HjemlighedKonstruktion

Equalizer gulv. Udarbejdelse og forbrug af en selvnivellerende mix: Teknologi

En vigtig opgave i at gøre reparationer er at hælde gulvet. Prisen for at udføre disse tjenester er 300 rubler per m2. Dette vil afhænge af de æstetik og holdbarhed af finish gulvbelægning. nivellering behovet kan opstå ikke kun, når en komplet ombygning, men også i færd med at en enkel reparation. Løsninger kan være flere, men den mest almindelige installation kobler virker via selvnivellerende forbindelser.

ru rovnitel

Equalizer gulvet kan designes til at tage fat på de alvorlige fejl i det grundlag, hvorpå der er dybe huller og skåret og krakket. I dette tilfælde gulvet kan have en stor forskel i forskellen. Det anbefales at anvende et groft rovnitel, som har form af en tør blanding af partikler krupnofraktsionnyh. For at anvende produktet skal tilsluttes til vandet. Fyld gulvet (prisen for disse ydelser blev nævnt ovenfor) gjort en temmelig tykt lag ved hjælp af et groft rovnitelya. Efter tørring afretningslag vil ikke knække og kan modstå tunge belastninger.

Basiskomponenten i sådanne blandinger fungerer det oftest cement, som gør det muligt at opnå den krævede styrke og klæbende adfærd på overfladen. Når blandingen anvendes til at danne en 5-10 mm lag, så skal du ikke gøre det mere massiv, da belastningerne den kan knække. Før justering bør løse problemet med antallet af lag. Hvis der er mere dent dybde på 10 mm anbefales på forhånd repareret særlige blandinger eller spartelmasse. Først da det anbefales at fylde støbt gulv hele undergulvet.

efterbehandling tilpasning

Equalizeren kan være beregnet til gulvet for at danne en perfekt glat og jævne overflader. Derfor skal forud for anvendelse af en sådan blandinger gulv udjævnes via basissammensætning. Det har en finere fraktion og tilføje vand danner en plastsammensætning, nem stabling overflade. Efterbehandling rovniteli er mere komplicerede i opbygning end ovenstående, da de er underlagt strengere æstetiske og praktiske krav.

Mineralkomponenterne komponenter polymere tilsættes i fremstillingsprocessen som tillader at opnå rovnitel med kvaliteter af holdbarhed og høj modstandsdygtighed over for stød. Grundlæggende komponenter i dette tilfælde er de mest almindeligt gips og cement, som hovedsageligt bestemmes af kvaliteten og muligheden for fremtidig køn.

Fremstilling af opløsningen

Hvis du beslutter at bruge for equalizer værker til gulvet, bør du bliver mere fortrolig med teknologien af fremstilling af opløsningen. Efter forbehandling, installation og mærkning beacons udføres, kan udføres priming overflade. Derefter en opløsning fremstilles, hvilket kræver kapaciteten størrelse. Det er fyldt med rent vand, tør og derefter hældt rovnitel.

I denne proces skal udføre omrøring opløsning, som anvendes et bor med en speciel dyse. Værktøjet skal indstilles til lav hastighed, i processen, vil du nødt til at få en homogen masse uden klumper og blodpropper. Rovnitel til dannelse af basislaget er fremstillet tykt, og overskydende vand kan forårsage opskumning af blandingen. Fra denne mekaniske styrke af præparatet vil falde, vil der være et bundt af materiale efter tørring. Derfor er det nødvendigt at nøje følge producentens anvisninger.

ansøgning teknologi

Equalizer for gulvet i det næste trin er lagt på basen, fordelt over overfladen. Hvis opløsningen er ganske tyk, derefter sprede det at være dårligt, så det bør fordeles med hånden ved hjælp af en spatel, en regel eller en flad bord. For at slippe af boblerne og lag af luft, bruge nålevalsen. Levedygtighed løsning til at fortsætte i en time af forberedelse.

Lavet i det forrige trin markup bør anvendes som en teknologiske områder ved at hælde. Denne fremgangsmåde er praktisk, når der arbejdes med et areal til at være større end 20 m2. Sådanne zoner anbefales at udfylde tur. Rovnitel til gulv nivellering venstre for at tørre helt. I et rum med udkast bør ikke være, og hvis for tør luft inde, gulvoverfladen skal være dækket med polyethylen.

Teknologien for at bruge en efterbehandling rovnitelya

Hvis du ønsker at få en helt flad og glat overflade, skal du bruge blandingen til slut nivellering af gulvet. På grundlag af det udkast bør ikke være for store højdeforskelle. Blandingen blev fortyndet til en flydende tilstand. For sådanne rovnitelya krævede omhyggelig primer, i nogle tilfælde, har brug for imprægnering, hvilket er vigtigt for høje bygning, hvor der er risiko for oversvømmelse naboerne nedenfor.

Underlaget skal være fri for løst materiale topcoats, snavs og støv. For at afslutte nivellering beacons er ikke påkrævet, da løsningen vil blive spredt på egen hånd. Rovnitel gulvafretning skal have et lag på nogle få millimeter, nogle løsninger, der er bestemt til at danne laget 3 cm. Det er vigtigt at tilvejebringe de passende betingelser i rummet, hvor temperaturen ikke må falde til under 10 °. Alignment overflade bør udføres med en spatel eller et andet værktøj.

