Hjem og familieBørn

Kartotek af mobile spil i den forberedende gruppe: kompilere korrekt!

Elever i den forberedende gruppe - de fremtidige første gradere. For dem er det vigtigt at styrke deres fysiske færdigheder til at arbejde på den respons hold til at praktisere i agility. Det er grunden til fil udendørs spil i den forberedende gruppe indeholder øvelser til at fremme en harmonisk udvikling og styrke magt og smidighed af barnet. Du må heller ikke glemme de sjove side spil: sjov historie er på niveau med nesyuzhetnymi. I denne artikel vil du finde ud af, hvad mobile spil i den forberedende gruppe kan anvendes.

"Sovushka"

Kartotek af mobile spil nødt til at medtage dette spil i den forberedende gruppe. Det sigter mod at udvikle udholdenhed og smidighed. Caregiver udvælger af kørsel, han er Sovushkoy. I nogle hjørner af platformen vil Sovushkino reden. Andre børn løbe og lege på banen, der forestiller sommerfugle, biller og andre insekter. Efter en vis periode pårørende uden varsel siger: "Nat". Alle må fryse på plads i en stationær position. En vodyaschy-Sovushka flyver på jagt. Den flyver langsomt, ser at se, om nogen bevæger sig. Hvis Sovushka se, at nogen flyttede, tager hun ham til sin rede. Mentor derefter siger: "Day". At spille igen begynder at spinde, flyve og brummer. Spillet kan gentages 2-3 gange, og vælg derefter en anden kørsel.

"Dag og nat"

Kartotek af mobile spil i den forberedende gruppe bør omfatte, og dette spil, fordi Det sigter mod at udvikle fingerfærdighed og fysiske sundhed for børn. Spil deltagere pædagog deler sig i to hold - "Night" og "Day". De bor ved siden af hinanden. Forsiden af deres huse for at trække grænsen, i midten - er en anden. Hold linje op for skridt op til de funktioner på begge sider af hinanden ryg. Mentor siger: "Gør dig klar!", Så det giver et tegn på et hold, der vil fange. For eksempel, hvis læreren sagde, "Nat", børn fra det andet hold løbe væk hjem, og holdet "Nat" indhenter dem. Du kan kun fange op til forsiden af huset er udstyret med det modsatte hold. Gentag 5-6 gange et spil, kan du ringe til samme hold, og to gange i træk (at forvirre børnene), men summen af begge hold nødt til at fange den samme mængde tid. Vinderen er det hold, der fanger flere børn.

"Ting at køre"

Hvorfor dette spil skal indeholde en fil af mobile spil i den forberedende gruppe? Det udvikler smidighed og opmærksomhed på børn! Pædagog og et af børnene holde enderne af ledningen længde på 3-4 meter og langsomt rotere det før flygter børn. De fyre skiftes skal køre under ledningen, da han vil være på toppen. I første omgang er læreren formodes at regulere bevægelsen af børn, der giver signal til "Løb!". Så drengene selv skal følge, når snoren er øverst, så du kan køre.

resultat

Vi fortalte dem, hvad der kunne være de mobile spil i børnehaven. Kortet fil kan naturligvis udvides og suppleres med andre øvelser. Den vigtigste ting, at de ikke havde til formål at én ting (fingerfærdighed, opmærksomhed, fysisk kraft), og en hel vifte af færdigheder hos børn.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.