FormationHistorie

Cafe - en by med en rig historie

Cafe - en by, der har overlevet storhed og fald, et krisecenter på deres jord af repræsentanter for forskellige folkeslag har en lang historie og meget smuk natur. I første omgang blev det kaldt Feodosiya, omtale af, som kan findes endda "Odysseen" af Homers digt. Cafe i forskellige historiske perioder er et centrum for handel og gentagne gange rullet i blodet ... Byen, ligesom en phoenix, steget fra asken, ombygget alle fjender ud af trods. I dag Feodosia er en stor udvej, der modtager et stort antal turister.

Den gamle historie i byen

På de første bosættere Kafa stort set ikke havde nogen pålidelige oplysninger, nogle myter og legender. Det er kendt, at ved udgangen af VI århundrede f.Kr.. e. af Milet i bugten kom de græske skibe. Kolonisterne ønsket området, let skrånende strand, så de bosatte sig her og grundlagde en handelshavn. På grund af handelen i løbet af kort tid er vokset og vokset rige Kafa. By allerede i IV århundrede f.Kr.. e. Han konkurrerede med den indflydelsesrige Panticapaeum. Selvfølgelig ikke uden problemer. I flere årtier, Theodosius angrebet rige Bosporus, forsøger at kue hende. Byen havde sine op og nedture, det blev svært beskadiget i midten af IV århundrede f.Kr.. e. efter invasionen af hunnerne. Indtil XII teknik. Kafa fremtid lå i ruiner.

genovesisk afregning

I det XIII århundrede er i besiddelse af de handlende i Genova bestået Kafa. Theodosius dengang tilhørte tatarerne. Merchants købte deres jord og kaldte den Kafa. De genopbyggede hurtigt byen, forsvarede sine stærke befæstninger med høje mure og tårne, samt en enorm voldgrav fyldt med vand. Den gunstige geografiske beliggenhed aktiveret Cafe at blive en vigtig havn, er det her, at handelsruter krydsede, hvilket fører til Vesten og Østen. Handlende transporteret pels, hvede, værdigenstande, salt, voks, orientalske urter og naturligvis de slaver. Her var den største slavemarked på Krim.

Livet i Cafe var ikke ligefrem rolig: Genoese konstant krig med tatarerne og deres konkurrenter - Venetian købmænd. På trods af de velplanlagte angribe fjender han står i byen, ombygget og fortsatte med at handle. Der var folk af forskellige nationaliteter: grækere, armeniere, russisk, tatarer, jøder og andre.

Krigen med tyrkerne

I 1475 tyrkerne helt bestået Kafa. Byen blev først ødelagt, men så snart erobrerne indså, hvad han kan opnå en fortjeneste, så er det straks genopbygget. Kafa fortsatte med at være en vigtig handelshavn, samtidig der kunne stoppe op til fire hundrede skibe. De vigtigste varer var slaver. I 1616 her kom kosakkerne hær, der blev frigivet fra fangenskab af sine landsmænd og helt besejrede den tyrkiske flåde. Også blev razziaer udført i 1628 og 1675, respektivt.

Vær med Rusland

I 1783 passerede han til russerne Kafa. By, tre århundreder en tyrkisk nu tilhørte Tauride provinsen. Kejserinde Katarina II, den nyligt omdøbte det til Theodosia. Fra dette tidspunkt begyndte en periode med kaos. Førstnævnte var stor, og havnen var ude af stand til at inddrive de bygninger blev ødelagt, handel ophørte med andre lande. Russisk befriede byen fra de gebyrer, men det er ikke nok til at redde ham. Først i slutningen af det XIX århundrede begyndte Theodosius at genoplive og udvikle området resort.

Først byen lidt fra virkningerne af Første Verdenskrig, men derefter, på tidspunktet for dannelsen af det sovjetiske regime, det var ikke let. Men efterhånden den tidligere Kafa begyndte at blive til et industrielt centrum. Der var mursten og gidroizvestkovy planter, kød, tobak og strik fabrikker. Feodosia Byen blev stærkt beskadiget under Anden Verdenskrig, men i 1944, begyndte folk langsomt genopbygge det.

moderne Feodosia

I dag er byen et stort kulturelt og industrielt centrum på Krim. Theodosius årligt besøges af turister fra Asien og Europa, der er tiltrukket af det lokale sundhedscenter, gode strande og lækre vine.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.