Sport og FitnessFodbold

Biografi af Lionel Messi - fakta fra livet

Biografi af Lionel Messi stammer fra 1987 i byen Rosario i nordøstlige Argentina. Som næsten alle de andre drenge født i Sydamerika drømte Lionel om fodbold og begyndte allerede i en alder af 5 år at deltage i træningen af den lokale fodboldklub "Grandoli". Senere flyttede han til de mere berømte Newells Old Boys, og fodboldverdenen begyndte gradvist at lære, hvem Lionel Messi var. Biografi af drengen blev genopfyldt med en ekstraordinær begivenhed allerede i hans 13 år. Lionel blev bemærket i Barcelona selv. I Catalonien blev han kigget, og drengen var så imponeret over klubbens ledelse, at "blågarnet" straks underskrev en kontrakt med ham. Desuden betalte de for overførslen af sin familie til Spanien.

Biografi af Lionel Messi kom til en ny scene. Fyren udviklede sig hurtigt i klubakademiet, han var allerede i en sådan ungdom i forhold til de sande magikere af bolden - Maradona og Ronaldinho. Hans debut for den store "Leopard" faldt på en venlig kamp med "Port" i efteråret 2003, og et år senere deltog Lionel i hans første officielle spil - i det catalanske derby mod "Hispaniola". Messi's første målfans måtte imidlertid vente yderligere seks måneder - i maj 2005 slog Leo porten "Albacete". På den tid var fyren endnu ikke 18. Og i samme år blev Lionel Messi's biografi genopfyldt med en anden lyse begivenhed: han lavede sin debut i Argentina's National Football Team. Siden mange år er gået, og i dag er det svært at forestille sig en mere eller mindre vigtig kamp i dette land, hvor den fremadrettede fremadrettede ikke deltog.

I hans 20 år blev han først nomineret til prisen "Golden Ball", som verdens bedste fodboldspillere modtager . På det tidspunkt gav Leo vej til de to første steder (senere vil han ikke igen vinde titlen uden spørgsmål) til sådan "bison" fodbold som Cristiano Ronaldo og den brasilianske Kaka. Forresten, med Ronaldo er de bestemt til at fortsætte med at gå på fodboldbanerne hånd i hånd, der erobre millioner af fans 'hjerter. Biografien om Lionel Messi taler om, hvorvidt de er venlige med Cristiano, men det faktum, at de er rivaler, der er værdige til hinanden. Uanset om det er kampene i mesterskabet i Spanien eller Champions League kampene, er de dømt til en sammenligning, for i dag er de de to klareste stjerner på fodboldhimlen.

I dag er fans af "Barcelona" klar til bogstaveligt at fortsætte deres idols hænder. De repræsenterer ikke holdet uden Lionel, på alle måder er det idoliseret. Og jeg må sige, der er noget for det. Fra år til år spiller han bedre, og 60-70 mål pr. Sæson er allerede noget almindeligt.

På baggrund af succes i fodboldkarrieren og med stor popularitet blandt fansne, forbliver han en beskeden fyr, der kan blive flov over at se linser - bare Lionel Messi. Fodboldspillerens personlige liv bliver ikke offentligt, som det ofte sker i sportsstjerner og showbiz. Fotografier af Leo, som kan findes online, viser, at de fleste af dem er lavet på fodboldbanen. Han er den samme som os, han elsker også sin familie, men han spiller fodbold meget cool.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.