket anvendes. Til at udfylde en særlig saftig, tilsæt i gryden et par spiseskefulde appelsinjuice.

Agurker skåret i tynde strimler og tomater i tern. I dette tilfælde kan du bruge andre grøntsager. For eksempel, frisk salat, gulerødder, peberfrugter, løg, kål. Som et resultat, er det sikker at vise sig velsmagende shawarma. Hvordan laver fadet mere krydret? Brug gulerødder på koreansk. En lille mængde af denne krydret salat gør shawarma krydret og noget eksotisk.

Dette følges af den afsluttende fase af præparatet. I det alle ingredienserne kommer sammen. Udvid listen Lavash, omkring en tredjedel af mayonnaise præcist smøre. For at få en skarp shawarma (hvordan man laver krydret - vi kender allerede), tilsæt knust hvidløg på toppen. Du kan bruge et rivejern eller en speciel Masher. Top med skiver af stegt indtil kogt kød. Efterfulgt af strimlet grøntsager (distribuere deres lag). Efter denne fyldning igen hælde mayonnaise. Men ikke overdrive det, ellers shawarma vil være for fedt og højt kalorieindhold. Desuden skal der ved bagning pita kan udfolde sig og miste sin oprindeligt udtænkt fad form. Wrap pita i en aflang konvolut, bage skål 6 eller 7 minutter i ovnen. Sørg for, at fyldet ikke falder ud. Du får en stor shawarma!

Hvordan man laver en snack vegetar? Der er også en version af denne skål. Til shawarma modstandere kunne nyde at spise kød, som fyld, bruge sin sunde kål med tilføjelse af eddike, lidt sukker, Kødet af syrlige æbler, grønne bønner og rødløg. Også relevant er og frisk dild.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.