Mad og drikkevarerMadlavning Tips

Italienske køkken: 15 hemmeligheder, som alle bør vide

Italienske køkken er meget lettere end de fleste tror. Hvis du går til Italien på ferie, vil du straks indse, at landets værdsatte råvarer af høj kvalitet og friske fødevarer. Heri ligger den største hemmelighed. Der er ingen alt for komplicerede madlavning teknikker, du skal bare vælge de bedste ingredienser og knowhow til at kombinere dem. Resultatet er en smuk fad, fra pasta til desserter. Du behøver kun at lære de grundlæggende teknikker, og du kan bruge dem på daglig basis, let skabe nogen italiensk ret i dit eget køkken. Hvis du ønsker at lære det, stifte bekendtskab med disse nyttige tips.

Tilsæt ikke vand i olivenolie til madlavning pasta

I modsætning til hvad mange tror, er det ikke nødvendigt at tilføje olivenolie til vandet til pasta. Det hjælper ikke pasta ikke klæber sammen, er det bedre bare fra tid til anden at røre dem. Desuden vil olien forhindre pasta sauce til at fusionere med, og dine pasta vil ikke meget appetitvækkende. Gør ikke dette almindelig fejl, skal du ikke bruge smør, når madlavning!

Drys pasta med noget knasende tekstur til kontrast

Tilføjelse noget knasende i pasta i Italien anses for at være en almindelig måde at gøre fadet mere interessant. For eksempel kan du drys tørret jordskokker ravioli, er den oprindelige måde at supplere en blød og appetitvækkende fad. Du kan bruge ristede pinjekerner eller rasp.

Spis pølse til dessert

Har du nogensinde prøvet chokolade pølse? Denne dessert dukkede op i Italien og Portugal. Han minder hans synspunkter pølse, men lavet af smeltet chokolade, bryde biscotti kiks, smør og nødder. Sommetider opskriften indebærer anvendelse af cognac eller amaretto likør. Resultatet er en rig chokolade dessert, ligesom brownies, men smelter i munden. Når du planlægger en fest for gæsterne, forsøger at anvende den chokolade salami til dessert. Denne parabol kan erobre alle.

Må ikke vande pasta sauce på toppen, bland ingredienserne

En af de mest alvorlige menneskelige fejl, langt fra italiensk mad, er dette en misforståelse om, hvor meget brug for at tilføje saucen og hvordan det skal gøres. Spaghetti eller horn må aldrig blot arrangeret på en tallerken med sauce på øverste del. Du er nødt til at blande pastaen med saucen, mens de stadig er varme, lige på komfuret. Som et resultat, vil pastaen være jævnt belagt med sovs. Det viser sig, den perfekte kombination af smag og teksturer.

Brug ikke for meget sauce

Mange mennesker kan lide at tilføje for meget sauce. Faktisk mindre - mere. Prøv at lave deres egen tomatsauce, i stedet for at købe færdige. For eksempel, hvis du har lavet en bolognese sauce, ikke vand din pasta med et tykt lag. I Italien kan du aldrig se pastaen, druknet i sovs, alle ingredienserne er jævnt matches og hverken smag afbryder ikke andre.

Vær ikke bange for at lave mad pasta al dente

Den korrekte måde at lave mad pasta - til staten af al dente, når pastaen er endnu ikke helt bløde og kan tygges. Normalt betyder det, at kokken værd et minut mindre end den i vejledningen på emballagen. Ikke desto mindre italienerne tror, at den eneste perfekte måde er det ikke. For eksempel i Rom foretrækker pasta med en lys stykket inde, og i det nordlige Italien forbereder dem til en blød tilstand. Find den indstilling, der er mest ligesom dig.