Ekspert råd

Efterbehandling gulvet skal hældes på individuelle websteder. Overflade af den præ-opdelt i zoner, hvoraf du vil være i stand til at udfylde i 15 minutter. I dette tilfælde skal du udfylde på én gang, uden at danne proces afbrydelser. Den eneste måde, du får en god kvalitet og holdbarhed af gulvet. Det er vigtigt at udelukke den hurtigt tørre blandingen, da der i dette tilfælde kan være dannet på overfladen af en revne eller luftbobler.

Flow rate og sammensætning af de tekniske karakteristika for "Volma-leveler Arena"

Blanding "Volma" præsenteres på salg i dag i det store sortiment. Blandt dem, vil du finde en "leveler Volma-Arena", som repræsenterer en tør mix af høj kvalitet cementbaserede modificerende additiver og fraktionelle naturlige fyldstoffer. Præparatet er en høj styrke, frostsikker og formstabilt. Det leveres i 25-kg poser. Med det kan danne et lag fra 5 til 60 mm.

Til fremstilling af 1 kg tør blanding vil tage cirka 0,2 liter vand. Hvis du har brug for at lukke alle 25 kg en gang, er det nødvendigt at tilføje 5,75 liter væske. Når tykkelsen af laget på 10 mm vil kræve ca. 16 kg pr 1 m2 overflade. Anvende færdigblandet nødvendig i 60 minutter, og temperaturen kan således ligge i området fra +5 til +30 grader. Overfladen anvendes til fodgænger walking som muligt efter udhældning over 24 timer ved en omgivende temperatur under tørring ved + 20 °.

Præparat "Volma-leveler Arena"

Blanding "Volma" bør anvendes på en bestemt teknologi, som giver de korrekte uddannelse grunde og fremstilling af blandingen, og rækkefølgen af operationer. Overfladen bør være fri for kontaminanter, basen behandles med primeren, og efter den udpegede gulvniveau. På steder, hvor basisvæggen forbindelsen skal stå pude af dæmpning materialer. Optimal fyldning område på én gang er 20 til 25 m 2. Beholderen fyldes med vand, efterfulgt af tørblandingen er fyldt og omrøres i 3 minutter professionel mixer. Den foreslåede løsning 5 minutter og omrøres igen.

Den resulterende opløsning bør anvendes inden for en time, og at fremskynde påfyldningsprocessen anbefales det at fremstille en opløsning af 2 poser kræver dette en kapacitet på 90 liter. Denne selvnivellerende gulv, forbrug er blevet nævnt ovenfor, bør ikke være forberedt på en betonblander. Blandt andet bør slettes for meget vand.

teknologi

Når massen er kogt, kan det hældes på overfladen, hvilket eliminerer de teknologiske afbrydelser i mere end 10 minutter. Dette vil sikre kontinuiteten i støbeprocessen. Indtil blandingen nivelleres på overfladen, bør ælte anden del af sammensætningen. Efter udhældning af opløsningen at slippe af lag og fjern fra massen af boblerne ved hjælp af skraberen konstruktion. Under hærdningen i de første to dage, bør udelukkes fra direkte sollys og giver naturlig ventilation. I dette tilfælde skal du bruge en varmepistol er forbudt. Stacking belægningen på en nivelleret gulv kan fremstilles til 7 dage efter støbning. Restfugtighed overflade, når æglæggende efterfølgende materialer bør ikke være mere end 1%.

Efterbehandling rovnitel mærke Bergauf «Boden-leveler"

Finish sal justering kan udføres med en blanding mærke Bergauf «Boden-leveler". Det er en sammensætning til planering rygere varierende fugtighed. Som en grov overtræk kan fungere som selvnivellerende gulv (undtagen gips), en cement-sand pudslag, samt en monolitiske betonplader og beton. I sidstnævnte tilfælde med præ-revner skal forsegles. Blandingen er grå, den maksimale fraktion er lig med 0,63 mm.

Ved lægning lag 10 millimeter på 16 kg pr 1 m2. Pot life opretholdes i 30 minutter i en åben beholder. Dellast på gulvet kan antage 8 timer efter udhældning. Det er bemærkelsesværdigt, at inden for tre dage kan du style dit gulv finish. Produktet kan anvendes uden begrænsning, men det første nødvendigt at forsegle revner og defekter større base.

Rovnitel Parketgulv

I betragtning af måder gulv nivellering, kan du være opmærksom på Neu auf Alt, som er en selvnivellerende cementbaseret mørtel. Den er designet til at arbejde med komplekse fundamenter, herunder træ. For en applikation, kan danne et lag, hvis tykkelse vil ligge i området fra 1 til 20 mm. Til træ mindste tykkelse øges til 5 mm. Blandingen er fleksibel, hurtigt hærder efter støbning og kan anvendes til den gamle fliser, maling og andre overtræk. Denne blanding kan erstatte dyre tyk-type løsninger spånplader eller baser baseret på cement og spåner. Med Neu auf Alt vil du være i stand til at danne en flad overflade, som er gældende for det efterfølgende arbejde i form af keramiske fliser eller maling.

På overfladen af de 5 timer kan du gå, og 12 får lov til at starte det næste job. Alignment trægulv kan udføres ved en temperatur på fra 5 til 30 °. Temperaturbestandighed overtræk varierer fra 0 til 70 °. Yderligere ingredienser kan finde særlige cementer, syntetiske tilsætningsstoffer, kvartssand, antiopskumningsmidler og komponenter, der bidrager til at revne. Hvis du vælger justeringen af trægulvet med hjælp af den beskrevne blanding, så får ren overflade, som ikke omfatter en del af kvarts mel.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.