HjemlighedVærktøj og udstyr

Sådan vælger batteriet for scooter og hvordan at tjene

Er oprindeligt temmelig ejendommelige middel til underholdning, scootere til sidst blev en af de mest populære biler i hele verden. Lethed, let betjening, høj manøvredygtighed plus høj pålidelighed, lave driftsomkostninger, rimelig pris - det er hvad en moderne scooter.

Ved design, scootere som så populær i den anden halvdel af sidste århundrede knallerter. Den væsentligste forskel - tilstedeværelsen af variatoren og et genopladeligt batteri. Batteriet til scooteren er brug ikke så meget for den gnist proces som af forskellige sensorer, indikatorer, instrumenter, lyd og lys alarm, godt og vigtigst af alt - at drive starteren. Monteret på scootere batterier i deres design og virkemåde er næsten umulig at skelne fra bilen (med undtagelse af dimensioner). Typisk scooter batteri har en spænding på 12 V, selv om der er modeller med batterier 6 V.

Hvilke former for batterier til scootere

1. Acid. De første modeller var udstyret med scootere nemlig batterier. De fyldt i en konventionel elektrolyt - blanding af destilleret vand og svovlsyre. De kan stadig findes på mange modeller. Syre batterier er lave omkostninger, og en elektrolyt deri, kan tilsættes efter behov. Den største ulempe ved disse batterier - en dårlig tætning.

2. Gel. Inde i dem er også blyplader, er rummet mellem dem fyldt med en gel - tyk gelatinøs masse. Gel batteri til scooter har høj ydeevne og holdbarhed. Han var ikke bange sprøjt og elektrolyt spreder rollover. Ulempen ved et sådant batteri er dens høje pris.

3. Li-ion. At have en lille størrelse og vægt, er disse batterier er meget udbredt i racing modeller. Deres arbejdsprincip er den samme som af syren, den eneste forskel er i de anvendte materialer. Lithium-ion batteri til en scooter har en høj energitæthed og lav selvafladning stream. Deres største ulempe er en kendsgerning, at når en fuld opladning kan være uoprettelige konsekvenser, hvilket fører til indgåelse af batteri system, og overopladning eller overophedning kan føre til ødelæggelse af pladerne.

Sådan oplades scooter batteri

Enhver batteriet skal periodisk kontrol for overholdelse af de angivne parametre. Ingen undtagelse, og batteriet til scooteren. De brugbar og lav vedligeholdelse batterier bør regelmæssigt overvåge niveauet og tæthed af elektrolytten. For at kontrollere status for vedligeholdelsesfrie batterier bruge en integreret batteri indikator. Terminalspændingen bestemmes enten ved hjælp af en lastegafler, eller på en særlig stativ.

Uanset hvilken batteritype, skal det med jævne mellemrum genoplades. For at undgå overopladning af batteriet, og skille dig af den konstante overvågning af afgiften proces, den bedste løsning er at købe en automatisk oplader, som i sig selv vil diagnosticere batteriet og vælg den nødvendige strøm og ladetid. Især da omkostningerne ved en sådan indretning ikke er så høj.

Overholdelse af mest grundlæggende regler for operation er garanti for, at batteriet vil vare i en scooter til sin herre, omsorgsfuld ikke én eller endda to år.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.