Tilsæt ikke mælk eller fløde til saucen alfredo

Traditionel italiensk opskrift alfredo ikke indebærer brug af mælk eller fløde. Du kan lave en rig cremet sauce af smør, parmesanost, vand fra madlavning pasta, salt og peber. Når du prøver denne opskrift - og du vil aldrig ønsker at gå tilbage til de forrige madlavning muligheder. Italienerne har aldrig brugt i denne parabol fed creme, fordi det ikke er en traditionel opskrift, foruden det er bare ikke godt. Dette er så let og utrolig lækker.

Jo tyndere dejen til ravioli, jo bedre

Hvis du ønsker at gøre frisk ravioli fra bunden, bør du vide, at det vigtigste - at gøre dejen så tynd som muligt. Du ønsker saucen var udtryksfulde, og tygge et tykt stykke dej ingen ønsker. I Italien er der en regel: gennem den tynde dej kan læse avisen. Den ideelle tykkelse af dejen er fra 0,2 til 0,4 millimeter. I dette tilfælde, dine ravioli er helt velsmagende.

Serveres hele hovedet parmesanost ved særlige lejligheder

Mange mennesker starte aftenen med en højtidelig skål, men italienerne foretrækker at gøre åbne en hel ost sylte. Revet ost forhånd blegner i sammenligning med denne duftende fad. Hvis du elsker ost, omkostninger og indsats afgjort betaler sig. Dette er en meget elegant og appetitvækkende.

Du kan lave en dessert ravioli, da deres "Nutella" og yngel

Stegt ravioli med "Nutella" - det er en rigtig opskrift, desuden er det bare lækkert. Dette er ikke den eneste måde at gøre ravioli dessert, kan du også bruge en fyld af figner eller datoer, samt et fad drysset med flormelis. Der er en masse muligheder, skal du ikke være bange for at eksperimentere.

Lav en krydret tomatsauce med krydret salami

En af hemmelighederne af fine italiensk tomatsauce - krydret salami. Hun var så godt med de andre komponenter, som du ikke selv kan gætte, at det blev tilføjet til fadet. Hvis du elsker chilipebre, vil du elske denne opskrift. Det er nødvendigt at skære pølsen i strimler og steg med olivenolie, før du tilføjer den tomatsovs. Aromas forene, og få en meget velsmagende.

Kombiner vin med retter af slik

Hemmeligheden bag den perfekte udvælgelse af vin er at evaluere sødme, og hvordan det vil supplere måltidet. For eksempel kan en sød vin fra Verona Amarone kombineres med en ragout af kanin, og mere mørk og bitter Cabernet går godt med retter som frikadeller eller bøf. Husk det, når du ønsker at arrangere en middag og vælge vin.

Brug de friskeste ingredienser, der kan findes

Din hjemmelavet mad kvalitet opnås, hvis du bruger gode råvarer. Dette gælder især for pasta. Brug kun friske æg, købe en mel af høj kvalitet. Du vil bemærke forskellen! Det samme gælder for andre produkter: friskhed og god smag giver den bedste oplevelse af mad.

Foretag frisk pasta på højre overflade

Faktisk, for at gøre frisk pasta let og uden særlige enheder, du skal bare bruge en egnet overflade. Du er nødt til at gøre pastaen på træ, marmor eller rustfrit stål er de materialer, for at sikre det bedste resultat. Kun på denne måde vil du være i stand til at rulle dejen ud godt og behøver ikke bekymre dig, at det vil holde. Denne simple regel vil hjælpe dig altid få det ønskede resultat.

Tror ikke, at du altid bør følge opskriften til at gøre en masse

Det gode ved denne opskrift er, at det er ligesom et tomt lærred: du kan tilføje noget, du ønsker, og du får stor. Køkken - et sted med fuldstændig frihed. Alt kan ske. Det hele afhænger af din fantasi. Tag ikke italiensk mad meget alvorligt, skal du ikke være bange for at eksperimentere. Du kan ikke lide timian og basilikum? Tilføj! Foretrækker ikke rejer, og kammuslinger? Det bliver ikke mindre velsmagende! Ingen tomater? Det er okay! Du skal blot bruge deres fantasi, og så den mad, du vil aldrig kede.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.