SkønhedKosmetik

"Yves Saint Laurent" læbestift. Anmeldelser af kosmetik

Yves Saint Laurent - et fransk selskab velkendt og talentfuld designer, der producerer ikke kun smukke tøj, men også en lang række hygiejneprodukter, alle former for tilbehør og kosmetik, der kan skabe et billede af stærk og selvsikker kvinde.

Læbestift af denne populære mærke har erobret hjerter af damerne over hele verden, takket være deres fineste kvalitet og meget rig palet af farver. De spore forkærlighed Saint Laurent til de forskellige eksperimenter med farver. I dag, efter afgang af den legendariske modeskaber, er denne tradition understøttes af de vigtigste makeup artist af dette mærke af kosmetik - Lloyd Simmons, udvikles hele tiden noget nyt. Derfor er alle læbestiften af dette selskab er meget populære, hver af dem er bedre at overveje hver for sig.

Rouge Pur Couture

Dette er en kosmetisk læbe har en blød cremet konsistens, så det er meget let at anvende. Formlen er beriget med additiver Rosemary, ølgær og vild gulerod. Derfor perfekt nærer og fugter læberne Rouge Pur Couture af "Yves Saint Laurent". Læbestift begavet endda til de samme særlige pigmenter, der gør alle sine smukke og blændende nuancer og hud - silkeblød.

Denne lineup af det franske mærke kan behage deres købere række unikke farver inspireret af de ikoniske toner af virksomheden: rød, orange og fuchsia. De er lavet af en harmonisk kombination af flere nuancer og velegnet til ejere af lys, eller mørk hud mat, afhængigt af valget tone. Sådan en rig palet af farver dygtigt afslører individualitet af hver kvinde. Blandt fans af denne linje af læbestifter fra Yves Saint Laurent brand mest populære farver er: 08 Belle de Rose, 01 Le Rouge, 10 Beige Tribut, 17 Rose Dahlia og andre.

Sagen om kosmetisk produkt repræsenterer også den oprindelige element og smuk. Den er designet af designeren art. Pilati og henrettet i gyldne toner. Samlingen omfatter mere makeup mat læbestift "Yves Saint Laurent» - Pur Couture The Mats. De præsenteres i de samme farver og har en lignende pakke.

Volupte Sheer Candy

Denne samling blev udgivet specielt til sommersæsonen virksomheden "Yves Saint Laurent". Læbestift opfylder de nyeste modetrends, der fokuserer på lyset og gennemskinnelige makeup. Denne kosmetisk pleje af læberne, beskytter dem mod skadelige UV-stråler, men også gør deres hud blødere og glattere.

Volupte Sheer Candy har let konsistens, og har en delikat duft diskret mango. Det er sammensat af forskellige komponenter, som kan forbedre blodcirkulationen, har antioxidative egenskaber, stimulerer syntesen af kollagen og hud kan regenereres.

Er i stand til at komplementere ethvert look, denne læbestift "Yves Saint Laurent". Paletten af farver det kommer i seks farver sådanne: 03 - saftig grapefrugt, 05 - appetitlige bær 06 - Cherry, 10 - papaya pulp, 01 - og 04 kokos - granater.

Skønhed Rouge Volupte Shine

Denne serie af velkendte franske mærke blev lanceret i nitten forskellige farver. De, til gengæld er opdelt i tre grupper afhængig af farvemætning. Gamma dybe nuancer består af følgende: Brun I Sikker (01), Poupre Intouchable (02), Violet (03), Fuchsia (05), Pink (06) og Rouge In Danger (04).

Paletten af mid-tone er repræsenteret ved sådanne farver: lyserød (07), privatlivets fred i pink (08), Peach (09), chokolade (10), beige instinkt (11) og Coral (12).

Vil ikke forlade ligegyldige fans af alt dette lyse læbestift "Yves Saint Laurent". Nuancer det i denne gruppe har form af lys rosa (13), et touch koral (14) mættet med koral (15) er dristigt orange (16), et lyst rose (17), svesker i ilden (18) og Fuchsia i rasende (19). Denne udstyrsstykke af rige farver, og utroligt, ingen tvivl om, vil blive højdepunktet i dag eller aften makeup. Med deres ansøgning vil tage sig godt intens dag eller festlig make-up.

