Mad og drikkevarerMadlavning Tips

Hemmeligheden bag den festlige bordet. arugula salat

gøre store salater fra unge blade af arugula. De er meget nyttigt, fordi græsklædte planten indeholder en masse vitaminer (A, B3, B12, B5, E, C, K) og mineraler. Giv ikke op plader af velsmagende retter baseret på denne ingrediens og piger, der ser deres tal. Ja, i arugula kun 25 kalorier pr 100 g.

Rejer salat med arugula

For at skabe sådanne retter nødt til at tage et hav tomater (bedre, hvis det vil være kirsebær), 200 g kogte rejer, arugula, et par stykker af vagtelæg, olie (helst olivenolie), salt, eddike balsa. På salat forberedelse tager kun et par minutter. Vasket og tørret arugula nødt til at bryde ind i salatskålen. Stablet oven på rejer. Fadet er dekoreret Skær halvdele tomater og kogte æg. Alt dette er saltet, krydret med smør og drysset med eddike. I en sådan plade og tjene.

Granatæble salat af arugula

Meget velsmagende og sund parabol kan fremstilles i løbet af få sekunder. Og at stadig overraske alle, bare nødt til at tage det næste salat. Det har brug for arugula, 2 tomater, lidt af ost (feta bedre), en fjerdedel af en granatæble, 2 øse af olie (selvfølgelig, oliven), samt salt med peber.

Arugula ivrige hænder i en skål. Hertil sættes skæres i skiver af tomater. Alt dette er blandet, hvis det er nødvendigt, saltet og klædt med olie. Oven på salat spredning revet ost og Granatæbler frø. Den oprindelige parabol er klar!

Ost salat af arugula

Den enkleste og mest populære ret af de nyttige urter er en salat, som ingrediens er mozzarella. Denne ost vil kun 100g. Vi er nødt til at tage mere og arugula, cherrytomater, sovs (nødvendigvis soja), olie (olivenolie), salt og peber, og en halv citron.

Arugula vasket, tørret og revet hænder. Skålen skære tomater og mozzarella ost. Separat blandet tankning af 3 spsk smør, sovs skeen, citronsaft og krydderier kerne. Dette og hæld den færdige salat. Alle nødvendige mix forsigtigt, og forfriskninger kan sættes på bordet.

Skål med torskelever

Der er også mere nærende salater med arugula. Til den ene af dem har brug for krukke levertran, stor tomat, agurk 3, halv løg, salt og raket. Som tankning er nødvendigt at blande en skefuld honning, lidt sennep, sojasauce og eddike (fortrinsvis balsamic).

På en plade allerede lagt ud en håndfuld hakkede arugula, skiver agurkeskiver, skiver af tomat og røde løg halvringene. Top holder leveren fra en krukke. Alle retter er vandes sauce.

Mushroom salat af arugula

Meget velsmagende ret er opnået. Især hvis du virkelig gerne arugula. Det vil tage en flok af denne nyttige græs, et par svampe i kvarte løg, et par spiseskefulde pillede nødder (cedertræ), samt salt, eddike og lidt smør (oliven).

Ituskårne løg stegt i en gryde. Der også tilføje snittede svampe. Så snart blandingen bliver gyldne, kan den spredes i en skål. Top revet arugula. Separat ristede nødder og hældes i en salat. Alle blandinger, krydret med eddike, olie og salt. du kan dekorere fadet med revet ost, hvis det ønskes. Men dette er ikke nødvendigt.

«Strawberry Glade"

Der er usædvanlig salat af arugula. Ofte omfatter usædvanlig kombination af ingredienser. Til denne parabol behov:

  • arugula (stråle);
  • bit jordbær (300g nok);
  • asparges (grøn);
  • (Kun balsamic) eddike;
  • 4 spiseskefulde olie (eksklusiv oliven);
  • 2 lille skefuld sennep;
  • peber;
  • salt.

Nok fjerdedele af en time, og vil vise den oprindelige salat på en festlig fest. I en blender halvt pisket bær, eddike og sennep olie. Den resulterende sauce hældes i skålen, lidt salt og peber.

I mellemtiden, asparges, renset, kogt for et par og som et færdigt produkt skæres i små stykker, som falder ned i skålen. Arugula revet hænder og jordbær skære tynde blodplader. Alt blandes og krydres sauce. Spis bedre til fadet.

Om ønsket kan jordbærrene erstattes og andre bær. For eksempel, hindbær. Det er ikke skåret, og sætte det hele i en salat.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.