Nyheder og SamfundNatur

Agermåne: terapeutiske egenskaber og kontraindikationer. Medicinske egenskaber af burre og opskrifter af traditionel medicin

Burre (burre) - plante familie Compositae. Roden af tenformet, tyk, forgrenet, vokser i dybden af 15 m. Stammen er meget kraftfuld, vises i andet leveår, nåede en højde på 3 m. Bladene er store. Blomsterne er lilla-lilla, lille, grupperet i små kurve. Frugten - en lille skalfrugt, som modnes i august. Denne artikel vil se på, hvor de voksende burre, medicinske egenskaber og kontraindikationer for brug af planter og så videre.

Locus og arter

I alt er der 11 arter af tidsler. Dens levesteder omfatter tempererede zone af Asien og Europa, samt de britiske øer og Japan. I Amerika, burre (burre), den helbredende egenskaber hertil er beskrevet i artiklen nedenfor, foretrækker frugtbar jord. Dette anlæg blev bragt til Europa under krigen i 1812 russiske tropper. I vores land er fundet på en temmelig tung jord, kan også danne krat langs vejkanter, bredder damme, kløfter, på lossepladser. Nogle sorter anvendes til kommercielle formål.

Burre rod: terapeutiske egenskaber, anvendelsen

Burre er en af de mest anvendte i traditionelle medicinplanter. I almindelighed er de medicinske egenskaber har sin rod, men også bruges blade og frugt. Blade indsamlet i løbet af sommeren, mens rødderne høstes i efteråret. Men hvis anlægget i mere end 2 år, er det muligt at indsamle rødderne og i det sene forår. Anvendelse burre grund af tilstedeværelsen deri af forskellige nyttige stoffer, herunder:

 • tanniner;
 • proteiner;
 • B-vitaminer, A, E og C;
 • inulin;
 • polysaccharid;
 • sitosterol og stigmasterol;
 • palmitinsyre og stearinsyre mættet fedtsyre;
 • æteriske olier;
 • sporstoffer - strontium, jern-, zink-, mangan-, bor, kobber, tin.

Medicinske egenskaber af burre og opskrifter af traditionel medicin

De helbredende egenskaber af planten rod har længe været kendt. Root har diaphoretic, choleretic, mild afførende, vanddrivende, smertestillende og antiinflammatorisk virkning. Det stimulerer også bugspytkirtlen, renser tarmene, en god virkning på den generelle tilstand af huden. burre rod er en fremragende desinfektionsmiddel og antiseptisk, eliminerer kløe og allergi, dræber bakterier.

Baseret på det producere lægemidler, der anvendes til sår, diabetes og betændelse. Inulin, som findes i overflod i planten, og normaliserer antallet af leukocytter i blodet, forbedre stofskiftet, accelererer væksten af hår, samt salte forhindrer aflejring og dannelse af galdesten og nyre.

Også, burre rod betragtes som en vigtig komponent i nogle infusioner og afkog, som anvendes til at behandle en række sygdomme og symptomer. Disse omfatter:

 • biliær dyskinesi, kronisk pancreatitis, cholecystitis, hepatitis, leverdysfunktion;
 • mavesår og duodenale ulcera, gastritis, gastropati;
 • sår i huden, dermatitis, psoriasis, eksem, seborrhea, furunkulose, dårligt helende sår, acne, forbrændinger, trofiske sår;
 • cystitis, urethritis, ødem, urolithiasis;
 • rakitis hos et barn;
 • svigt urinsyrestofskiftet, gigt;
 • som afgiftning, antipyretiske midler med infektionssygdomme, febrile tilstande;
 • hæmorider;
 • til behandling og forebyggelse af diabetes ;
 • som forebyggelse af kræft;
 • alkoholforgiftning, forgiftning, giftige stoffer;
 • gigt, slidgigt, arthritis og andre sygdomme i bevægeapparatet;
 • i form af "olie", som er infusion af oliven og mandel olier, anvendes til at bibringe glans, styrke, styrke håret.

tarmsygdom

Alle former for uregelmæssigheder i afføringsvaner, såsom forstoppelse og colitis kan helbredes afkog af burre og anvender burre frø, medicinske egenskaber, der er tid-testet. For at gøre dette, de har brug for at hælde 2 kopper kogende vand og der er afsat på et køligt sted i 12 timer. Så infusion af stammen, og du har brug for at drikke efter et måltid.

mavesår

Medicinske egenskaber af burre rod (burre) tillader at helbrede mavesår og kronisk gastritis. Til at begynde med rødderne brug for at vaske grundigt, og derefter spise rå. Det skal bemærkes, at alle plantenæringsstoffer er gemt i en kort tid, derfor bør det indtages så hurtigt som muligt, umiddelbart efter udgravning.

kræft Forebyggelse

Agermåne terapeutiske egenskaber , der anvendes til at fjerne forskellige sygdomme, som en infusion, afkog og pulver kan anvendes, når en tumorsygdom. I dette tilfælde er du nødt til at tage i lige proportioner honning, burre rod og sprit. Denne blanding gennemsyrer 2 uger, derefter anvendt 3 gange om dagen.

