Sport og FitnessHockey

Hockey-afspiller af "lokomotiv" Ivan Leonidovich Tkachenko: biografi

Frygtelige nyheder spredes rundt om i verden. September 7, 2011 i Yaroslavl på stigningen i kollision med beacon styrtede Yak-42 charterfly til Minsk med den grundlæggende sammensætning af hockey team "Lokomotiv" om bord. Dræbt 26 unge drenge, den yngste var 18 og den ældste - 38.

Skynde mig at gøre godt

Og først derefter vil alle har lært, at Ivan Leonidovich Tkachenko, kaptajn for holdet, i alt ca. 10000000 rubler overføres til børn, der kræver dyre behandling, anonymt. Og blot én dag før den næste start sendt oversættelsen af 500.000 rubler for Diana Ibragimova, 16-årig pige, der havde brug for en knoglemarvstransplantation. Vidste ikke om hans familie, vidste ikke sin afslutning. Kun to var klar over - og hver medarbejder i isen arena. Begge var beslægtet ord, vi kunne ikke, ikke havde ret til at sige det til nogen.

Deres otte mennesker - børn, der hjalp Ivan, seks skylder ham mit liv. Måske et ønske om at hjælpe dem, der er i en sådan behov, det var i hans blod.

Han døde 31..

Måske han følte noget? Ifølge faderen, han aldrig tog så lang tid til at tale med ham, da han havde sidste gang.

Hvordan var han - Tkachenko Ivan Leonidovich? biografi

Han var den anden søn i venlig hårdtarbejdende familie. Far drømte om en datter. Vanya dukkede op. November 9, 1979. Jeg elskede at lytte til historier. Jeg elskede Gajdar "Malchish-Kibalchish", og tårer i øjnene og fyldige læber reageret på de fornærmelser påført af skurkene. I fire år havde han læst sig selv.

De første skridt i den fremtidige mester

Det var tanken om at hans far - en tre-årig dreng til at sætte på skøjter, slæbesko, der er knyttet til de støvler. Han rejste sig og gik nemt. På fem, red han en rigtig skøjteløb. Vi kan sige, at det er med dem begyndte sit aktive fodboldliv. Og det blev klart, at han var en hockey spiller fra Gud.

Han var ikke en fighter, men skader sig selv eller børnene er ikke tilladt. Hvis vi bliver angrebet af en person, drengen heftigt forsvaret. Og patienten var. Men mobning sin lange straffrihed, ingen arbejdede. Han bøjer ikke og har ikke indrømme, gav han den dato.

Han blev hurtigt hyret til lederne af amatør hold, for retfærdighed og for de scorede mål. Og han bevist, at han er den bedste, når regionale konkurrencer "Golden Puck" vandt hans hold, hvor han scorede 43 mål, 37 heraf - Vanino.

På seks år blev han optaget på hockey afsnittet "Torpedo". Den lille dreng havde at stå op hver dag klokken fem om morgenen, 20 minutter i det kolde og vind og vente på bussen til at gå til gymnastik på den anden side af byen, og derfra - til skolen, hvor han blev indlagt tidligt, seks år. Og han har aldrig klaget, aldrig, uanset hvad.

Det er i seks år, i henhold til de erindringer af min mor, Vanya afholdt et velgørenhedsarrangement, den første i mit liv. Careless mors sætning, at de nu er rige, fordi hun har modtaget prisen, tog bogstaveligt. Jeg tog pengene fra hendes pung og gav børnene i gården, til den sidste øre. Mor, naturligvis ville straffe hårdt, men hendes far har forbudt. Og nu er min mor er sikker på, at dette er grunden til hendes søn hjalp syge børn, så der ikke genkende nogen.

Når der er et mål

Måske var det en utrolig lykketræf for fremtiden for en atlet, men i gymnasiet №9 Yaroslavl blev besluttet at samle drengene opsat på hockey i samme klasse. Så i 1990 blev Ivan indrulleret i 5 "C" - sport klasse med en speciel tidsplan, der giver tid til en træning med A.Podmetalinym (første træner) på den anden lektion. Af den måde, i dag skolen bærer navnet på Ivan Tkachenko.

