ComputereSikkerhed

Fejl "502 Bad Gateway" - hvad er det? Årsager til og Retsmidler

Hver internetbruger har set i browseren meddelelsen "502: Bad Gateway», hvilket betyder udseendet af en fejl på den side af web-serveren under forespørgslen behandling. Den mest almindelige årsag til fejl, der er forbundet med fejlkonfigureret webserver hardware eller hosting firma. Standard spørgsmål er forkert håndtering DNS eller proxyserver.

Hvad betyder "502: Bad Gateway"

Denne fejl indikerer, at anmodningen fra browseren til webserveren gjorde, men blev fejlagtigt håndteres eller fjernes fra den fælles kø. Hvis applikationsserveren er placeret bag en Internet-gateway, er det sandsynligt, at problemet er i porten eller i arbejdet i webserveren, som sender oplysningerne til gatewayen fejl, og det bliver så vist i brugerens browser.

Årsagerne til fejl 502. Manglen på server ressourcer

Det største problem for forekomst af denne fejl er utilstrækkelige server ressourcer til at håndtere indgående forespørgsler, fordi, som serveren begynder at generere en fejl 502. Mangel på ressourcer kan være enten hardware (manglende hukommelse, utilstrækkelig behandling hastighed eller drev) og software i forbindelse med fejlkonfiguration server eller software, der anvendes.

Men der er situationer, hvor en server med tilstrækkelige ressourcer fortsat periodisk generere en fejl 502: Bad Gateway. Hvad kunne det være, hvis ikke hardwarefejl?

Resource grænser kan indtastes automatisk, når du afslutter en dedikeret VPS server eller delt hosting uden for told-planen. Som et resultat, kan serveren ikke håndtere den aktuelle belastning.

Web-servere såsom Apache, har et fast antal sagsbehandlere, som er angivet i dens konfiguration. Hvis de begge har travlt, er det indkommende anmodning i kø, og mens det ikke kan overstige et minut for hver af dem. I tilfælde af en timeout anmodning er afbrudt, og brugeren bliver præsenteret med en fejlbehandleren 502. Derudover kan simpelthen ikke nok nuværende tilgængelige ressourcer for normal behandling kø.

Hvis du bruger på bundter server PHP + FastCGI software på en række ikke-optimerede php-cgi processer næsten altid opstå overbelastning og mangel på ressourcer.

De mest almindelige årsager til en manglende ressourcer for behandling af anmodninger

  1. Serveren kan ikke klare det nuværende antal samtidige besøgende. Ligeledes kan en betydelig del af de ressourcer tilbringer forskellige søgemaskinespiders og de forkerte software scripts.
  2. server overbelastning under hacker DDos-angreb, når serveren er bragt til svigt af et stort antal samtidige anmodninger om at blive behandlet.
  3. Der er tidspunkter, hvor brug af ydelser fra virtuel hosting pludselig en fejl 502: Bad Gateway. Hvad betyder det? Dette kan indikere et problem på værten side, kendt som oversælge, t. E. Hosting selskab placere en server et beløb på kundekonti, at øjeblikke af spidsbelastning strøm de mangler af hardware ressourcer.
  4. Forkert konfiguration af selve serveren, eller mangel på software eller hardware kompatibilitet.
  5. Ved hjælp af de online plug eksterne ressourcer, såsom en besøgstæller, diverse informanter, scripts. kan opstå fejl i tilfælde af problemer med eksterne kilder.
  6. Hent store filer til serveren, når den dårlige kvalitet af internetforbindelse.

PHP Script Fejl

Fejl 502 kan opstå, fordi scripts, plug-ins eller udvidelser til PHP, der ved afslutningen af serveren gennemførelse ikke overfører den tilsvarende kode. For eksempel for at generere en fejl 502: Bad Gateway nginx som en af proxy server indstillinger kan skyldes forkert bestemmelse af scriptet status og opfattelse af frakobling med de tjenester af en web-server som en systemfejl.

Så alt statiske oplysninger (tegninger, websider, robotter) filer der skal indlæses korrekt og uden fejl. Hvad betyder "502: Bad Gateway" i dette tilfælde? At der opstår en fejl, er, når du henter software scripts, plug-ins og udvidelser.

Korrigerende foranstaltninger 502

Det første skridt er at analysere den nuværende server belastning, især i de øjeblikke af fejlen. Særlig opmærksomhed skal rettes til belastningen hukommelse og behovet for at øge sin størrelse til at forbedre query behandling.

Kontroller den korrekte indstilling af grænser for antallet af samtidigt behandles af de php-cgi processer. Deres forkert konfiguration fører til hurtig service og konstant overbelastning forekomst besked "502: Bad Gateway". Hvad er det og hvordan man justerer grænserne for processer, finde den service desk hosting udbyder.

Minimer anmodninger til de eksterne ressourcer netværk, og sætte fristen for lastning og svar. Dette giver dig mulighed for at se, hvad de skal forlade serverens ressourcer, og hjælpe med at slippe af med den eksterne "glider" af sitet.

I tilfælde af mistanke om Overselling eller forkerte server konfigurationsindstillinger, skal du kontakte kundesupport vært. Hvis der ikke er nogen reaktion, og problemet fortsætter, ændre hosting udbyder. Serveren er ikke tilgængelig, kan resultere i tab som følge af en simpel fejl 502: Bad Gateway. Hvad betyder det for erhvervslivet, jeg synes, det er ikke nødvendigt at forklare.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.