Gigt, eksem

Når eksem og gigt er meget effektive salve pålagt beskadiget hud. Det er lavet af rødderne af unge planter. Patient efter ansøgning betyder at gå i 30 minutter i damp og har en lille slurke af glas bouillon burre rødder. Denne drik øger svedtendens. Samtidig fra parret kan ikke gå op til det tidspunkt, hvor patienten ikke er helt tørt. Hvis du oplever tørst, kan du drikke valle. Næste på de smertende led har brug for at ansøge igen salve og forsigtigt bandage. Sådanne procedurer udføres bedst før sengetid.

Salve do er meget enkel: de knuste rødder burre kombineret med vand, derefter denne blanding er kogt, indtil den oprindelige mængde er reduceret med 2 gange. Yderligere frisk smør tilsættes i et forhold på 1: 4. Du kan også bruge salven til forbrændinger.

gastritis

Gastritis med højt syreindhold, overfladisk gastritis er godt kan behandles ved hjælp af infusion eller afkog af burre. For at gøre en infusion, du har brug for frø af tidsler, den helbredende egenskaber af som er mange facetter, hæld kogende vand, lad i 12 timer, og anvende flere gange om dagen. Til fremstilling af en afkog, også brug skeen frø af planten, som skal hældes kogende vand. Blandingen blev opvarmet ved svag varme i 10 minutter, hvorefter anvendt tre gange om dagen.

diabetes mellitus

For diabetikere kan gøre en samling, idet alle dets komponenter ligeligt: burre rod, grønne bønner, blåbær blade. Derefter liter koldt vand hældes og halvtreds gram af denne samling, infunderes i hele natten og om morgenen blev blandingen tilbagesvalet i 5 minutter. Den nuværende brug for at dræne og bruge fem gange om dagen i en ufuldstændig glas.

hudsygdomme

Agermåne terapeutiske egenskaber beskrevet ovenfor, forbedrer og tilstanden af menneskehud. Behov 2 stykker burre rod og blade mylnjanki, dymyanki og hyldebær. Den resulterende blanding blev fyldt med koldt vand, brygget 2 timer kogt i 10 minutter og omhyggeligt filtreret. Klar infusion drikke to gange om dagen mellem måltider for seks uger.

hår styrkelse

Afkog af birkebark og burre rod styrker hårsækkene, eliminerer skæl og svamp kur kløende hovedbund. Til dens fremstilling komponenter er taget i lige store mængder. Det er også almindeligt anvendt burre olie til at bremse balding processen, at styrke håret.

Også, burre, den helbredende egenskaber, hvoraf der omtales i denne artikel hjælper med lidelser såsom stomatitis, tandkødsbetændelse, talgkirtler, forskellige former for lav, svampe fødder.

Sådan laver du din egen burre

Det kan gøres effektiv olie alene hjemme. For at gøre dette, knust frisk agermåne, er helbredende egenskaber beskrevet i artiklen ovenfor, tage 3 spiseskefulde det opnåede pulver og fyld den med vegetabilsk olie, fortrinsvis oliven. Den resulterende blanding blev efterladt i en dag. Efter denne tid, satte infusion kog i 15 minutter, derefter afkøles. Det skal opbevares på et køligt sted. Denne olie styrker håret og hurtig heling af sår.

Burre i madlavning

Burre rod har medicinske egenskaber meget forskellige, da vi fandt ud af i denne artikel. Men fordi det også er muligt at udarbejde en meget velsmagende marmelade, især nyttig for diabetikere. For at gøre dette, til en pint af vand opløser 4 spsk eddike. Blandingen blev sat i brand og derefter hæld kogende opskæres planterødder. Produktet er klar til brug efter 2 timer.

I lande, hvor dyrkede krus fra ham og færdige andet og første kurser.

blad suppe

For det vil være nødvendigt:

 • 80 g løg;
 • 300 g burre blade;
 • 200 g kartofler;
 • 40 g ris og fedt;
 • salt og krydderier.

Først skal du koge ris og kartofler. For 10 minutter, indtil kogt i suppen tilføje hakkede blade af burre og brunet løg.

Kontraindikationer

Du kan høre, at burre medicinske egenskaber og kontraindikationer er meget forskellige, at det ikke kan bruges til gravide og ammende. Men det er grundlæggende forkert. Burre refererer til planter, der ikke har nogen kontraindikationer. Denne udtalelse kom fra det faktum, at der ofte kruset er en del af multi-drug fonde, som nogle af ingredienserne rent faktisk har kontraindikationer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.