Så har jeg en ung ishockeyspiller skøjter var sandt, hans far havde anskaffet et sted canadiske. Og der var ingen hindring, ikke engang gammel nok atlet til en sådan størrelse og kiggede på dem begge i syvmilestøvler. Når træneren i maj 1992, efter at afskedigelsen af en tvangsmæssig tilbagesendelse til sin fødeby Saratov, kaldes med Ivan og ham Maksima Bychkova og Renata Yubin, fyr aftalt, uden tøven, og forsvarede sin beslutning om at hans forældre. Drenge bor i et herberg, og måtte lave mad og vaske og rense sig selv. Drengene snart vendte hjem. Vanya var. Han stædigt gik til målet.

Den hårde måde

Ligesom mange af sine medspillere, denne vej var ikke let. Han havde at spille for gården klub "Spartak" og "Torpedo", for at prøve sin hånd i de store ligaer i Tver THK, Zavolzhsky "Motor", går ind for "Neftekhimik".

Han var blevet bedraget med den første kontrakt. Mange år senere mine forældre fandt ud af, hvad der skulle deres søn, da tre personer i teamet fik mad i så små mængder som en del af den første og to - den anden. Og ikke lært af sin søn, fra hans venner. Mange gik ud af sporten, ikke holdt. Han fortsatte med at spille.

I en alder af 16 spillede han for "Spartacus" i Canada for første gang i udlandet. Han spillede godt, at det var ham , Vladimir Krikunov præsentere den store præmie - en statuette vandt der.

Det var i sin karriere VM sølv i 2002, da han talte til fordel for det russiske hold.

hans team

Det har længe været præget af, at når der var Ivan Leonidovich Tkachenko, "Lokomotiv" gik ind mestre. Og Ivan sig med sin indfødte hold blev to gange mester i Rusland - i 2002 og 2003, i 2003 -. Continental Cup sølv medaljevinder, vandt sølv og bronze. 2011/2012 sæsonen, han var en tiendedel.

Ivan Leonidovich Tkachenko tænkte pensionering. Han lavede planer. Og han var overbevist om, at det er nødvendigt at gøre godt alt hvad du forpligter. Han var så bekymret for, at han ikke vil være forsvarligt uden for hockey, som er blevet hans liv.

Så han var en mand!

Alle taler om ham som en meget venlig og betænksom person. Han efterlod ingen besked, han huskede fødselsdage kære og være sikker på at lykønske hver eneste reaktion. Han var i stand til nemt at kommunikere med hver person, og det gjorde ikke noget, det er høj rang eller en ven med livets problemer.

Holdet han nød fortjente respekt, fansene elskede ham. På isen, han var en rigtig fighter, lagt ud til det sidste. Og hver ishockeyspiller i hans hold havde tillid til, at deres kaptajn ville gøre alt for at lykkes. Et "lokomotiv" var virkelig hans eget hold. Ingen anden klub undladt at lokke ham. Deres kontrakter han underskrev med Yaroslavl "lokomotiv".

Fordi her alle faktisk ved, hvad hockey hold. Alle ved, i virkeligheden, at kun hårdt arbejde gjorde dem mestre.

En familie

Han var gift Tkachenko Ivan Leonidovich? Hans kone - Marina, de kendte fra barndommen. Yngre bror det var fra en tidlig alder af sin ven, med hvem de spillede sammen i ishockey, og erfaringer har gjort. Efter skole, da Ivan begyndte at spille professionelt, de Marina begyndte at leve sammen i et lejet værelse. Senere klubben lejet en lejlighed for ham, og allerede er der i 2005 blev født deres første datter Sasha, og hendes tre år senere - Varia. Kort før den sidste flyvning, erfarede han, at de ville have en søn. Han behøvede ikke at se ham. Drengen blev født efter katastrofen, hans navn er Nikolaj, da han ønskede sin far. Og Marina forblev hans eneste kvinde.

Så det var - Ivan Leonidovich Tkachenko - ishockeyspiller, kaptajn af Yaroslavl "lokomotiv", hædret Master of Sports i Rusland, en vidunderlig person. Jeg elskede at lytte til Depeche Mode og U2, glad for hurtig kørsel og rejser. Hædersbevisning "bekendtgørelse af palmer", og medaljen "Skynd at gøre godt" blev tildelt posthumt.

Til minde om søn af forældre har planer om at bygge en børns hockey skole, en is palads til 100 personer, hvor den vigtigste opgave vil blive undervisning af fremtidige hockey stjerner. Det var tanken om at deres søn. Han ønskede først og fremmest at distrahere fra de gadebørn, og sidst men ikke mindst - at opdrage fremtidige mestre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.