Sport og FitnessHockey

CSKA Ice Palace - hjemsted arena af den legendariske hockey klub

Siden midten af sidste århundrede, er spillet af hockey forvandlet fra oversøiske undere, ikke kun i dine foretrukne spil indbyggerne i Sovjetunionen, og derefter Rusland, men også i sporten, hvor vores atleter har opnået enestående succes. I denne henseende Ice Palace CSKA set en masse i sit liv, da det er på denne is arena smedet deres succes af landets mest berømte hockey hold, og det var ham, der bærer navnet på den store ishockeyspiller og senere træner Vsevolod Bobrov.

History of the Ice Palace CSKA

CSKA Ice Palace blev bygget allerede i den post-sovjetiske æra og blev åbnet i 1991. Mål, der forfølges af skaberne af denne sport facilitet, var dobbelt. På den ene side, kræver hjemmet arena for hockey klub CSKA, og på den anden side de skatere behov også på plads til konkurrencen. не только принимать национальные соревнования, но и быть международной ареной. Baseret på dette, er projektet blevet forberedt og isen arena blev bygget, hvilket ikke ville kun gøre den nationale konkurrence, men også at være den internationale arena. Oprindeligt var CSKA Ice Palace designet til 5600 pladser. Samtidig er den udstyret pressecenter på halvtreds pladser.

I 2006 er det tilføjet til erhvervsuddannelsesområdet, og to år senere gjorde udskiftning af lydudstyr, omrøres medier show. En større overhaling af kølemaskiner produceret i 2014.

Hvordan kommer man til den sports kompleks?

Moskovitter kender godt, hvor CSKA Ice Palace. Adressen på denne bygning længere er brug besøgende til hovedstaden, der gerne vil deltage i et hockey spil eller kunstskøjteløb konkurrence. Det Leningradsky ave., D. 39. Hvis man ser på et kort, er det let at se, at slottet er placeret mellem ringvejen og TTC i den nordvestlige del fra byens centrum.

Den nemmeste måde at komme til metro Ice Palace CSKA Moskva. Den nærmeste metro station hedder "Airport", fra hendes palads til lidt mere end seks meter. Og på denne måde af en almindelig fodgænger tager mindre end ti minutter. Også i umiddelbar nærhed af slottet er stadig seks metrostationer. Således at alle besøgende på denne sport facilitet kan vælge hvilken station er det lettere at komme til. Og hvis vejen til metroen ikke passer ham, han kan nemt nås med taxi, og taxachauffører i hovedstaden vil bringe dig til Ice Palace CSKA den korteste vej.

Moderne liv er sportsfaciliteter

Moderne liv er fuld nok af isen palads. Så hvis du aldrig har været i en konkurrence i det, så klart det skal gøres. Mange har fundet ud af, hvordan den nemmeste måde at besøge Ice Palace CSKA. Billetter til en hockey spil kan købes direkte på slottet eller bestil online på internettet.

Men ikke kun sportsbegivenheder travlt skøjtebane. Denne konstruktion er konstant holdt uddannelsen processen af hockey klub CSKA, når holdet er ikke på vej. Hertil kommer, at i begge felter for Ice Palace atleter engageret i ungdomsskoler af Olympic reserve som hockey og kunstskøjteløb. Så at isen paladset er malet ikke kun hver dag, men på hver time.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.