Hele linje af kosmetiske produkter har en cremet konsistens og en meget pigmenteret tone. Når de anvendes Rouge Volupte Shine fra "Yves Saint Laurent" læbestift ligesom bliver til strålende ligesom belægning glans, men har en højere tæthed. Takket være denne vidunderlige egenskab læber få en flot mængde af så mange piger og kvinder giver deres præference til indsamling af denne prestigefyldte mærke da disse giver rige farver læbestift, og deres lysreflekterende pigmenter giver læberne en visuel fuldstændighed.

Rouge Pur Couture Golden Lustre

Ethvert kosmetisk produkt af denne linje er gennemsigtigt, så det kan skabe en glød effekt på læberne. Består af pigmenter hvid, pink og gul guld, understreger de mest mættede farver Golden Lustre.

De mest populære nuancer, der anses for at være et kosmetisk produkt, er som følger: 106 Beige Iriserende, 109 Corail D'or og 108 Ocre Rose. De kan helt fremhæve og supplere ethvert billede og makeup.

rouge Pur

Denne samling af det franske mærke er udstyret med et kompleks bestående af eksklusive næringsstoffer pigmenter er udviklet af firmaet "Yves Saint Laurent". Læbestift dermed har helbredende egenskaber, hvilket giver beskyttelse daglig læbe huden. Den unikke formel af præparatet bibringer Rouge Pur modstand og perfekt farve.

Palette læbestifter denne linje består af en bred vifte af farver, men den mest populære blandt disse kvinder: Ultra Flame (41), Rose Plum (129), kanel (134), venetiansk Rose (98), indisk Orange (21) og andre.

Fordele og ulemper ved dette værktøj

En af fordelene af læbestifter af denne franske mærke er, at de er egnede til unge damer, og for statelige damer. Takket være de rige farvepalet af dekorative kosmetik, kan de bruges af kvinder, der foretrækker naturlighed i en make-up, samt piger, der elsker at bo i centrum af opmærksomhed mænd.

En anden ubestridelige fordel af læbestifter fra YSL er deres perfekt kvalitet, meget begrundede den høje status af brandet. Da en sådan velkendt firma, som med rette kan betragtes som en af de førende på markedet for dekorativ kosmetik, er simpelthen ikke i stand til at producere dårlige produkter.

Hertil kommer, dette selskab skiller sig ud læbestift, blandt mange andre, da de har et elegant design af emballagen.

Den eneste ulempe, som kan detektere kvindelige kunder, det er lidt høje pris på kosmetiske produkter.

priser

For eksempel vil Rouge Volupte Shine koste omkring 2.000 rubler, men du kan få en andel i eventuelle specialbutikker og til at købe hjælp af læbe fra denne kollektion for 1100 rubler.

Rouge Pur overvejet billigere. Således omkring 1700 rubler. denne læbestift "Yves Saint Laurent" vil koste. dens pris kan være endnu lavere, hvis der er en rabat på mærket.

Andre samlinger af tegneserie værktøjer Lip YSL har omtrent samme værdi spænder fra 1650 til 2000 rubler.

Anmeldelser af det kosmetiske produkt, kunde kommentarer

Selvfølgelig, selv med sådan en relativt høj pris-bevist bemærkelsesværdigt blandt forbrugerne læbestift "Yves Saint Laurent". Svar om det meget positivt. Piger og kvinder som hende delikate konsistens, der er meget let at falder på læberne, og næsten ikke mærkes.

Også mange kvinder sige, at disse kosmetik i det franske selskab ikke holde sig og er resistente. Hertil kommer, at læbestift perfekt fugter, og alle samlinger, i tillæg til mat nuancer er subtile skinnende partikler, der skaber en behagelig og diskret glans på læberne. Værktøj ruller ikke og afvikles, hvilket naturligvis også er meget vigtigt, når du vælger.

Volupte Shine Collection gjort en særlig indtryk på damerne. Ethvert kosmetisk produkt i denne serie, i henhold til de damer, glider hen over huden, anvende jævnt, uden huller, så ser ikke helt "kit", men ikke desto mindre ganske pigmenteret, især de lysere nuancer.

Der er ingen tvivl om, at sådan en luksuriøs læbestift ønsker at have i dit arsenal af enhver kvinde eller pige. Det er ikke kun dekorative præmie værktøj, men også en stor tilbehør, som kan blive en udsmykning af kommoden, og den stolthed sin ejer og beundret hele vejen rundt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.