Nyheder og SamfundNatur

Golfstrømmen stoppet: Fakta eller fiktion?

I 2010 det internationale samfund rystet af nyheden om, at i den nærmeste fremtid er det muligt begyndelsen på en ny istid. Italiensk fysiker Gianluigi Zangari, National Institute of Nuclear Physics i Frascati, gjort en sensationel erklæring: "Golfstrømmen stoppet!" Disse konklusioner kommer videnskabsmand analysere data modtaget fra satellitter observationer af atmosfæriske og hav fænomener i den Mexicanske Golf.

Ifølge den italienske videnskabsmand, under Golfstrømmen stoppet som følge af store økologiske tragedie i dette område. I flere måneder af Deepwater Horizon godt Concern «British Petroleum» i farvandene i Golfen olieforureningen opstod rå. Bare spildt omkring to hundrede millioner liter stoffer, der dannes i bunden af en slags "olie vulkan". Ledere Group "BP", og den amerikanske regering forsøgte at skjule denne kendsgerning ved at kaste i Mexico to millioner liter opløsningsmiddel Bay "Corexit" og en masse andre dispergeringsmidler for at undertrykke de kulbrinter. Neutralisere virkningerne af katastrofen kunne ikke kun komme til at skjule det sande omfang af skader - en del af bugten fra oliefilmen er blevet ryddet, men med stor dybde for at fjerne olien er umuligt. En konsekvens er den uoprettelig olie lækage er, at den ændrede temperatur, viskositet og saltindhold i havvand, hvilket resulterer i en sammenklappet grænser mellem lag af koldt og varmt vand, på grund af denne langsommere undervandsstrømme, og nogle steder Golfstrømmen stoppet helt. Alt dette bliver bedt Zangari fremsætte en sådan erklæring.

Hvad er Golfstrømmen? Det er vigtigt for jordens varme, som danner vejrforholdene i områder, der støder til de atlantiske områder. Han gør det skandinaviske lande beboelighed og vedligeholder et varmt klima i Europa. Og hvis Golfstrømmen stoppet, venter vi på starten af istiden. Først og fremmest, is dækket med Storbritannien og Irland, Northern Stater og Canada, efterfulgt af en skarp kold snap vil dække Nordamerika, Europa og Asien. Folk vil blive tvunget til at migrere til varmere steder. Kolde, migration, fejlslagen høst og, som følge heraf vil sult føre til udslettelse af omkring to tredjedele af hele menneskeheden.

I 2010, mener forsker ikke tror på selvhelbredende tendenser, som mistænkes olielækage fortsætter. Men efter et stykke satellitbillederne blev opnået uden at bekræfte, at Golfstrømmen stoppet. I fotos af kosmos kunne se, at den nordatlantiske strøm igen bærer sine varme vand på den sædvanlige rute.

Så hvad er verden global katastrofe aflyst? Dette spørgsmål er noget enkelt svar. Forskere siger, at Golfstrømmen stoppet midlertidigt i flere dage, en lignende situation var i 2004, og ingen bivirkninger, hvis ikke fulgt til Jorden. Men tilhængere af en global konspirationsteoretikere hævder, at alle billederne af den Mexicanske Golf, fra satellitter efter 2010 falsk. Klimaet ændrer sig, men langsomt, fordi vandet af Golfstrømmen endnu ikke er kølet helt af, og til global nedkøling er et par år gammel.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.