Hjem og familieGraviditet

Dimensionerne af ægget ved uge: Dynamics af graviditeten

I dag er der to metoder, som diagnosticere tidlig graviditet og overvåge dens udvikling. Eftersom de første dage forsinkelse kan bestå en særlig analyse, som bestemmer niveauet af hCG (kan være en simpel graviditetstest, og laboratorieundersøgelser). Hvis derhjemme vil du kun være i stand til at bekræfte eller benægte det faktum af befrugtning og implantation af ægget, så i en medicinsk facilitet, du kan endda sige med en vis nøjagtighed perioden. Desuden kan denne analyse i dynamikken vise, om den normale strømme graviditet, uanset om fosterudvikling stoppet.

Ikke mindre betydelig er den bedrift ultralyd: det kan bruges til at finde ud af om, hvorvidt der er en trussel for abort, uanset om der normalt ufødte barn, og indstille størrelsen af den amnionsækken ved uge. Flere studier over en lang periode lov til at lære om, hvad der skal havde diameter (baseret på længde og bredde målinger) i første trimester.

Normalt ses på ultralyd graviditet kan være tidligst 5-7 dage efter forsinkelsen menstruation. På dette tidspunkt, det befrugtede æg tager alt ¼ livmoderhulen volumen, og lægger ikke mærke det ikke længere er muligt. Men embryoet på dette udtryk har næsten usynlig: Det er ikke mere end 1,5 mm. Størrelsen af amnionsækken, 5 uger, som allerede er blevet opfyldt, er omkring 18 mm. Men på dette udtryk måske upræcis dimensionering, men fejlen er altid lille.

Trods det faktum, at op til en uge forsinket i at bruge ultralyd til at opdage et befrugtet æg virker sjældent i den videnskabelige litteratur er der tegn, som bør være dens diameter. Så på dagen for den påståede månedlige størrelse af ægget (4 uger af graviditeten) er 11 mm. Men det kid på dette punkt er ikke mere end 0,5 mm. Find det, selv med det mest moderne udstyr er næsten umuligt.

På grund af fejl i fastlæggelsen af størrelsen af en ultralyd (især hvis det vil gøre forskellige specialister) mange anbefale ikke at kontrollere dimensionerne på ægget ved uge, og tage testen for hCG. Selvfølgelig, i slutningen af det første trimester af væksten dynamikken i de hormon ændringer, så denne undersøgelse bliver oplysende. Men du kan ikke kun definere denne gang med hjælp af ultralyd diagnose kendsgerning af graviditeten, at kende størrelsen af den amnionsækken ved uge, se fosteret, men også lytte til hans hjerteslag. Dette kan ske inden for 17-20 dage efter forsinkelsen. På dette tidspunkt er diameteren af ægget er omkring 25 mm, det tager ca. 1/3 af det indre volumen af livmoderen.

Jo større periode af graviditeten, kan det ufødte barn overvejes nærmere, fordi det vokser hver dag. 10 uger befrugtet æg er allerede fuldt fylder hele hulrummet af livmoderen og barnet tydeligt visualiseres hovedet, torso og lemmer.

Ofte mødre størrelser æg ugentlig interesse ikke at korrelere dem med resultaterne af din ultralyd, de ønsker blot at vide, hvordan barnet vokser og udvikler sig. De var interesseret i alt: i hvilken periode han dannede en del af kroppen, når det blevet klart, bevægelse, han er i stand til at gøre, og, selvfølgelig, hvad det størrelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.