Kunst og underholdningLitteratur

Den rolle og arten af beskrivelsen i historien "Bezhin Meadow" Turgenjev

I denne artikel vil vi diskutere en række historier IS Turgenjev - "Noter af en Hunter". Formålet med vores opmærksomhed blev arbejdet i "Bezhin engen", og især landskabet i det. En kort beskrivelse af arten af historien "Bezhin Meadow" venter på dig nedenfor.

Om forfatteren

Ivan Sergeevich Turgenev - en af de største russiske forfattere.

Født denne forfatter, dramatiker og oversætter i den Oryol provinsen i 1818. Han skrev i genren romantisk, rullende i realisme. De seneste romaner var allerede meget realistisk, med dis "Weltschmerz" 'var til stede i dem. Også indvarslede i litteraturen udtrykket "nihilistisk" og eksemplet med sine helte åbnede den.

Forfatteren af "Mumu" er kendt for læseren til hans romaner, herunder "Fædre og sønner", "I går".

Om historien "Bezhin engen"

Historien "Bezhin Meadow" er inkluderet i "Noter af en Hunter" -serien. Interessant historie om skabelsen af denne serie af uafhængige historier. Sammen skaber de en vidunderlig frynser landskaber, spænding, angst og alvorlig karakter (og en beskrivelse af arten af historien "Bezhin Meadow" - en vidunderlig afspejling af de menneskelige følelser i spejlet af verden).

Når forfatteren tilbage til Rusland efter en tur i udlandet, "Moderne" magasin begyndte sin lange rejse i 1847. Ivan Sergeyevich tilbød at udgive på siderne af lille arbejdsværelse. Men forfatteren mente, at en anstændig og der er intet, og i sidste ende bragte redaktørerne af en novelle "Polecat og Kalinych" (i bladet kaldte ham et essay). Denne "skitse" en eksplosion effekt, har læserne spurgt Turgenjev i flere breve til ham og fortsætte med at udgive noget lignende. Så forfatteren åbnet en ny cyklus begyndte, ligesom ædle perler, flette det ud af historier og essays. Alt under samme navn blev offentliggjort 25 historier.

Et af kapitlerne - "Bezhin engen" - er kendt for fantastiske billeder af naturen, atmosfæren af natten. Beskrivelse af naturen i historien "Bezhin Meadow" - et sandt mesterværk. Eng og skov, nattehimlen, storm skyer og ilden syntes at leve deres liv. De er ikke bare baggrund. De - fuld tegn i historien. Begyndende Beskrivelse tidligt om morgenen daggry for at holde historien læseren på en varm sommerdag, og derefter af en mystisk nat i skoven og i engen med den mystiske navn "Bezhin".

Beskrivelse af naturen i historien "Bezhin eng." Resume.

Meget flot julidag helten i historien gik på jagt efter ryper. Jagt har været ret vellykket, med en fuld rygsæk spil, besluttede han, at det er tid til at gå hjem. Klatre op ad bakken, helten indså, at komplet fremmede han sætter foran ham. Jeg besluttede, at "for drejet til højre," kom han ned fra bakken, i håb om, at nu stiger fra højre side og se kendte steder. Nat nærmede, og den måde stadig ikke blevet fundet. Vandrer gennem skoven, og stiller spørgsmålet "Så hvor er jeg?", Helten standsede pludselig foran afgrunden ind som næsten faldt. Endelig har han indset, hvor han var. Foran ham prostilalos sted kaldet Bezhin eng.

Hunter oplevede nærliggende lys og folk omkring dem. Rejste til ham, så han, at det var drengene fra de omkringliggende landsbyer. De græssede en flok heste her.

Vi bør også siges om karakteren af beskrivelsen i historien "Bezhin eng." Det er overraskende, fascinerende og til tider skræmmende.

KORT historie indhold. udvidelse

Fortælleren bedt om at blive hos dem for natten og ikke at forveksle drengene foregav at være i søvn. De fyre fortalte skrækhistorier. Først om, hvordan de tilbragte natten på den fabrik, hvor de blev bange, "hjem."

Den anden historie - en tømrer Gavrila, der gik ind i skoven og hørt opkaldet af havfruer. Jeg skræmte og korsede sig, som han forbandede sin havfrue, siger, at "det ville være hele mit liv for at blive dræbt."

Beskrivelse af naturen i historien "Bezhin Meadow" er ikke blot en kulisse til disse historier, det supplerer deres mystik, fascination, mystik.

Så før daggry fyre husket rædselshistorier. Forfatter til selve sjælen dreng faldt Pavlusha. Udseende han var ganske bemærkelsesværdigt, men han så meget smart og "hans stemme lød kraft." Hans historier ikke skræmme børnene, alle var klar en rationel, klog svar. Og når midt i en samtale og styrtede gøende hund i skoven, Pavlusha løb efter dem. Da han vendte tilbage, han roligt sagde, at han forventede at se en ulv. Courage dreng ramt af en fortæller. Den næste morgen, han vendte hjem og ofte mindede om natten og drengen Paul. I slutningen af historien med en trist karakter siger, at Pavlusha, nogen tid efter deres bekendtskab dræbt - faldt af hesten.

Arten af historien

En særlig plads i historien tage billeder af naturen. Beskrivelse af naturen i historien "Bezhin Meadow" Turgenevs historie begynder.

Forfatteren opkald Glødende dawn "blid blush," Solen - lyse og venlige. Disse malerier styrte os ind i verden af naturen, fange fra de første linier.

Landskabet ændrer sig, når han indser, at han var tabt. Naturen er lige så smuk og majestætisk, men naveivaet nogle undvigende, mystisk frygt.

Og endelig, når forfatteren går ned til fyrene og bosætter sig i et roligt brand, billeder af naturen omkring mystiske Bezhin enge blive rolig stemning og hvile.

Når drengene langsomt køre deres børns tale, eng rundt som svarede dem, nogle gange holde uhyggelige lyde i fly eller i nogen ny due.

Beskriv rolle naturen i historien "Bezhin engen"

Denne historie er berømt for sin natur. Men han siger, at han ikke er af arten og historien om hovedpersonen, hvordan han fik mistet, gik til Bezhin eng og opholdt sig om natten med landsbyens drenge, lytte til deres frygtelige historier og ser børn. Hvorfor så mange beskrivelser af naturen i historien? Landskaber er ikke bare kommer, de opretter på den ønskede måde, afhængig lød som musik på den anden narrative vilkår. Vær sikker på at læse den fulde historie, vil det overraske og fortrylle dig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.