Mad og drikkevarerOpskrifter

Krukker i sommeren lugt og fantastiske farver - lecho til vinteren af peber og tomat

Høst af vinteren - det er svært, men givende. Hvad en fornøjelse åbnede krukker med lugten af sommeren, med solen og smage de fantastiske farver ... Lad os forberede sig til vinteren lecho peber og tomat. Opskrifter vil tilbyde forskellige, de har til fælles kun én ting - at bevare systemet.

Canning sker ved at hælde kogende fad i sterile beholdere og efterfølgende falsning deraf. Proceduren er kompleks og traumatisk, men med tiden kommer erfaring, og "helvede" bliver ikke så slemt. Tog. Du vil lykkes.

Lecho til vinteren af peber og tomat. Opskrift № 1

Ifølge 1/5 kg af gulerødder og løg bør renses og skæres. Den vegetabilske olie til at stege indtil de er bløde og behagelig aroma. For grøntsager sætte 2,5 kg hakkede tomater og snittede peber 500g Tilsæt salt, sukker og kog indtil de er bløde peber og gulerod. Ved slutningen af madlavning, i en næsten færdig fad, tilsæt hvidløg og friske krydderurter. Der bør være rigeligt. Lecho kun drage fordel af dette. Skrivning simre i 5-10 minutter. Tilføje eddike omkring 10 ml (volumen dessert skeer), bland godt, holdes i kog, og hæld i banker for yderligere konservering.

Lecho til vinteren af peber og tomat. Opskrift № 2

1,5 kg gulerødder, peber og løg så meget at rengøre, skære stykker af samme. Hældte rullet gennem vridemaskine tomater (2,5 kg). Simret kogt indtil de er møre. For næsten klar skål tilføje halv kop vegetabilsk olie (kan udelades fra opskriften), eddike, sukker og salt. Lav en blanding af knust sort peber, laurbærblad og koriander, tilføje letcho med urter og hvidløg. Skrivning af en byld og bevare.

Lecho til vinteren af peber og tomat. Opskrift № 3

Denne opskrift er kun egnet til dem, der var i stand til at erhverve en stor og kødfuld peber. også opnået fra et tyndvægget, men smag og kvalitet vil lide meget. Udsøgte frugter renses og skæres i store portioner, sat i en gryde, hæld tomatjuice med pulp, tilsæt salt, sukker og eddike, kog indtil gjort. Persille og hvidløg tilsættes ved slutningen, giver simre i fem minutter og hældt i henkogningsglas.

Zakarpattia opskrift lecho

Peppers og tomater i denne parabol ikke spiller så stor en rolle, som i alle tidligere recepter. Grundlaget for grøntsager, men højdepunktet er de små pølser. På smeltet smør steger løg, tilsæt peberfrugt og svampe. Tantalized over svag varme, dækket indtil halvdelen. Derefter tilsættes tomater og pølser, for eksempel "picolin". Put sukker, salt, krydderier, hvidløg og persille. Denne indstilling er ikke bevaret.

ungarsk lecho

Peber, tomat og røget kød (fortrinsvis svinekød) blev tilsat til den stegte løg hakket indtil de er bløde og indtil den er klar til at slukke låget. Sukker, salt, paprika, krydderier efter smag, hvidløg og friske krydderurter tilsættes til sidst. Ikke dåse.

Hurtig lecho

Skåret i portioner peber hældes favorit ketchup og bringe til parathed på lav varme. Hvidløg, salt, tilsæt sukker efter smag.

Bon appetit!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.