Nyheder og SamfundKultur

De mest interessante citater om solnedgang

Hvis du nogensinde mødt en solnedgang, du sikkert huske den uovertruffen farvespil og den klare sol, som på dette tidspunkt af dagen og kan være gul, og orange, og lyse rødt. I denne artikel vil vi give dig de mest berømte og smukke citater om solnedgang.

På den uforglemmelige skønhed af en solnedgang

Selvfølgelig har alle set den nedgående solen. Nedenfor har vi samlet til dig de mest interessante citater om solnedgang.

 1. Så snart solen går ned, kommer der et tidspunkt, hvor lys og nuancer af farver gør det utrolig smuk. Bare et par korte sekunder, denne virkning varer, da solen var netop sat bag horisonten, og dens lange stråler fortsat dække planeten (Robert Waller).
 2. Solnedgang blinkede og gik ud. Og hans hvert øjeblik syntes en evighed, på trods af, at overgangen fra lys rød til ashy varede ikke mere end et par sekunder dæmonisk (Mervik Peak).
 3. Du ved, at jeg for nylig bemærket? I Moskva, sætter solen som om rive afkølet samovar. I St. Petersborg, ligesom armen Peter den skjulte mønt. I Odessa - ligesom en stortromme på dobbelt-crested en tur ... Og i Astrakhan, for eksempel, solnedgangen er så smuk, ligesom en grillet laks på det. I Arkhangelsk - som om fiskene blev behandlet, men stadig båret af dig. Ryazan - som små myrer poedennaya dæk. I Riga - ligesom en tablet placeres under tungen (så siger helten i romanen "Resident" Z. Prilepina).
 4. I alle verdener er en fantastisk naturfænomen næsten altid blod, lilla og badet i smukke smeltet guld. Der er en solnedgang, at noget foruroligende og dramatisk ... Et par rig begravelse den foregående dag af alle kanonerne af klassikere. Men fødslen af en ny dag blødt og roligt. Næppe mærkbar rosa, næsten håndgribelig forgyldning. I et hav af hvide om morgenen lys og blid, alle inspirere håb og glæde, bandlyser mørket, uden stress og pres. Og sjældent observeret sakramente: under solnedgang, behøver vi ikke sove, ligesom en ugle, og ved daggry vi ser drømme. Formentlig af denne grund, det hvide lys er langt mindre optimistisk end pessimistisk (Max Dallin).

Om sorg og svunden tid

Sunset - er først og fremmest et symbol på fortiden dag og tid, der ikke vil vende tilbage. Nedenfor finder du citater om solnedgang, som taler om den sorg og den tabte dag.

 1. Alle solnedgange er gennemsyret af sorg. Og forgodtbefindende, du tror, uanset hvor mange fejl var i den sidste dag, vil denne dag stadig være min, men nu er han væk for evigt (Safarli Elchin).
 2. Man behøver blot at flytte stolen et par skridt, og igen du kan se solnedgangen. Du behøver kun at have det (Antuan De Saint-Exupéry).
 3. Og så, lad os være ærlige vil sige, hvor mange timer du kan se solnedgangen? Hvem er meningen at solnedgang var evig? Og hvem har brug for det evige varme? Hvem har brug for al denne uendelige smag? Efter alt, vil dette uundgåeligt vænne sig til, og så bare stoppe bemærke. Solnedgang kan du nyde et par minutter, og så ville det være ønskeligt, om noget at distrahere. Så arrangeret folk, Leo. Har du ikke glemme alt om det? Fordi vi elsker solnedgangen tid, det sker kun en gang om dagen (Rey Bredberi).
 4. Få op ved daggry og aldrig glemme, at solnedgang er sikker på at komme, når han ikke forventer det ( "sigøjnere findes nær himlen").

Citater om solopgang og solnedgang

Og vær sikker på at komme efter solnedgang nat, efterfulgt af den længe ventede daggry - et symbol på en ny begyndelse, en ny dag. Nedenfor har vi citater, som du måske gerne:

 1. Alt i verden har sin egen solnedgang. Men kun nat uden at fejle slutter med daggry (Grzegorczyk Vladislav).
 2. Deres øjne er fulde af skumringen og daggry af sjælen (Iosif Brodsky).
 3. Solopgange og solnedgange kun hvor du er. Her er det kun den kedelige tusmørke (Tamara Kryukov).
 4. Grays solnedgang så forskellig fra den grå tusmørke, selvom malingen ligesom det samme. Men ved solopgang alt synes aktiv, mens mørkere nuancer er passive. Om aftenen, mere aktiv voksende mørke og lys, tværtimod, passiv (Tomas Gardi).
 5. Hvilket giver et sted for os, daggry steg. Skammer sig over vores solopgang, solnedgang rødmede (Genri OLDI).

Citater om solnedgang og kærlighed

Sure, kærlighed - er en lidenskabelig og brændende fornemmelse. Og nedenfor har vi bragt til dig et tilbud om en sommer solnedgang og kærlighed.

 1. Har du nogensinde bemærket, at jo mere smuk solnedgang, hvis du beundrer dem med din elskede? (Endzhela Montenegro).
 2. Hjertet begynder at gøre ondt i solnedgangen, uanset hvor dejligt og smukt det kan være (Romen Gari).
 3. Bryllup ligesom en solnedgang. Du lagde ikke mærke til romantik i øjeblikket? Ægteskab - det er som et hav, hvor uundgåeligt får blodrød sol ( "The Decoy Bride").
 4. Når du vil se solnedgangen, vil jeg også gøre det. Efter alt, ved solnedgang, vi mødtes med dig. Jeg ved, at han en dag vil slutte sig til os igen og permanent ( "sætning").

Hvem ellers skrev om solnedgangen

Selvfølgelig vi bragte dig ikke alle citater om solnedgang. Flot omtale af dette unikke og smukke fænomen, du finder i forfattere som Irina Samarin Igor Guberman, Rozbitskaya Natalia, Millie Adel Vladislav Grzegorczyk, Arina Shavel, Endryu Friz Igor Terekhin, Carl Gershelman, Robin Sharma, Alexander Veremeichik, Vladimir Zhang, Garri Simanovich, Valentine Samoth. Mange forfattere. Vi håber du kan lide citater om solnedgang, som vi har givet i denne artikel.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.